Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yeni 48 Voltluk Quant süper otomobil, bir depo 'tuzlu suyla' 965 km gidebiliyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Yeni 48 Voltluk Quant süper otomobil, bir depo 'tuzlu suyla' 965 km gidebilir

Web sitemizdeki bir bağlantı aracılığıyla bağımsız olarak incelenen bir ürün veya hizmet satın alırsanız, BGR bir bağlı kuruluş komisyonu alabilir.

AA14wA9T.img?w=768&h=461&m=6

Elektrikli araçlar, mühendislerin küresel ısınmayı ve sera gazı emisyonlarını azaltmanın bir yolu olarak öne sürdüğü birçok çözümden sadece biri. Bununla birlikte, çoğu zaman yeni bir pili şarj etmek için gereken süre olan EV pazarını engelleyen tonlarca sorun var. Şimdi, Quantino elektrikli süper arabası, tüm bunları değiştirmeye yardımcı olabilir.

Şu anda nanoFlowcell tarafından geliştirilmekte ve üzerinde çalışılmakta olan süper otomobil, şirketin bi-ION elektrolit adını verdiği özel bir tür tuzlu su karışımı kullanıyor. Bu noktada beş yılı aşkın bir süredir piyasada bulunan Quant48, bu elektrikli süper otomobile güç sağlayan nanoFlowcell teknolojisinin sunabileceği çok şey olduğunu defalarca kanıtladı.

Ve şimdi şirket, daha da iyi kilometre performansı ve performans sunacak yeni bir 2+2 roadster üzerinde çalışarak işleri bir adım öteye taşımak istiyor. Mevcut elektrikli süper otomobili bu kadar cazip kılan şeylerden biri de, tek depoyla 600 mile kadar çıkabilmesi. Bu, yaptığınız her yolculukta EV şarj istasyonlarını Google Haritalar'da takip etme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacağı anlamına gelir.

Ancak bu elektrikli aracı her yolculuktan sonra şarj etme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Bunun yerine, benzin istasyonunda normal bir arabanın benzin deposunu nasıl dolduracağınıza benzer şekilde, şirketin bi-ION elektrolit karışımı ile doldurulması yeterlidir. Quant elektrikli süper otomobil, çok hızlı yakıt ikmali seçenekleri sunduğundan EV sorununa daha iyi yaklaşma yolları sunmaya yardımcı oluyor.

Elbette, nanoFlowcell'den gördüğümüz iyi şeylere rağmen Tesla gibi şirketler, tamamen şarj olmak için beklemeniz gereken pillere dayanan elektrikli araçlarla pazara liderlik etmeye devam ediyor.

Bu bi-ION elektrolit teknolojisi gibi bir çözümün yanı sıra bir şarjı depolamak için iki elektrolit sıvısı kullanan akışlı pillerle, daha iyi kilometre performansı ve performans, EV'ler söz konusu olduğunda her zamankinden daha erişilebilir şeylerdir.

Kaynak: BGR

quant-super-car.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Yeni 48 Voltluk Quant süper otomobil, bir depo 'tuzlu suyla' 965 km gidebiliyor

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.