Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

John Oliver, 'Elon Musk'ın Twitter'ı Yıkmasını İzlemenin' Komik Olduğunu Söyledi: '44 Milyar Doları Ateşe Veriyor'


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

John Oliver, 'Elon Musk'ın Twitter'ı Yıkmasını İzlemenin' Komik Olduğunu Söyledi: '44 Milyar Doları Ateşe Veriyor'

AA149fOk.img?w=768&h=466&m=6&x=449&y=130

Çocuksu merak ve hayal gücü, Pazartesi gecesi St. James Tiyatrosu'ndaki yıllık Only Make Believe galasında sahne aldı.

Only Make Believe, interaktif tiyatroyu Doğu Kıyısı'ndaki 60'tan fazla çocuk hastanesine ve özel eğitim tesisine getirdi. John Oliver'ın ev sahipliği yaptığı 80 dakikalık yardım etkinliğinde Broadway'in en büyük yıldızlarından bazılarının renkli performansları yer aldı.

Oliver, açılış monologunda, salgın sırasında Zoom avantajlarına katılmaktan ve Broadway'dekilerin "bazen en kötülerinden bazıları" olduğundan alay etti. Ayrıca, şirketleri trollemek için Twitter Blue doğrulama onay işaretlerini kullanan kişilerin bazı "şaşırtıcı" örneklerini vurguladı.

Oliver, "Bu gecenin ne kadar eğlenceli olacağını size söyleyeyim: Elon Musk'ın Twitter'ı mahvetmesini izlemek son 10 gündeki kadar eğlenceli olacak" dedi. “Çok, çok komik olan şeylerden zevk almak sorun değil; 44 milyar doların herkesin gözü önünde ateşe verilmesi, gülmeniz gereken bir şey.”

Tony Ödülü adayı Montego Glover, kapı komşusu Cadı karakteriyle seslendirdiği "Into The Woods"tan bir müzikal şarkıyla açılışı yaptı. Broadway'in güçlü çifti Orfeh ve Andy Karl, geceyi kapatmak için Prince'in "Kiss"inin dinamik bir yorumunu seslendirdiler.

Seyirciler ayrıca “Little Shop of Horrors” yıldızları Rob McClure ve Brad Oscar'ın son kez birlikte sahnede performans sergilediğini görme fırsatı buldu. Seymour Krelborn'un başrolünü oynayan McClure, geçen hafta sonu Broadway dışı yapımı tamamladı. Kırmızı halıda McClure, oyunun gücünün çocuklar üzerinde sahip olabileceği üstün iyileştirici niteliklerin altını çizdi.

McClure, Variety'ye "Gerçekten numarayı tamamen benimsemekle ilgili" dedi. “Çoğumuz [tiyatroya] girdik çünkü hayali oynamaya delicesine aşıktık. Sadece çok iyi pratik yaptık ve çok uzun süre yaptık. Bu yüzden kendimizi tamamen bu çocuklara verebilmek, tıpkı 5 yaşındayken çimlerimizde Ninja Kaplumbağalar oynarken beynimizde hiçbir filtre olmadan yaptığımız gibi, gerçekten olağanüstü bir şey olduğunu düşünüyorum.

elon-6083103.jpg

Tıbbi açıdan hassas durumda ve engelli 95.000'den fazla çocuk için oynayan Only Make Believe'nin oyunculuk şirketini desteklemek için müşteriler para bağışlamaya teşvik edildi. Bu yıl, pandemi öncesi sayılarını üçe katlama ve 2.000 çocuğa hizmet etme yolunda ilerliyorlar.

Oyuncular, COVID-19 salgını boyunca sanal eğitim programlarında oynadıkları zamanı değerlendirdiler ve Broadway'e dönüşlerini tutkuyla kutladılar. "Kimberly Akimbo" yıldızı Bonnie Milligan, Illinois'de bir karavanda büyüyen "mütevazi başlangıçlarına" dönüp baktığında, tiyatro endüstrisinin zamanında geri dönüşü için son derece minnettar olduğunu söyledi.

Milligan, Variety'ye “Sadece hepsinin bir parçası olmak isteyen Midwest'ten gelen küçük kızı düşünüyorum” dedi. “Ve şimdi bunun bir parçası olacağım. Bu yüzden gerçekten yorgun olsanız bile nimetlerinizi unutmazsınız.”

Oyunculuk şirketine 2018'de katılan Brooke Haney, pandeminin başında şovları iptal olan Only Make Believe oyuncularını nasıl desteklediğine dikkat çekti.

Haney, "Oyuncular için zaten o kadar çok kıtlık var ki, benim için korkunun başladığı an o andı," diye hatırladı. "Çoğu aktör, hayatta kalma işleri de dahil olmak üzere tüm gelirlerini kaybetti."

Tüm belirsizliğin ortasında, Only Make Believe'nin yönetim kurulu bir PPP kredisi alabildi ve oyuncularına dört ay boyunca ödeme yapabildi.

Haney, "Bize, oyunculara biraz istikrar hediyesi verdi," dedi. “Only Make Believe, aktörlerinin arkasında ve en kötü zamanlarda yanında olan bir şirket.”

Kaynak: Variety

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.