Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Net Değerlerine Göre Sıralanan En Zengin 15 TikToker


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Net Değerlerine Göre Sıralanan En Zengin 15 TikToker

2014 yılında piyasaya sürülen TikTok, dünya çapında en yaygın kullanılan sosyal medya ağlarından biri haline geldi. Kilitlenme birçok işletmeyi olumsuz etkilemiş olabilir, ancak kesinlikle bu video paylaşım uygulamasının patlamasına yardımcı oldu. Karantina sayesinde TikTok, kabileye katılan milyonlarca yeni kullanıcıyla dünyadaki en viral trendlerden biri haline geldi.

AA159Jda.img?w=768&h=384&m=6&x=37&y=45&s

Youtube ve Instagram'a çok benzeyen TikTok, video yaratıcılarının ve etkileyicilerin, videolardaki ürün yerleşimleri gibi para kazandıran içerikleri kullanarak büyük miktarda nakit para kazanmalarına olanak tanır. Uygulamadaki birçok içerik oluşturucu, milyonları rafa kaldırıyor!

11 Aralık 2022'de Jom Elauria tarafından güncellendi: Tiktok, yaratıcıların ve kullanıcıların inanılmaz algoritması sayesinde katlanarak büyüme ve popülerlik yaşamalarına olanak tanıyan bir platformdur. Bu nedenle, bazı Tiktok ünlüleri kısa sürede büyük miktarda servet ve hayran toplayabilir. Tiktok'ta ünlü olmakla ilgilenenler veya sadece Tiktok yıldızlarının hayatlarını öğrenmek isteyenler, en zengin Tiktokçuların ne kadar para kazandığını öğrenmek isteyebilir.

Josh Richards: 1.5 Milyon Dolar

Josh Richards, TikTok'a 2019'da katıldı ve uygulamadaki dudak senkronizasyonu, dans etme ve şarkı söyleme videolarıyla hızla büyük bir popülerlik kazandı. 25 milyona yakın takipçisi ile Tik Tok'un en büyük yıldızlarından biridir.

Bir yıldan kısa bir süre içinde HouseParty ve Reebok gibi markalarla ortaklık anlaşmaları yapmayı başardı, kendi etkileyici ürünlerini piyasaya sürdü, TalentX olarak bilinen kendi yetenek yönetimi şirketini ve Ani Energy adlı bir içecek markasını kurdu. Forbes, TikTok'u kullanarak yıllık gelirinin 1,5 milyon dolar olduğunu tahmin etti ve bunun şu anda net değeri olduğu tahmin ediliyor.

Riyaz Ali: 2 Milyon Dolar

17 yaşındaki Hintli bir Tik Toker olan Riyaz Ali, en çok içerik paylaşım uygulamasında dudak senkronizasyonu ve düet videoları ile tanınır. İlk olarak 2017'de Instagram sayfasında video içeriği yayınlamaya başlayan Ali, hızla TikTok'a geçiş yaptı ve uygulamanın en büyük yıldızlarından biri oldu.

45 milyondan fazla takipçisi olan Ali, muazzam bir popülerlik kazandı ve son birkaç yıldır Hindistan'ın en önde gelen müzik videolarından bazılarında yer aldı. Gönderi başına kazancının 35000 dolar olduğu tahmin edilirken, net değerinin 2 milyon dolar civarında olduğu düşünülüyor.

Jacob Sartorius: 3 Milyon Dolar

18 yaşındaki Jacob Sartorius, Vine ve YouTube'da komedi videoları ile başladı ve 2016'da hızla dudak senkronizasyonu yapan Tik Tok videolarına geçti. Şu anda akış uygulamasında yaklaşık 23,7 milyon takipçisi ve 1,6 milyardan fazla beğenisi var.

2016'da Billboard'un ilk 100'üne giren ve kitlesel popülerlik kazanmasına yardımcı olan ilk single'ı Sweatshirt'ü çıkardı. O zamandan beri 7'den fazla ülkede turneye çıktı ve dünya çapında hayranlar kazanmaya devam ediyor. Mevcut net değerinin 3 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Bella Poarch: 2 milyon dolar

Bella Poarch, sadece dört ay Tiktok'ta kaldıktan sonra ün kazandı. Hit videosu, cosplayer'ların işine yarayacak bir Tiktok sesi içeriyor ve inanılmaz sevimli ve çekici ifadeleri, dünyanın dört bir yanındaki Tiktok kullanıcılarının kalbini fethetti.

Tiktok şöhreti birçok fırsata yol açtı. Poarch, sosyal medya platformlarında sponsorlu içerik yayınlamanın yanı sıra, Spotify ve Apple Music'te milyonlarca dinlemeye ulaşan "Build a B*tch" ve "Inferno" şarkılarıyla Warner Records ile rekor bir anlaşma yaptı. Poarch'ın şu anki net değeri 2 milyon dolar ve kariyerinin gidişatı istikrarlı bir yükseliş rotasında olduğu için büyümesi bekleniyor.

