Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yamaha'nın Yeni YDX-MORO Elektrikli Dağ Bisikletlerine Bir Göz Atın


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Yamaha'nın Yeni YDX-MORO Elektrikli Dağ Bisikletlerine Bir Göz Atın

AA14dPXv.img?w=768&h=432&m=6

Yeni e-MTB'ler, Yamaha'nın en hafif ve en güçlü PW-X3 elektrik motoruna sahiptir.

AA14dZc7.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Yamaha, pedal destekli elektrikli bisiklet segmentinde uzun süredir öncü olmuştur ve piyasada çok çeşitli elektrikli bisikletlerin mevcut olduğu bugün bile yenilikçi olmaya devam etmektedir. Gerçekten de Giant gibi e-bisiklet oyununun en büyük oyuncularından bazıları elektrik motorlarını tedarik etmek için Yamaha'ya yöneldi. Bununla birlikte Yamaha, yeni YDX-Moro ile son derece rekabetçi eMTB segmentine hizmet vermeye devam ediyor.

AA14dJ8D.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Kısa bir süre önce piyasaya sürülen YDX-MORO 07 ve YDX-MORO 05, Yamaha'nın elektrikli bisiklet oyununda en önde gelen yeteneklerini temsil ediyor. PW-X3 orta tahrik motoruna ve en zorlu ve teknik arazi koşullarına dayanacak şekilde üretilmiş benzersiz bir çerçeveye sahiptirler. Bunun da ötesinde Yamaha, YDX-MORO serisi e-bisikletlerin piyasadaki en yumuşak ve kusursuz pedal desteğini sunmasını sağlamak için bir dizi en son teknolojiyi entegre etti.

AA14dLa3.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Yamaha'nın Sport Power Araç Bölümü ve Yamaha Power Assist Bisiklet grubunun ABD pazarındaki Müdürü Rob Trester, Bike Rumor tarafından yayınlanan bir makalede şu açıklamayı yaptı: "Yaklaşık 30 yıl önce dünyanın ilk elektrikli güç destekli bisikletini yaratan şirket olarak Yamaha, e-Bike teknolojisinde dünyanın önde gelen yenilikçilerinden biri olarak tanınmaktadır.” İki yeni elektrikli dağ bisikletinin, özellikle elektrikli dağ bisikletleri ve bir bütün olarak elektrikli bisiklet endüstrisinin benzeri görülmemiş bir büyüme yaşadığı şu anda, yeni elektrikli dağ bisikletçilerine kapı açmaya çalıştığını vurguladı.

Spesifikasyonlara gelince, YDX-MORO, Yamaha'nın bugüne kadarki en hafif, en güçlü ve en kompakt e-bisiklet sistemini kullanıyor. Bu, mühendislerin çerçeveyi olabildiğince hafif, çevik ve dinamik olacak şekilde tasarlamasına olanak sağladı. Performansa gelince, PW-X3 85 Nm'lik etkileyici bir tork çıkışına ve 250 watt'lık bir nominal desteğe sahiptir. Bu güç çıkışı, e-bisiklet arayüzü tarafından sağlanan çoklu destek modları aracılığıyla 500 watt'a kadar yükseltilebilir. Eko, Standart, Yüksek, MTB, Ekstra Güç, Otomatik ve Yürüme Yardımı modlarından oluşan yedi mod arasından seçim yapılabilir. E-bisikletin tüm özellikleri, sezgisel üç renkli LED arayüzü aracılığıyla değiştirilebilir ve ayrıca Bluetooth aracılığıyla Garmin Edge bisiklet bilgisayarlarıyla eşleştirilebilir.

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik açısından Yamaha, YDX-MORO 07'yi Aralık 2022'de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dual Blue ve Raven with Silver olmak üzere iki renkte sunulacak ve 6.400 USD fiyat etiketine sahip olacak. . Bu arada, biraz daha uygun fiyatlı YDX-MORO 05, 2023'ün başlarında mağazalarda yerini alacak ve Forest Green'de sunulacak. Fiyat 5.800 USD olarak belirlendi.

Kaynak: Inside EVs

yamaha-bicycles-2020-ydx-moro.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.