Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir Erkekle Nasıl Flört Edilir - Kadınlar İçin Harika Flört İpuçları


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bir Erkekle Nasıl Flört Edilir - Kadınlar İçin Harika Flört İpuçları

"Bir erkekle nasıl flört edilir?" "Bir erkekle flört etmenin en iyi yolları nelerdir?" - Her duruma uyan tek bir yanıt yoktur, ancak size yardımcı olabilecek bazı genel yönergeler vardır.

AA14GFSJ.img?w=625&h=417&m=6&x=235&y=67&

Flört, biriyle ilgilendiğinize dair sinyaller gönderme sanatıdır. Doğru kararlardan birinden tüketmek veya ihtiyacınız olanı almak için çok etkili bir araç olabilir.

Ancak uçurmak için boyut göremeyip, bunu daha kolay ve daha doğal hale getirmenin yolları var. Bu blog gönderisinde, mesajın yüksek sesle ve net bir şekilde alınması için bir erkekle nasıl başarılı bir şekilde uçmaya dair bazı ipuçlarını alması!

Kullanarak rahatlayın, sandığınız kadar zor değil. Flört etmek genellikle bir kişinin diğerinin dikkatini çekmeye çalıştığı "oyun" olarak görülür. Gerçekte, fışkırtmak çok incelikli olabilir. Bundan sonra ne çerçevelerden herhangi bir beklenti olmadan sadece bölümleri eğlenmek ve oyun oynamakla ilgili olabilir.
 

Metin Üzerinden Bir Erkekle Nasıl Flört Edilir?

AA14GOVV.img?w=625&h=417&m=6

Metin üzerinden flört etmek tamamen iyi ve eğlenceli ve çok iyi tanımadığınız biriyle rahat olmanın popüler bir yolu haline geldi. Ayrıca, siz onunla değilken bir erkeğin ilgisini çekmenin harika bir yolu. Yine de, erkeklerin metni bir lojistik aracı olarak kullandığını unutmayın. Kadınlar ise mesajlaşmayı birincil iletişim yöntemi olarak kullanıyor. Bu nedenle, metin üzerinden uzun konuşmalara girmemeye çalışın.

Çoğu erkek kadınlara iltifat etmeyi ve onları biraz kızdırmayı sever.

Şahsen, hızlı bir kahkaha için eski moda kirli tavlama sözlerini seviyorum!

İşte adamınızla metin üzerinden flört etmenize yardımcı olacak beş uzman ipucu.

Kendinizi açıkça ifade edin

Kısa bir mesajla flört ederken, belirsiz veya yanıltıcı bir metin hiç de seksi değildir ve her şeyi mahvedebilir. Emojiler ve simgelerle dolu bir metin mesajının yanlış yorumlanması kolaydır, bu nedenle göndermeden önce bir veya iki kez okuduğunuzdan emin olun. Özellikle telefonunuzda akıllı metin girişi açıksa. Bu yüzden karakterleri gözden kaçırmayın!

Sakin ol

Başarılı mesajlaşmanın sırrı, bunu yaparken eğlenmektir. Çaresiz veya acı hissetmenize neden olan bir mesaj gönderiyorsanız, başarısız olmanız kaçınılmazdır. Mesajı bitirmek istediğinde sohbetten geri çekilme, açık bir soruyla bitir!

Kelimelerle oyna

Sıkıcı konulardan kaçının! Partnerinizin hayal gücünü harekete geçiren ve tepki vermesini sağlayan bir mesaj gönderin. Ona nasıl hissettiklerini veya ne yaptığını sorun. Olumlu bir yanıt alacağınızdan emin olabilirsiniz. Mizah aynı zamanda bir flörtü canlandırmanın iyi bir yoludur, ancak kelimelere dikkat edin. Unutmayın, kısa bir metindeki iğneleme fark edilmeyebilir!

esprili ve kısa ol

Mesajlaşmanın flört etmekle ilgili olduğunu unutmayın, bu nedenle karakter sayısını minimumda tutun. Hızlı bir flört notu, tek bakışta okuyamayacağınız uzun, uzun bir mesajdan her zaman daha iyidir.

