Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

32 yaşındaki kadın, 'burçlara uygun' olmayan erkeklerle çıkmayacağını söylüyor

AA14tj8T.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Bir kadın, hayatındaki tüm kararlarını burç tahminlerine dayandırdığını ve olası taliplerin tüm astrolojik haritalarını kontrol ettiğini ve uyumlu değillerse onlardan kaçındığını ortaya çıkardı. 32 yaşındaki Luna Atoms, yıllardır Zodiac'ın her gün onu dikte etmesine izin veriyor ve bunun potansiyel olarak kötü ilişkilerden kaçmasına yardımcı olduğunu iddia ediyor. Derbyshire'dan sanatçı, her şey yolunda gitmedikçe seyahat etmeyi veya yeni teknoloji satın almayı da reddediyor ve hatta yalnızca yıldızların tahminlerine dayanarak 'gerçekten sevdiği' insanlardan vazgeçtiğini söyledi.

AA14tvln.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Bir astrolojik tahmin, doğum haritanızı şu anda gökyüzünde olanla karşılaştırır ve bu, gezegenlerin konumuna göre günlük olarak değişir; daha sonra bunun hayatınızı nasıl etkileyebileceğine dair tahminler yapılır. Luna, "Merkür retrosu sırasında birini görürsem, bunun yeni bir şeye başlamak için iyi bir zaman olmadığını bildiğim için her şeyi hemen bitiririm," diye açıkladı Luna. "Bunun nedeni, Merkür gerilemesi sırasında size yanlış iletişimde bir artış beklemenizin söylenmesi ve ben bunu yaşamak istemiyorum." Ayrıca, belirli kişileri yalnızca işaretlerine göre hemen başından savıyor. Bir Akrep olan Luna, "Örneğin, sadece çatıştığımız için İkizler ile iyi çalışmıyorum," dedi. "Öyleyse bir ilişkiyi anında reddederim."

AA14tatm.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Daha yakın bir tarihte, bu ayın başlarında 'birkaç kişiyi bağlantılarından çıkardı' ve 'sabit dünya burcunda' 2025'e kadar tekrarlanmayacak olan 'kanlı' bir dolunay ve ay tutulmasının ardından bir sosyal medyayı boşalttı. Boğa'nın. "Bu, beni engelleyebilecek insanları ve ilişkileri bırakmamı tavsiye etti" diye ekledi. Luna, sosyal hayatını etkilemenin yanı sıra, tahminlerin işinin yönlerini belirlemesine izin veriyor. Dedi ki: "[Tahminleri kontrol etmek için kullandığım] siteye girersem ve yaralanma riskimin yüksek olduğunu söylerse, seyahat etmeyeceğim veya arabaya binmeyeceğim ve bunun yerine sadece yürümeyeceğim." Sanatçı, 'Mars şu anda 12 Ocak'a kadar geriye dönük' olduğu için şu anda yeni bir ürün lansmanını ertelediğini söyledi. Bu, Dünya yanından geçerken geriye doğru hareket ediyor gibi göründüğü anlamına gelir - ve bu süre zarfında birçok insan, gezegenin hareketlerinin hayatlarında bazı şeylerin ters gitmesine neden olabileceğine inanır.

AA14uTHI.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Luna, bu dönemleri planlamanın "biraz sinir bozucu" olduğunu, ancak "üzgün olmaktansa güvende olmayı tercih edeceğini" kabul etti. Devam etti: "Bu yılın başında, Merkür gerilemesi (iletişim ve teknolojiyi yöneten gezegen) sona erdikten sonra yeni bir dizüstü bilgisayar almak için de bekledim. "Merkür retrosu sırasında asla herhangi bir teknoloji ekipmanı satın almam - bir felaket olmasını bekliyorum!" Zaman zaman yıldızlarla uğraşmak zor olsa da Luna, alışılmadık yaşam tarzından pişmanlık duymuyor. Tahminlerin onu "hayatta" tuttuğuna ve duygularıyla bağıntılı olduğuna inanıyor. "Durmam gerektiğini düşündüğüm zamanlar oldu ve zıt etkiler gördüğüm zamanlar oldu, ancak kararlarımdan kesinlikle pişman değilim" diye ekledi. "Bütün bunların bizimle ilişkili ve bağlantılı olduğuna inanıyorum, uzayda aynı malzemelerden yapılmışız. Diğer insanları bu konuyu incelemeye %100 teşvik ederim,' diye tavsiyede bulundu Luna. "Kendiniz hakkında çok şey keşfedebilir ve kolektif olarak neler olup bittiğini görebilirsiniz."

Kaynak: DailyMail

astronomical-clock-5718.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.