Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2022 2 yıl Yazar Admin Little Johnny, The teacher asked the class to write an essay about an unusual event that happened during the past week. Little Johnny got up to read his. It began, “My daddy fell in a well last week.” “Good grief!” the teacher exclaimed. “Is he OK?” “He must be,” said Little Johnny. “He stopped calling for help yesterday, Çeviri: küçük Johnny, Öğretmen sınıftan geçen hafta başlarına gelen sıra dışı bir olay hakkında bir kompozisyon yazmalarını istedi. Küçük Johnny kendininkini okumak için ayağa kalktı. “Geçen hafta babam kuyuya düştü” diye başladı. "Aman Tanrım!" öğretmen haykırdı. "O iyi mi?" Küçük Johnny "Öyle olmalı," dedi. "Dün yardım çağırmayı bıraktı,
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2023 2 yıl Yazar Admin When I see lovers' names carved in a tree, I don't think it's sweet. I just think it's surprising how many people bring a knife on a date. Çevirisi: Bir ağaca oyulmuş aşıkların isimlerini gördüğümde bunun tatlı olduğunu düşünmüyorum. Sevgililerin bu buluşmaya bıçak getirmesinin şaşırtıcı olduğunu düşünüyorum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.