Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 iyiyim :) burda sinirim bozuk diyip te siniri bozuk çıkan var mı :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 fokur fokur ne kaynatıyonuzz yaff öyle... aaa.... insan 5 dk. yalnız bırakıyo hemen sohbett ohh... neysee şaka bi yanaa kürsümün vazgeçilmezlerisiniz siz... şımarmak serbestttt....adı üstüne serbest kürsü Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 şımarıklıkta sınır yok... ...::: SERBEST KÜRSÜ :::... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 samaroglani sen kimsin ??????????????????????????? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Biz dedik şamarcım cıx cıx Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 samaroglani sen kimsin ??????????????????????????? ben şamaroğlanıyım sen kimsin ? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Biz dedik şamarcım cıx cıx peki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 şımarıklıkta sınır yok... ...::: SERBEST KÜRSÜ :::... evettttt............ kürsümm kürsümm çokk yaaşaa..... Biz şımarmıoz şımarrr kıss...şımarmayıp napçan.... amaaaann şımarmak ya da şımarmamak işte tüm mesele bu.... samaroglani sen kimsin ??????????????????????????? insan bii selamm verirr kıssımm oo nee ölee sen kimsin diye gelmişin ...sankiii bi suç işlemiş gibi karşındaki... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 bende onu dedim şeyda ya... noluyo dedim yaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 evett...kötü bi girişş olmuş gerçekten....ama anlamadım bbelki birine benzetmiştir... gelsin öğreniriz...zatenn bi hareketini daha beğenmedim bu iki oldu...hade bakalımm..... neyse gelince dinleyelim bakalım... vardır elbet bi sebebi.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 noluyo nan burada ben geldim..... bu arada fuara gittim arkadaşlar çok güzeldi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 noluyo nan burada ben geldim..... bu arada fuara gittim arkadaşlar çok güzeldi hoşgeldiinnnn.... valla ne olduğunu tam olarak ben de çözmüş değilim.... fuaara mı gittin...annlatsana güzeldii neeresi güzeldi nasıldı....başına bişi gelmiş kanımca... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 yeni cevap veriyom kusura bakma yemekteydim hoşbulduk fuar elektronik ve otomasyon fuarıydı gayet iyiydi içki de veriyolardı sonra............. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 aklıma bi geziyi hatırlattı bu fuarrr işi..... neyssüüü....iyi bakalım..... fuar tam senlikti desene.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sorma bizim grup çok matraktı altına üstüne getirdik fuarın bu arada o geziyi ben bi yerlerden anımsıyorum sanki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 silahhşörlerr çetesii sizi..... oo geziiyi anımsadın demek... ben pekk fazla anımsayamıyorum.... aamaa çokk güzelldiii yaa..... pehh...pehh...marifett iişlemiş bişeyy yapmışız gibi anlatıyoruz..... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sonra............. Sonra ? gıcık şey.. Bu haftasonu da taksimde motor fuarı var.. Heheh.. Bekleriss.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 evett...kötü bi girişş olmuş gerçekten....ama anlamadım bbelki birine benzetmiştir... gelsin öğreniriz...zatenn bi hareketini daha beğenmedim bu iki oldu...hade bakalımm..... neyse gelince dinleyelim bakalım... vardır elbet bi sebebi.... bende merak ediyorum sebebini.. gelsin alırıs ifadesini dediğin gibi önce dinlemek lazım yeni cevap veriyom kusura bakma yemekteydim hoşbulduk fuar elektronik ve otomasyon fuarıydı gayet iyiydi içki de veriyolardı sonra............. fuara gitme amacı farklı yani Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Sonra ? gıcık şey.. Bu haftasonu da taksimde motor fuarı var.. Heheh.. Bekleriss.. bi de marifet gibi anlatıyorrr kıcık işte.... ayy dur arkasından dedikodu yapıyoruz gibi oldu ama... ohh yaa orda olsaydım motor fuarını kaçırmazdım ben..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Sonra ? gıcık şey.. Bu haftasonu da taksimde motor fuarı var.. Heheh.. Bekleriss.. sonrası ama ben kola içtim sadece bu arada motor fuarına bensiz gidebileceğini sanmıom gıcık fuara gitme amacı farklı yani yok ya amacım normal farklı deil ama keşke sende olsaydın şamarcı çok eğlendik inan bana bi de marifet gibi anlatıyorrr kıcık işte.... ayy dur arkasından dedikodu yapıyoruz gibi oldu ama... ohh yaa orda olsaydım motor fuarını kaçırmazdım ben..... sanane kısım aaaaa fuar bizim eve 20 dk uzaklıkta istediğime gidiyorum harika şeler var bu arada çatlayın siz Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 şamarlardık milleti oda olur bi gün.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.