Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Vücut geliştirmeci, başkalarına yardım etmek için steroidlerin vücuduna verdiği ciddi hasarı gösteriyor.


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Vücut geliştirmeci, başkalarına yardım etmek için steroidlerin vücuduna verdiği ciddi hasarı gösteriyor.

Vücut geliştirmeci Dave Hartrey, ilacın dayanılmaz sonucunun ardından dokuz ayını içeride geçirerek steroidlerin vücuduna verdiği zararları gösterdiği için viral oldu.

Steroidler vücudunun her yerinde, özellikle sırtında, göğsünde ve kollarında ağrılı çıbanlara neden oldu. Söz konusu çıbanlardan iki ciddi kopma yaşadı ve onu keloid izleri bıraktı.

Waterford'dan bir fitness eğitmeni, rahatsızlıklarında kendisine yardım etmeleri için doktorlara yalvarıyor, ancak çilesi, steroidleri inanılmaz derecede tehlikeli olduklarını kastetmek için kullanmayı düşünen herkese bir hatırlatma.

Keloid yara izi nedir?

Hartrey inanılmaz derecede acı verici görünen yara izleriyle kaplı, gerçekte nasıl hissettiklerini düşünmekten korkuyorum! Bununla birlikte, 24 yaşındaki, her gün onlarla yaşayacak kadar talihsiz ve sonuç olarak onu eve mahkum bırakıyor.

Normal izler gibidirler ancak ortalama bir ize göre daha geniş ve deriden kabarık olup pembe, kırmızı, ten rengi veya ten renginden daha koyu olabilirler.

İronik bir şekilde, keloid izleri için olağan tedavi süreci steroid enjeksiyonları/steroid bantlardır, ancak Hartrey'in ciddi bir yardıma ihtiyacı olacak gibi görünüyor, potansiyel olarak bu yara izleri için ameliyat olacak.

AA14BS7s.img?w=768&h=512&m=6

Dave Hartrey ne dedi?

Vücut geliştirmeci yaşadığı sıkıntı hakkında şunları söyledi: "Fitnessın her zaman büyük bir savunucusu oldum ve 15 yaşımdan beri aralıksız çalıştım. 20 yaşımdayken bir vücut geliştirmeciyle antrenman yapmaya başladım ve gerçekten keyif aldım. onunla eğitim, bu yüzden vücut geliştirme yoluna da gitmeye karar verdim.

"Spor salonuna gittiğinizde ve ilerleme kaydetmeye başladığınızda insanlar sizi steroid almakla suçluyor ve vücut geliştirme kısa bir kariyer olduğundan, ben de yapmaya karar verdim. Steroidlerle baştan zar attığınızdan bahsetmek gerçekten önemlidir, çünkü testosteron alırken vücudunuz daha sonra doğal olarak aynı seviyede üretmeyebilir, diğer tehlikelerden bahsetmiyorum bile.

"Spor salonumdaki bir adamdan benimkini aldım, bunu yapmanızı önermem çünkü her şeyi alıyor olabilirsiniz!"

Videolar: Dave Hartrey'in steroid yan etkileri

Hartrey şöyle devam ediyor: "2020'nin ortalarında sırtımda ilk kırılmayı yaşadım ve bu, aldığım miktarı düşürdüğüm zamandı. Pek çok insan bana ilk kaynamadan sonra neden durmadığımı söyledi, ama zaten yıllarca sıkı çalıştığım bir vücut geliştirme şovu için çalışıyordum.

“Sektördeki en iyi koçlardan bazılarına danıştım. Onlara güvendim ve tavsiyelerine güvendim ve kırılmayacağım bir döngü bulmaya çalıştık. Şubat 2021'de ikinci çıbanımı yaşadım ve bu sefer yeni yerlerde çok daha fazla çıban vardı, bu yüzden artık sırtımda, göğsümde, yüzümde ve kollarımda çıbanlar vardı.

"Aynı sıralarda, en iyi vücut geliştirmecilerden bazılarıyla antrenman yapmaya davet edildim ve bu benim için çok büyüktü! Ancak bu noktada hayatımın her alanını ihmal ettiğimi ve sırtımın çıbanlarla kaplı olduğunu fark ettim. Normal günlük şeylerin baskısı onları patlattı ve ben ıstırap içindeydim.

Şu anda, yara izlerini lazerle aldıracağı olası tedavi hakkında bir danışma için bekleme listesinde, ancak henüz somut bir plan yok.

Kaynak: Give Me Sport

bodybuilder-3263274.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.