Devam et

Flörtleşmeyi sürdürmek için partnerinizin ilgisini canlı tutmalısınız. Kışkırtıcı sorular sorun veya seksi bir şey ima edin. Kısa romantik notlar yazın, gelecekteki tarihler hakkında küstah sözler verin veya onu daha fazla heyecanlandırmak ve ilgisini canlı tutmak için hızlı sorular sorun.

Duygularını ifade et

Bir kısa mesaj yüzünüze bir gülümseme getiriyorsa, hatta sizi güldürüyorsa, tepkinizi erkeğinize söyleyin. Mesajlaşırken duyguları kaybetmek kolaydır ve flört tamamen duygularla ilgilidir. Bu nedenle, değiş tokuştan hoşlandığınızı onlara bildirdiğinizden emin olun!

eğlenceli ol

Müsait olmamaktan daha çekici bir şey yoktur. Birkaç dakika elde edilmesi zor oynamaktan çekinmeyin ve mesajına hemen yanıt vermeyin. Bu, flört doğru yoldaysa en iyi sonucu verir; eşiniz, cevabınızı beklerken çaresizce telefonunu kontrol edecektir. Hemen "gönder"e basmayın, oyalasın biraz!

Hazırla, ayarla, gönder

Metin yazmak için doğru zamanı seçmek önemlidir. Mesajı aldıklarında adamın ne yaptığını biliyor musunuz? Bir iş toplantısının ortasındaysa veya bir sınıfın ortasındaysa, muhtemelen ona cilveli bir mesaj göndermek için en iyi zaman değildir. Ancak, evinize geliyorsa veya trenle eve gidiyorsa, bundan daha iyi bir zaman olamaz.

Bir Erkekle Yüz Yüze Nasıl Flört Edilir?

AA14GKgu.img?w=625&h=417&m=6

Bir erkekle metin üzerinden flört etmek hızlıdır ve çok eğlenceli olabilir. Ama gerçekten kalbinizin atmasını ve endorfinlerin aktığını hissetmek istiyorsanız, şahsen canlı flört etmeye gitmelisiniz. Etkileşimde bulunduğumuz şeylerin çoğu sözlü olmadığı için, ne kadar açık olduğunuzu ifade etme konusunda daha fazla hareket alanınız var. Erkeklerle yüz yüze flört etmek istediğinizde güven anahtardır. Kendine inan ve kendinden eminsen sana karşı koyamayacağını bil. Kendinizi garip hissediyorsanız, ayrıntılı olarak anlattığım makalemi okuyun: Flört etmek beni neden rahatsız ediyor?

İşte şahsen bir erkekle nasıl flört edileceğine dair en iyi ipuçlarım:

Ona cilveli bir dalga gönder

Çoğu zaman erkekler konuşmak istedikleri güzel bir kadın görürler ama ona asla yaklaşmazlar. Neden böyle? Çünkü reddedilmekten korkuyorlar. Bir yabancı tarafından reddedilmek korkutucu. Kalabalık bir odanın karşısında birini görüyorsunuz ve gözünüze çarpıyorlar. Onlara el sallayarak gelip sizinle konuşmaları için kolay bir yol verebilirsiniz. Kısa sürede buzları kıracak! İkinizin de istediğinin bu olduğunu öğrenince şüpheleri silinecek.

