Φ politika Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Van'da restore edilen Ermeni kilisesinin acilisi 24 Nisanda yapilacakmis,yalan dogru bilemiyoruz. Ben bir yazimda bakin görün birgün gelecek Türkiye'yi yönetenler dolaylida olsa sözde Ermeni soykirimini taniyacaklardir,aldiklari icazet o yöndedir,Kibris ve Kuzey Irak olayi oldu bitti sayilir,diger bir kriter Ermeni soykiriminin taninmasidir,sonra daha cok seyler var,ama sirada Ermeni soykirimi vardir,eger Van'daki Ermeni kilisesi 24 Nisanda acilirsa bu dolayli olarak Ermeni davasinin kabulüdür.Nedenmi cünkü 24 Nisan Ermenilerin soykirimi anma günleride ondan. saygilarla Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Van'da restore edilen Ermeni kilisesinin acilisi 24 Nisanda yapilacakmis,yalan dogru bilemiyoruz.Ben bir yazimda bakin görün birgün gelecek Türkiye'yi yönetenler dolaylida olsa sözde Ermeni soykirimini taniyacaklardir,aldiklari icazet o yöndedir,Kibris ve Kuzey Irak olayi oldu bitti sayilir,diger bir kriter Ermeni soykiriminin taninmasidir,sonra daha cok seyler var,ama sirada Ermeni soykirimi vardir,eger Van'daki Ermeni kilisesi 24 Nisanda acilirsa bu dolayli olarak Ermeni davasinin kabulüdür.Nedenmi cünkü 24 Nisan Ermenilerin soykirimi anma günleride ondan. saygilarla İlginç,tarihi unutmayıp takip etmek lazım bende merak ettim şimdi... Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Van'da restore edilen Ermeni kilisesinin acilisi 24 Nisanda yapilacakmis,yalan dogru bilemiyoruz.Ben bir yazimda bakin görün birgün gelecek Türkiye'yi yönetenler dolaylida olsa sözde Ermeni soykirimini taniyacaklardir,aldiklari icazet o yöndedir,Kibris ve Kuzey Irak olayi oldu bitti sayilir,diger bir kriter Ermeni soykiriminin taninmasidir,sonra daha cok seyler var,ama sirada Ermeni soykirimi vardir,eger Van'daki Ermeni kilisesi 24 Nisanda acilirsa bu dolayli olarak Ermeni davasinin kabulüdür.Nedenmi cünkü 24 Nisan Ermenilerin soykirimi anma günleride ondan. saygilarla 30 martta açıldı haberin olsun... anıt müze olarak kullanılmakta... takip etmemişiz yada takip etmişiz ama işimize gelmemiş anlaşılan..suhedanında bilgilerine... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 30 martta açıldı haberin olsun... anıt müze olarak kullanılmakta... takip etmemişiz yada takip etmişiz ama işimize gelmemiş anlaşılan..suhedanında bilgilerine... Tamamen unutmuşum bilgilendirdiğin için teşekkürler... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Van'da restore edilen Ermeni kilisesinin acilisi 24 Nisanda yapilacakmis,yalan dogru bilemiyoruz.Ben bir yazimda bakin görün birgün gelecek Türkiye'yi yönetenler dolaylida olsa sözde Ermeni soykirimini taniyacaklardir,aldiklari icazet o yöndedir,Kibris ve Kuzey Irak olayi oldu bitti sayilir,diger bir kriter Ermeni soykiriminin taninmasidir,sonra daha cok seyler var,ama sirada Ermeni soykirimi vardir,eger Van'daki Ermeni kilisesi 24 Nisanda acilirsa bu dolayli olarak Ermeni davasinin kabulüdür.Nedenmi cünkü 24 Nisan Ermenilerin soykirimi anma günleride ondan. saygilarla böylece bu senaryoda balon çıktı... bozan Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Kanıt??? Belki balon falan değildir; göz önünde tutulur ama tamamen yalanlamış olmaz şimdilik... Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.