Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkekler seninle flört ederken ne düşünür?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Erkekler seninle flört ederken ne düşünür?

Flört ipuçları: Kadınlar ve erkekler birbirinden önemli ölçüde farklıdır ve bu söze kimse şaşırmamalı. İkisi arasındaki tek gerçek benzerlik, ikisinin de insan olmalarıdır, ama hepsi bu. Çıkma ve aşk söz konusu olduğunda bazı ortak noktalarımız varmış gibi görünebilir, ancak büyük aşk oyunu en çok erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya çıkarıyor gibi görünüyor.

AA14SCY1.img?w=768&h=432&m=6&x=692&y=182

Birinin sizinle gerçekten ilgilenip ilgilenmediğini veya sadece kibar davrandığını söylemek genellikle zor olsa da, bu kılavuz ilgi belirtilerini nasıl tanımlayacağınızı anlamanıza ve erkeğin flört ederken ne düşündüğünü anlamanıza yardımcı olabilir.

Durum 1- Sizinle arkadaşlarınızla konuştuğundan farklı konuşuyor

Kesinlikle ilgileniyor ve muhtemelen size ve ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat ederse numaranızı veya Instagram kimliğinizi alabileceğini düşünüyor çünkü sonunda rakamlarınızı almak istilacı olabilir. Sürüngen olmaktan kaçınmak için çok dikkatli olmak istemiyor ama yemek siparişinizi ayrı ayrı almak için ayağa kalkacak.

Durum 2- Adam komik ve senin yanında daha da komik oluyor

Şimdi, bu zor olabilir hanımlar! Bu yüzden, duygularınızı iyi incitmeden şaka yapıyor ve sizi şakalarının merkezi yapıyorsa, muhtemelen sizi daha çok gülümsetiyor. Böyle bir anda, en iyi arkadaşınızdan çok nasıl ilgi odağı olacağını ve sizi nasıl güldüreceğini düşünüyor.

Durum 3- Adam her durumda sizden iltifat bekliyor

Okuldan bir arkadaşınız olabilir ve aniden sizin sevdiğiniz şekilde giyinmeye, güzelce taranmış saçlara ve en sevdiğiniz parfümü sürmeye başlayabilir. Hanımlar, muhtemelen %100 dikkatinizi çekiyordur.

Sosyal medya hikayeleri ve gönderileri yayınlayabileceğinizi düşünüyor, bu da diğer erkeklere biriyle görüşüyor olabileceğinize dair ince bir mesaj veriyor (özellikle bu adamın en iyi arkadaşı sizinle aynı derecede ilgileniyorsa).

Durum 4- Duyguları hakkında çok direk

Bu, ne istediğini bilen ve saçma sapan konuşarak zamanını boşa harcamayacak olgun bir adam. Size sadece sizinle ilgilendiğini ve bir ilişki sürdürmek istediğini söyleyecektir. Bu adam sadece evlilik niyetiyle uzun vadeli bir ilişki arıyor. Yani ilgileniyorsanız, o zaman sadece bayanlara liderlik edin.

Kızların genellikle erkeklerden iltifat kabul etmesi beklense de, bu her zaman böyle değildir. Hanımlar adım atın!

couple-437968.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.