Açık sözlü ve cesur olun

En iyi ayağınızı öne koyun ve ilk hareketi yapın. Ne istediğini bilen, kendine güvenen ve yüksek değere sahip bir kadın olduğunuzda utangaç olmanıza gerek yok, o yüzden harekete geçin! Onu seksi bulduğunu ve onu daha yakından tanımak istediğini söyle. En kötü durumda, güveniniz onu eğlendiriyor ama ilgisiz. En iyi senaryoda, hemen bir şeyler içeceksin ya da daha sonra bir tarih ayarlamak için telefon numaralarını değiştireceksin. Eyleminiz ikinizi de pek çok tahmin yapmaktan kurtarabilir.

onun tavsiyesini iste

Bir erkeğe iltifat etmek, onun fikrini sormak kadar kolay olabilir. Bir kafedeyseniz ve daha yakından tanımak isteyeceğiniz birini görürseniz, lattenizi beklerken flört etmeye başlayabilirsiniz. Ona şöyle bir şey sorun: "Merhaba! Ben de içkimi bekliyorum, buradaki kurabiyeler hakkında ne düşünüyorsun?"

Bir erkeği konuşturmanın iyi bir yolu, küçük bir konuda ondan tavsiye istemektir. Kurabiyeleri yemiş olsun ya da olmasın size tavsiyede bulunacaktır. Sohbet başlatmak için kolay bir yoldur. Bununla birlikte, onunla flört etmeye çalıştığınızı fark etmiyorsa, daha çapkın bir konuda onun fikrini veya tavsiyesini istemeniz gerekebilir.

Ondan Fotoğraf Çekmesini İste

Birinin dikkatini çekmeye çalışırken ne söyleyeceğinizi bilmek zor olabilir, ancak çoğu zaman ihtiyacınız olan tek şey onlardan yardım istemektir. Erkekler sevimli kızlardan yardım istemeye bayılır. Sadece ona senin bir fotoğrafını çekip çekmeyeceğini sor. Fotoğrafınızı çekmek, dikkatini %100 size odaklayacak ve bir konuşma başlatmak için bir fırsat yaratacaktır.

İlgilenmek

Bir erkekle şahsen flört etmenin harika bir yolu, ona sorular sormak ve ona ne kadar ilgilendiğinizi göstermektir. Adamına kendisi hakkında soru sor ve söylediklerine cevap ver. İnsanlar kendileri hakkında konuşmayı severler, bu yüzden onlara seslerini duyurma fırsatı verirseniz doğru şekilde flört etmiş olursunuz. Bu çok etkili bir stratejidir. Gözlerinin içine bakıp onu dinlediğinizde, kendisini gezegendeki en önemli kişiymiş gibi hissedecektir.

Çevrimiçi Bir Erkekle Nasıl Flört Edilir

AA14Gqa6.img?w=625&h=417&m=6

Çevrimiçi flört bir sanattır ve biz sanatçıyız. Flört etmek için göz temasınız veya vücut diliniz yok, bu nedenle çevrimiçi sohbet ederken çok fazla yaratıcılık gerekiyor; Senden daha fazlasını istemesini sağlamak için sözlerinde kısa ve yaratıcı olmalısın. Herhangi bir sohbete başlamak için, düşüncelerini paylaşmasına izin verecek sorularla açık uçlu olmanızı (bu, gelecekteki randevunuzu daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır) ve onun hakkında dikkatinizi çeken şeyleri ona bildirmenizi öneririm!

Herkes çevrimiçi buluşmanın hayranı olmasa da, birisiyle tanışmanın kolay bir yolu olabilir. Sonuçları hızlı ve verimli bir şekilde almanızı sağlayacak dört yola bir göz atalım!

Hızlı hareket et

Araştırmacılar, çevrimiçi flört söz konusu olduğunda, erkeklerin her şeyden çok hız istediğini, kadınların ise rahat hissetmek istediğini keşfettiler. Bu klişeler her zaman doğru olmasa da çoğu durumda doğrudur. Çevrimiçi flört etmek isteyen kadınlar için bu, zaman ayırmaya değer bir erkek bulursanız doğrudan ilk buluşmaya gidebileceğiniz anlamına gelir! Ondan gelen ilk mesajdan sonra birçok erkek hemen tanışmaktan mutluluk duyar. Bu şekilde, gerçek bir randevuya karar vermeden önce gün boyu mesajlar arasında gidip gelerek internette çok fazla zaman kaybetmeden kişiliğinin sizinkiyle eşleşip eşleşmediğini öğrenebilirsiniz. Öyleyse devam edin ve en başında ona çıkma teklif edin.

