Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

6 yasindaki kizla nikah...


politika

Önerilen İletiler

6 yasindaki bir kiz cocugu ile evlendirilen 29 yasindaki mürid!

Avrupada Islamofobi var diye nutuk atanlarin utanmasi gerekir ama nerede o ahlak.

Kiliselerde papazlarin cocuklara tecavüzlerini manset yapip yaygara koparan medya önce aynaya bakip bir de tarikat denilen karanlik zihniyete baksinlar,Kiliselerde kimse 6 yasindaki bir kiz cocugu ile nikah yapmiyor bu Islamda yasanan bir rezalettir.Eger Islam dininin kurucusu ve tapilan Allah 6 yasindaki bir kizla nikah kiyilabilir demisse en büyük rezilligi yapmislardir. Bir yanda cocuk ******* ile mücadele edilirken,dokunulmazlik zirhi olan tarikatlarda ki cocuk pornosuna eyvallah deniyor.

Islam dinin din olmaktan cikarip,her türlü ahlaksizligi mübah gösteren ve bu ahlaksizliga dini bir gerekce uyduran din bezirganlari sizlerin vicdanlari kurumus insanliginizi unutmussunuz.

Diyanet denilen fesatlik kurumu ve iIahiyat denilen imamlik okulu,bu yakistirmayi yapiyorum cünkü gerek diyanet gerekse Ilahiyat fakülteleri amacindan kopmus ve  cemaat ve tarikat denilen karanlik odaklarin hesabina calismaktadirlar.

Bunlar Islamin ne oldugunu,nasil olmasi gerektigini,Kuranda ne yazildigini gercek anlamda anlatanlara hep zindik diye saldirmayida kendi paralel inanclarina uydurmuslardir.

Bilim ve Felsefe ile yapilan tanrisal calismalara verilen ad olan teoloji Türkiye'DE ILAHIYAT olarak tercüme edilmistir.Ilahiyat genel olarak bütün dinlerin tanrilarini iceren "tanriya ait konu"demektir.Bu egitimi yapan akademik kurumada Ilahiyat Fakültesi denmistir.Günümüzde Ilahiyat terimi amacindan saptirilmis bu fakülteye tamamen Islam'a ait olanlar anlaminda ISLAMIYAT adi verilmektedir.Yani görevleri sadece Islamla ugrasmak olarak saptirilmistir.

Cagimizin Diyanet Baskani  Ortacag'in papalarinin cagimizdaki örnegini andirmaktadir.Sakal gibi kilik üniforma gibi kiyafet.lüks makam araci ve ucak gibi sinifsallik ve hiyerarsi düskünlügü  ortacag papaliginin dis kabuk kaportaciliginin göstergesidir.

Ancak aralarinda düsünme boyutu ile ilgili bir fark var.Papalar felsefe biliyorlardi,düsünme boyutu olan teoloji yapabiliyordular.Ama Diyanet Baskani ne kendisi felsefe bilip düsünme ve teoloji yapabiliyor ne de Ilahiyat egitiminde yaptiriyor.

Bugün bazi ilahiyat profesörü ile egitim almamis eski köy camii imami arasinda hicbir düzey farki yoktur.Diyanet Baskani'nin bir cami imami olmaktan öte hicbir özelligi yoktur.Asli görevini ihmal ederek yasadigi ülkenin siyasi rejimini seriat rejimine döndürmek isteyenlere seyhülislamlik yapmaktadir.Laik bir ülkede seriatcilarin Diyanet kurumunda calismalari islama ve Türk milletine ihanettir.

6 yasindaki kiz cocugu ile kari koca hayati yasayanlara bu ülkenin Cumhuriyet Savcilarinin duyarsiz kalmalarida onlarin Cumhuriyet gibi bir dertlerinin olmadigi ve belirli odaklarin hizmetinde calistiklarini gösteriyor.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kirli emellerine alet ettikleri 6 yasindaki kiz cocugu ile nikahlanan ve bunu da Islam'in icine yerlestiren ahlak yoksunlari,bu sapikligi duyuran gazeteciyi tehdit ediyorlar,bu rezaleti ekranlara tasiyan HALK TV'yi kapatin diyorlar.Onca belgeye ragmen hala utanmadan buna komplo diyebiliyorlar.