Zach King: 3 Milyon Dolar

Bu listede yer alan diğer TikTokçuların aksine Zach King, TikTok veya Musical.ly kavramı var olmadan çok önce kısa video içeriği oluşturmaya başladı. 2016'da TikTok'a katılmadan önce, günün en ünlü YouTube ve Vine içerik oluşturucularından biriydi.

Kısa sürede 50 milyondan fazla takipçiyle uygulamada en çok takip edilen kullanıcılardan biri oldu ve hatta 2019'da 2 milyardan fazla izlenme ile şimdiye kadarki en çok izlenen TikTok videolarından birini yarattı. Bugün net değerinin 3 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Kris Collins: 4.75 milyon dolar

Kris Collins, Tiktok'taki en komik insanlardan biri. Pandeminin başında kuaförlük işini kaybettikten sonra birçok kişi gibi Tiktok'ta içerik yayınlamaya başladı. Collins en çok, Chad adında bir kanka, kendini beğenmiş bir anne ve minik elleri olan bir yürümeye başlayan çocuk (The Net Line aracılığıyla) gibi çeşitli karakterleri hayata geçirdiğini gören skeçleriyle tanınır.

Collins'in aldığı marka anlaşmaları, skeçlerine entegre edildi. Ayrıca Digiday ile yaptığı röportajda iş Tiktok'ta sponsorlu içerik oluşturmaya geldiğinde tam yaratıcı özgürlük istediğini açıkladığı için kendi komedi markasına sadık kalmaya çalışıyor. 25 yaşındaki içerik oluşturucunun Tiktok'ta 41 milyon takipçisi var ve Forbes, aile dostu içeriğinin ona toplam 4,75 milyon dolar kazandırdığını bildirdi.

Avani Gregg: 4.75 milyon dolar

Tiktok'ta Euphoria'dan ilham alan makyaj eğitimlerinden faydalı ipuçlarına ve püf noktalarına kadar pek çok yaratıcı makyaj içeriği var. Avani Gregg, Tiktok'ta şöhret bulan bir makyaj sanatçısıdır. 2019'da Gregg'in Harley Quinn'den ilham alan görünümü, herkesin Sizin İçin Sayfasına erişmesini sağladı. Bugün Tiktok'ta 24,6 milyon takipçisi bulunan Gregg, Skechers ve Morphe gibi markalarla ortaklık kurdu.

Gregg ayrıca, 2021'de otobiyografisi Backstory'yi yayınlayarak Simon & Schuster ile bir kitap anlaşması yaptı. Ayrıca, Tiktoker arkadaşı Charli D'Amelio gibi yakın arkadaşlarından bazılarıyla röportaj yaptığı Avani Gregg ile Here for It adlı bir Facebook İzleme programına ev sahipliği yapıyor. . Forbes'a göre Gregg, çeşitli onaylarından, şovlarından ve işbirliklerinden 4,75 milyon dolar kazandı.

Loren Gray: 5 Milyon Dolar

Loren Gray, TikTok kariyerine 2015 yılında 6. sınıftayken, uygulamanın hala Musical.ly olarak bilindiği zamanlarda başladı. Şu anda en çok takip edilen 6. TikToker olan Gray, uygulamada 50 milyondan fazla takipçiye sahiptir ve dünya çapında en ünlü içerik oluşturuculardan biridir.

2018'de Virgin Records ile imzaladıktan sonra 8 single çıkardı ve müzik kariyerinde de patlama yaptı. Ayrıca Burger King, Hyundai, Sketchers ve Revlon gibi en büyük markalardan bazılarıyla çalıştı. Forbes, TikTok kullanarak yıllık gelirinin 2,6 milyon dolar olduğunu tahmin ediyor ve net servetinin 5 milyon dolar civarında olduğu düşünülüyor.

Baby Ariel: 6 Milyon Dolar

Baby Ariel, TikTok var olmadan çok önce bir TikToker'dı. Musical.ly olarak bilindiği zamanlarda uygulamada dudak senkronizasyonu videoları yayınlamaya başladı. Uygulamada 35 milyondan fazla takipçisi ile artık oyunculuk ve dans gibi diğer video eğlence biçimlerine de girişiyor.

Zorbalık karşıtı kampanyasıyla People Magazine tarafından ve çevrimiçi ortamda en etkili kişiliklerden biri olduğu için Forbes, Billboard dergisi ve USA Today gibi diğer yayınlar tarafından öne çıkarıldı. İlk çıkışını Nickelodeon ve Disney Channel'daki TV şovlarında ve filmlerde yaptı. Mevcut net değerinin 6 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Khabane Lame: 10 milyon dolar

Khabane Lame, diğer insanların videolarına tepki verdiği Tiktoks sayesinde dikkatleri üzerine çekti. Onun Tiktok'ları genellikle karmaşık Kendin Yap videolarıyla dalga geçiyor. İtalya merkezli Senegalli Tiktok yıldızı 146 milyondan fazla takipçi topladı ve bu da onu şu anda Tiktok'ta en çok takip edilen hesap haline getirdi.