İfadeleriniz hakkında endişelenmeyin

Bu sadece kadınlara özel bir ayrıcalıktır. İnternette erkeklerle flört ederken kullandığın aynı mesajı kopyalayıp yapıştırman gayet iyi. Ona mükemmel bir mesaj yazmayacaksan da sorun değil. Bu tekniğin neden bu kadar etkili olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Çünkü ortalama olarak, erkekler flört uygulamalarında yalnızca bir avuç mesaj alır. Basit bir eski mesaj bile günlerini aydınlatabilir, bu yüzden onlara gerçekten bir şey yazdığınız zaman için göz kulak olurlar.

Ne kadar çok o kadar iyi

Çevrimiçi flört bir sayı oyunudur. Ne kadar çok mesaj gönderirseniz, eşinizi bulma ve o hayalinizdeki randevuyu alma şansınız o kadar artar! Süreci hızlandırmak için sevdiğiniz adamlara düzinelerce kopyala yapıştır mesaj gönderin. Pek çok tarih isteğini geri alacaksınız ve ardından o gruptan en iyi eşleşmenizi seçeceksiniz! Tüm dikkatinizi odaklamaya değecek birini bulana kadar durulayın ve tekrarlayın.

Konuşmanın ortasında bırakın

Ve bunu bitiren sen ol. Kendinizi daha çekici kılmak için onunla konuşmalarınızı uzatmayarak geri çekilin. Ona spor salonuna gitmeniz gerektiğini veya işe geri dönmeniz gerektiğini söyleyerek sohbeti sonlandırabilirsiniz. Ancak, haber vermeden onu terk etmeyin, çünkü bu onun kafası karışmış ve reddedilmiş hissetmesine neden olur.

Spor Salonunda Bir Erkekle Nasıl Flört Edilir?

AA14GFST.img?w=625&h=417&m=6&x=357&y=85&

Yani spor salonunda forma girmeye çalışıyorsunuz ve diğerlerinden biraz daha fazla size bakıyor gibi görünen bir adam var. Ondan hoşlanıyorsun ama onunla nasıl flört ediyorsun?

İşte spor salonunda bir erkekle nasıl flört edileceğine dair 5 ipucu:

Temeli Atın

Spor salonuna gitmek, insanlarla tanışmak için tipik bir yer olmadığından, cuma gecesi barda olduğu gibi birisiyle tanışmaya çalışırsanız başarılı olamazsınız. Belki Salı günü sana bakar ve seninle flört eder. Sonra Perşembe günü sizinle biraz daha uzun konuşacak ve belki iki hafta sonra size çıkma teklif edecek. Sabır burada anahtardır. Her zaman yeni insanlarla tanışmaya açık olun.

Doğru yerde olun

Kendinizi daha ulaşılabilir kılmak için spor salonunun diğer bölümlerini keşfettiğinizden emin olun. Pilates yapmayı bırakıp daha güçlü veya aşırı kardiyo yapmaya başlamak isteyebilirsiniz. Crossfit sınıflarında genellikle polis memurları ve itfaiyeciler de dahil olmak üzere çok sayıda erkek katılımcı bulunur.

biraz kırmızı giy

Kırmızı uzun zamandır tutku ve aşkla ilişkilendirilmiştir, bu nedenle spor salonunda kırmızı giyen erkeklerin bizi çekmesi şaşırtıcı değil. Peki kadınlar bu rengi giydiklerinde kendilerini daha çekici ve çekici buluyorlar mı? Cevap kocaman bir "evet". Kırmızı çoğu insanda pohpohlayıcı görünüyor, bu da kendi bilimsel deneyinizin sizi beklediği anlamına geliyor! En kötü durum senaryosu: Bir kıyafet içinde iyi görünüyorsun; en iyi senaryo: Yaklaşmak için zaman harcamak isteyen biri tarafından fark edilir. Güvenle giyin!