Islam ülkelerini bir kenara birakarak,ülkemizde din insani olarak televizyon ekranlarina cikartilan ve Islamla hicbir ilgisi olmayan hurafeleri islama yamalayan,bu hurafelere inanmayanlara hakaretler eden kadin veya erkek,Islama ihanet ediyorlar.Islamin gercegini anlatan Ilahiyatcilari tenzih ediyorum ben sadece din simsarlarindan bahsediyorum.

Bakin asagida örneklerini verdigim birtakim konusmalar yandas televizyon ekranlarini cikartilan din simsarlari tarafindan söylenen sözlerdir.

-Bir kadinla sakin asansöre binmeyin!

-Dondurma fuhsa tesvik eder!

-Sokaklar et pazarina dönmüs,bu kadinlarin kocalari,babalari kardesleri yok mu!

-Islam dininde nikahlanmak icin herhangi bir yas haddi verilmemistir,6 yasinda,20 yasinda 70 yasinda herkes nikahlanabilir.

-sakalsiz biyiksiz erkeklerin yanina yaklasildiginda insanin icine kötü düsünceler geliyor!

Bunlar cogaltilabilir,ben sadece birkac örnek verdim.Bu örneklerle,ülkede Islamiyetin,müslümanligin topluma nasil carpitilarak,insanlari ayristirarak,hurafeleri din diye satarak ekranlarda konusturulan müptezellerden bahsettim.Bunlar ne iktidar tarafindan,ne RTÜK denilen iktidarin sopasi olan kurum tarafindan hicbir sekilde herhangi bir yaptirima tabi tutulmamistir.

Söyledigi bir Atasözü nedeniyle gece evinden polis tarafindan alinip savcilikca gözaltina alinan gazetecileri düsündügümde,tecavüz olayi belgelenmis olan kisi veya kisilerin hala serbest olmalarida bunlarin iktidar tarafindan korunup gözetlendigini anlatiyor bize.Ve durusma tarihi olarak 6 ay sonrasina bir tarih vermek de olayi sulandirmak unutturmak,kamuoyunun gözünden kacirmayi hedeflemektedir.

Iktidarin ,bu olay "siyaset üstüdür,"yani siyasete alet etmeyin demeside ,bu 6 yasindaki cocuga tecavüzü ve de olasi tecavüzleri siyasi olarak konusmayalim demek istemektedirler,Halbuki tamda siyaseti ilgilendiren bir durum var ortada.Cocuklarin güvenligini,cocuklara tecavüzleri önlemekle yükümlü iktidar 6 yasindaki cocuga yapilan tecavüzü siyaset üstü olarak görüyor ve yargiya talimatla 6 ay sonraya durusma tarihi verdiriyor.

Bu tarz yapilanmalarin önüne gecilmelidir.Devrim yasalarinda  yasaklanmis olan Tarikat,Cemaat,Tekke ve Medreseler acik acik calismaktadir,yani hem devrim yasalari hem de Anayasa acik acik ihlal edilmistir.Bunun tek nedeni,siyasi iktidarin tarikat ve cemaatlerden beslendigini,onlara dokunulmazlik zirhi giydirerek onlarin oylari ile avantaj elde etmeyi dolayisiyle,Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kendi ideolojik görüslerine göre tasviye etmeyi,bir din devleti kurmanin cabasi icinde oldugudur.

Biz Iran olmayiz diyenlere ithaf ediyorum.Türkiye aynen Irandaki mollalar gibi düsünen kisiler tarafindan yönetiliyor.Yani devletin ismi Türkiye Cumhuriyeti,Laik Cumhuriyet kavrami sadece anayasadadir.Türkiye kravatli mollalar tarafindan yönetilmektedir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Valiler bizim bildigimiz kadari ile,halkin valileridir.yani bir ilin mülki amiridir.

Valiler,derebeyi degildir!

Valiler sarayin illere atadigi Bey'ler degildir.