22 yaşındaki Tiktok ünlüsünün sağlıklı komedi skeçleri, Binance'in projelerinden biri olan Web3'ün yüzü olmak da dahil olmak üzere çeşitli anlaşmalar yapmasına yardımcı oldu. Hugo Boss, Amazon Prime ve Netlix de onunla işbirliği yaptı. Lame'in Forbes profili, pandemi sırasında kovulduğu işte kazandığından daha fazla olan 10 milyon dolar kazandığını belirtiyor.

Burak Özdemir: 11 milyon dolar

Tiktok'ta özel bir hayran kitlesi bulan ve popülerlik kazanan birçok yemek hesabı var. Ancak, şefin gülümsemesini bozmadan büyük boy yemekler yaptığını gören Burak Özdemir'in içeriğiyle kimse boy ölçüşemez.

Türk şef en çok 40 inçlik bir kebap ve pişmiş bütün devekuşu gibi inanılmaz şaheserler yaratmasıyla tanınır. Özdemir'in Türkiye ve Dubai'de de restoranları bulunuyor. The Richest'te yayınlanan bir makaleye göre, Özdemir'in tahmini net değeri 11 milyon dolar, bunun büyük bir kısmı tatmin edici gıda içerikleriyle dolu Tiktok hesabı ve girişimci girişimlerine bağlı.

Dixie D'Amelio: 15 Milyon Dolar

Charli D'Amelio'nun ablası Dixie de Tik Tok'un en ünlü içerik yaratıcılarından biridir. Kariyerine kardeşinden sonra başladı ve danstan çok müziğe konsantre olmak için hızla dışarı çıktı.

2020 yazında çıkardığı Be Happy single'ı Spotify'da 50 milyondan fazla dinlenmeye sahip oldu ve Aralık 2020'de Wiz Khalifa ile bir single daha yayınlamasına yol açtı. geçen yıl boyunca çeşitli markalarla yapılan diğer birçok sponsorlu gönderide. Cosmopolitan, D'Amelio'nun net değerinin şu anda 10 milyon dolar olduğunu ve aynı zamanda bir hit yapımcısı olduğunu kanıtladığı için daha fazlasını kazanması gerektiğini bildirdi.

Addison Rae: 15 Milyon Dolar

Addison Rae, bir yıl önce LSU'ya katılırken TikTok'ta basit dans videoları çekerek başladı ve bir yıldan kısa bir süre içinde 50 milyondan fazla takipçiyle en çok kazanan TikTok yıldızı oldu.

2019'da platformda bir milyon takipçiye ulaştıktan sonra Fashion Nova ve Daniel Wellington gibi markalar için para kazandıran içerikler oluşturmaya başladı. Büyüyen başarısı aynı zamanda American Eagle ve Reebok gibi ünlü şirketlerle marka anlaşmaları ve işbirliklerine de yol açtı. Ayrıca kısa süre önce Item Beauty olarak bilinen kendi vegan kozmetik serisini piyasaya sürdü ve kendi koku serisini yarattı. Cosmopolitan, Rae'nin net değerinin 15 milyon dolar olduğunu bildirdi.

Charli D'Amelio: 17.5 Milyon Dolar

TikTok kraliçesi Charli D'Amelio, 147 milyondan fazla takipçiyle uygulamada en çok takip edilen ikinci içerik yaratıcısıdır. TikTok kariyerine 2019'da henüz 15 yaşında başlayarak, uygulamada şimdiye kadarki en beğenilen ve paylaşılan dans yarışması videolarından bazılarını oluşturdu.

D'Amelio'nun kariyeri oradan fırladı. Bebe Rexha tarafından Jonas Brothers'a açılması için davet edildi, şarkıcının müzik videosunda yer aldı, bir Superbowl reklamında yer aldı ve hatta Jimmy Fallon ile Tonight Show'da yer aldı. Ayrıca, EOS ve Invisalign gibi markalarla birçok anlaşma yaptı. Forbes, TikTok kullanarak yıllık gelirinin 4 milyon dolar olduğunu ve net değerinin 17,5 milyon dolar olduğunu tahmin ediyor.

Will Smith: 350 Milyon Dolar

Will Smith hepsini yapabilir. İster şarkı söylesin, ister oyunculuk yapsın, hatta TikTok için içerik oluştursun, her zaman zirvede çıkıyor. Uygulamaya 2019'un sonlarında katıldı ve o zamandan beri tonlarca viral video yarattı.

Bugün, 40 milyondan fazla takipçi ve 271 milyon video beğenisiyle TikTok'ta en çok takip edilen 9. kullanıcı. Şanlı kariyeri sayesinde net servetinin 350 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: ScreenRant

tiktok-5064078.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.