Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadının Dışarıdan Sürgünün Nasıl Kolayca Açılacağını Göstermesi Oldukça Korkutucu

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Kadının Dışarıdan Sürgünün Nasıl Kolayca Açılacağını Göstermesi Oldukça Korkutucu

Yolda çok zaman geçiren gezginler genellikle otel güvenlik ipuçlarıyla ilgilenir. Pek çok gezgin, otel konaklamaları sırasında güvende olmak için kullandıkları ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşıyor. Popüler bir öneri, fazladan bir kapı kilidi getirmektir, çünkü bazen otel kapısının kilitleri yeterli değildir.

Bazı insanlar sürgünüzü de kilitlediğiniz sürece ekstra kilidin gereksiz olduğunu düşünüyor. Bununla birlikte, TikTok kullanıcısı @nichellelaus tarafından yapılan bu gösteri, bir sürgüyü dışarıdan açmanın ne kadar üzücü derecede kolay olduğunu gösteriyor.

Merhaba. Tamam ozaman. Dürüst olmak gerekirse, bu videodan önce, sürgülerinizi sıktığınız sürece muhtemelen iyi olduğunuza dair dürüst bir zihniyete sahiptik. Ancak bu videoyu gördükten sonra, ek bir kapı kilidi getirmenin değerini gerçekten görebiliriz! Asla çok güvende olamazsın - özellikle birisi bu şekilde deneyecek kadar kararlıysa.

"Eh, şimdi güvende olamam. Yeni korkunun kilidi açıldı," diye vurguladı @jmesiti88. Endişeli bir tepki vermenizi anlayabiliriz, ancak bunun sizi bunaltmasına izin vermeyin; otelde kalırken bazı ekstra önlemler almak isteyebileceğinizi unutmayın. @italiangirl747, "Az önce bir otelde kaldım ve kapım için kapı durdurma tipi bir aletim (alarmsız) vardı. Kendimi çok daha güvende hissettim" dedi. Bunun gibi bir yedek kilidi yanınızda getirmek kesinlikle gönül rahatlığına yardımcı olabilir.

Fazladan bir kapı kilidiniz olmasa bile, bazı yorumcuların hile yapmak için bir şeyi nasıl doğaçlama yapacağınız konusunda oldukça anlayışlı tavsiyeleri var. @karen.k0h iki kuruşunu "Yüz havlusunu veya el havlusunu kapatma mandalı boşluğuna sokmak için başka bir hack gördüm, böylece kapıyı itip içeri giremezler," dedi.

Bunun gibi izinsiz girişler pek olası olmasa da, özellikle izinsiz girişlerin yaygın olduğu bir bölgede kalıyorsanız, her zaman güvende olmakta fayda var. Bir otelde kalırken bu gibi durumlara karşı ekstra önlemler almak, konaklamanızın güvenli ve huzurlu geçmesini sağlayacaktır!

Kaynak: WanderWisdom

kapi-surgusu.jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

Bunu daha önce bir yerde daha okumuştum. Kesinlikle çok dikkat edilmesi gereken bir şey...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.