Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2022 Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2022 Jayson Tatum, Stephen Curry'nin bile ulaşamadığı üç sayı rekoruna ulaştı (NBA) Boston Celtics için Çarşamba gecesi bir başka galibiyetin ardından, Jayson Tatum NBA tarihine geçti. Boston'ın Miami Heat'i 134-121 yendiği maçta Tatum 49 sayı attı ve lig tarihinde 900 3 sayılık isabet bulan en genç oyuncu oldu. 24 yaşındaki oyuncu, 2018'de 25 yaşında rekoru ele geçiren arkadaşı ve St. Louis yerlisi Bradley Beal'i geride bıraktı. Ayrıca Jayson Tatum, lig tarihinde stat çizgisi 45 veya daha fazla olan ilk oyuncu oldu. birden fazla çıkışta sayı, 10 veya daha fazla ribaund ve sekiz veya daha fazla üçlü: Muhteşem performansının ardında, C'ler Miami'yi evinden uzaklaştırmayı başardı ve NBA'deki en yüksek galibiyet olan 18. galibiyetini aldı. Heat hiçbir zaman pes etmese de Boston, tarihsel olarak güçlü hücumuyla oyunu yönetti. Ortalamanın altında çevre savunması Miami'nin oyunda kalmasına izin verdi, ancak Tatum'un arkın ötesinden yaptığı şutlar dördüncü çeyreğin sonlarında galibiyeti perçinledi. Maç başına 30,8 sayı, gezi başına 7,7 ribaund ve NBA'deki en iyi genel rekora sahip bir kadro ile 3 kez All-Star olan oyuncu, bu yılın MVP'si için güçlü bir kanıt oluşturuyor. Luka Doncic, MVP sıralamasında onun önünde olmasına rağmen, Tatum'un Celtics'i Doğu Konferansı'nın zirvesine taşıma yeteneği, şansını artırmalı. Sevilen ödül ne olursa olsun Jayson Tatum, bu yıl bir MVP ödülünden çok bir NBA Finalleri yüzüğüyle ilgilendiğini açıkça belirtti. Ve şimdiye kadar, bu konuşmayı bunun gibi oyunlarla destekledi. Tatum ve şirket, Cuma günü Miami'de bir çatlak daha yakalayacak ve burada Yeşil Takım sezonda 19-4'e yükselmek isteyecek. Kaynak: ClucthPoints Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.