Kendinizi ulaşılabilir kılın

Erkekler, kendi ciltlerinde rahat hisseden kendine güvenen kadınlara ilgi duyar. Sevimli ve doğal görünen, fazla makyaj yapmayan veya fazla bakım gerektirmeyen bir kadın istiyorlar. Atkuyruğu harika çalışıyor çünkü söz konusu saç stili olduğunda az bakım gerektiriyor - jele gerek yok! Kuru dudaklarınız varsa dudak parlatıcısı mükemmel bir aksesuardır. Ne kadar güzel gözlere sahip olduğunuzu fark etmesini engelleyen başka hiçbir şeyin olmaması için kıyafetlerinizin uyumlu olduğundan emin olun! Kulaklıklarınız takılıysa, erkekler sizi rahatsız edemeyeceklerini varsayar, bu yüzden onları kullanmayın.

Konuşmayı gözlerin yapsın

Göz teması, spor salonunda bir erkekle flört etmek için inanılmaz derecede etkili bir yöntem olabilir. Onunla göz teması kurun ve gülümseyin, çünkü bu davetkar duygular yaratır. Yine de herhangi bir çizgiyi aşmadığınızdan emin olun, göz takibi insanları yalnızca korkutur.

Açık Olmadan Bir Erkekle Nasıl Flört Edilir

AA14GKgF.img?w=625&h=417&m=6&x=173&y=148

İlk hamleyi yapmak istemiyor ama işi erkeğe bırakıyorsanız, birkaç basit numarayla onun dikkatini çekebilirsiniz.

Erkekler için kolay bir av olmak istemiyoruz ama flört edilmek isteriz - öyleyse ne yapabiliriz? İnisiyatif almayacağız, çünkü o zaman durumu yanlış anlama ihtimalleri çok yüksek.

Ancak, adamın bizi fark etmesini ve bizimle flört etmeye başlamasını sağlayabiliriz. İşte harika flört taktikleri!

çok konuşkan olma

Erkekler ilgi odağı olan kadınları sever ama sebepsiz yere herkesle konuşan birine ilgi duymazlar. Çevremizde bir gizem ve şehvet atmosferi yaratalım: gülümseyin ve diğer kişiyi dikkatlice dinleyin.

Mutlu insanlar daha çekici

İstatistikler ayrıca mutlu insanların sosyal durumlarda daha başarılı olduğunu göstermiştir. Sadece iyi vakit geçirmeye çalışıyor gibi görünüyorsak, bu erkekler için de ilham vericidir. Bizi bu kadar mutlu ve gülümseten şeyin ne olduğunu merak edecekler. Bizim şirketimizde olmak isteyeceklerdir.

güzel giyin

Erkeklerin güzel giyinen ve biraz da seksi olan kadınlara karşı koyması oldukça zordur. Son moda giyinmek önemli değil ama güzel görünmek ve kıyafetlerinizin içinde iyi hissetmek önemlidir. Çok korkutucu ve çok kışkırtıcı olmayacak şekilde giyinmek uygundur.

arkadaşlarla göster

Hayır, erkekleri korkutan kıkırdayan kız arkadaşlarından bahsetmiyoruz. Araştırmalar, arkadaşlarıyla dışarı çıkan kadınların erkekler için daha az korkutucu olduğunu göstermiştir. Tek başına oturan kadınlar genellikle erkekler tarafından ucube olarak görülür.

Bir yerde kal

Birinin sizinle flört etmesini sağlamak için onlara bir şans vermelisiniz - yani bir bara veya gece kulübüne gittiğinizde aynı yerde daha uzun süre kalın. O zaman durumu değerlendirmeniz ve diğer kişinin vücut dilini gözlemlemeniz daha olasıdır. Adamlara yaklaşmaları için bir şans ver.

Kaynak: Womenio

dream-5381848.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.