Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Stephen Curry, NBA'de En İyi İlk Beşini Açıkladı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Stephen Curry, NBA'de En İyi İlk Beşini Açıkladı

Kendisini diğer efsanelerle çevrelerken oyun kurucu pozisyonuna getirdi.

Stephen Curry'nin özgeçmişi, Sports Illustrated tarafından Yılın Sporcusu seçildikten sonra büyümeye devam ediyor. Geçen yıl tüm zamanların üç sayılık atış rekorunu kırdı, dördüncü NBA şampiyonluğunu kazandı ve şanlı kariyerinde ilk kez Finallerin MVP'si seçildi. Koleksiyonuna en son yüzüğü eklediğinden beri, Curry'nin adı tüm zamanların listeleri arasında daha popüler hale geldi ve SI ile yaptığı bir konuşma sırasında, kendisini de içermesi şartıyla tüm zamanların ilk beşini verdi.

Curry, "PG'deyim, Magic ile gidiyorum, melez guardlar oynayacağız," dedi. "Jordan'a sahipsin, yerde mesafeli duran Dirk var, topa şut atıyor ve büyük adam Diesel var, topu tutuyor. Bence bu sağlam bir kadro.”

Hiçbir zaman prototip bir oyun kurucu olarak tanınmayan Curry, bu rolü muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi pas atan oyuncu olan Magic Johnson'a verirdi. Curry'nin üç sayı çizgisinde pusuya yattığı ve Johnson'ın maç zamanı hamlelerini denkleme dahil ettiği hızlı hücumda ikili bir kabusa dönüşebilir.

Bu arada, bu takımda, muhtemelen Michael Jordan'ın yanında kanatta olacaktı. Bu ikisini savunan herhangi bir koruma kombinasyonunu hayal etmek zor, ancak ön sahada işler kolaylaşmıyor.

Dirk Nowitzki, bu kadroda Curry dışında kimsenin derinden bir keskin nişancı olarak bilinmediği için, güçlü forvet pozisyonunda dizilişe biraz mesafe katıyor. Nowitzki, Jordan için zemini genişletirken, Shaquille O'Neal'a da ortada biraz boşluk veriyor. Şimdiye kadar yaşayan en baskın oyunculardan biri olarak kabul edilen rakip takımlar, takımı ikiye katlama lüksüne sahip olmayacak ve bu onları zehirlerini bu kadrodan almaya zorlayacak.

Kaynak: Sport Illustrated

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.