Erzincan valisi olan zat,"Sokaklar et pazarina döndü,bunlarin kocalari,babalari kardesleri yok mu"diyerek acik acik kadin düsmanligi yapan bir müptezeli,Valilik Makaminda kabul edip agirladi.

Kadin düsmanlari,kadinlara kizlara tecavüz edenleri,cocuklari istismar edenleri,elestirenleri,bunlarin ait oldugu vakiflar,dernekler denetlensin,kapatilsin diyenleri "din düsmani"olarak ilan edenler bu tecavüzleri,cocuk istismarligini savunan cevrelerdir.Bir kadin düsmanini,makaminda agirlayan Vali'de bu cevrenin adamidir.

"Keske Yunan kazansaydi da hilafet yikilmasaydi "diyecek kadar milliyetini,serefini,vicdanini kaybetmis olan kisi nasil sarayda bas kösede agirlanip eli ayagi öpüldüyse bugün de kadinlara kizlara tecavüz edenler,cocuklari istismar edenler ayni sekilde devleti yönetenler tarafindan saygi görmektedir.

Kadin ve kizlara tecavüzler,cocuklara istismar devlet eliyle yönlendirilmektedir.Devlet bunlara karsi caydirici hicbir önlem almadigi icin bunlar azmislardir.Cünkü devleti yönetenler,bunlardan oy kazaniyorlar.Ayrica devleti yönetenlerde tarikat ve cemaatlerin üyeleridir.Bunun en carpici örnegini

Ismailaga cemaati denilen karanlik zihniyetin,bas imami Mahmut Ustaosmanoglu'nun cenazesinde neredeyse tüm saray ve kabine oradaydi,bunun anlami Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni cemaatler yönetiyor demektir.Laiklik artik kagit üzerinde kalmistir.Unutmayalim,Erdogan,"YA LAIKSIN YA MÜSLÜMAN"diyen birisidir.Erdogan "Laiklik gidecek"diyen birisidir.Böyle bir kisi cemaat ve tarikatlarin yapmis olduklari rezillige dur diyemez.

Unutmayalim;45 Cocuga tecavüz edilen Ensar Vakfi icin,o dönemin Aile Bakani olan kadin, "bir defayla birsey olmaz,Ensar Vakfi bizim cok deger verdigimiz bir kurulustur"diyebilmistir.Milletin alin teri kazanclarindan kesilen vergilerden bu cemaatlere bu vakiflara özel bütce ayriliyor,Milli Egitim Bakanligi bunlarla sözlesme imzalamistir.

Cemaatler,Tarikatlarda islamiyetten bahsediliyor,Yani bunlar islami temsil ediyor,Islami temsil eden bir kurulusta yasanan ahlak disi bir olayin elestirilmesini,Islama karsi diye yorumlamak en hafif ifadeyle bu ahlaksizligi savunmak bu ahlaksizliga ortak olmaktir.

Eger Islamin adini kurtarmak istiyorsaniz,bu cemaat ve Tarikatlari adam gibi denetleyin,yaptiklari ahlak disi olaylari hemen yargiya tasiyip derhal yargilayin.6 yasindaki cocuga nikah kiyip,onunla kari koca hayati yasayan kisinin yargilanmasi 6 ay sonraya birakiliyor.NEDEN?6 ay sonra.Bu alti ay icinde delilleri mi yok edeceksiniz,olayi halkin gündeminden mi cikaracaksiniz.yoksa bu 6 ay icinde baska hesaplariniz mi var?

Anayasada evlenme yasinin acik acik yaziyor olmasina ragmen,Diyanetin,resit olmadan bir kizla nikah olmaz demesinin anlami nedir.Neden; Diyanet üstüne basa basa,6 yasinda bir cocukla nikah yapmak ahlaksizliktir diyemiyor?"Kizlar ve Erkekler elele tutusmasinlar" diyecek kadar müslüman! olan Diyanet,6 yasindaki cocuga yapilan istismar icin neden konusamiyor?

Erdogan bu olayla ilgili olarak:"Hassasiyetimizi,kimseye sorgulatmayiz "diyene kadar,bu olayi neden acik acik nefretle kinayamiyorda etrafindan dolasip teget geciyor?

saygilarla

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.