Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkek Arkadaşının Annesi Onu Aşağıladıktan Sonra Erkek Arkadaşını Havaalanında Terk Eden Kadın


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Erkek Arkadaşının Annesi Onu Aşağıladıktan Sonra Erkek Arkadaşını Havaalanında Terk Eden Kadın

AA143b5M.img?w=710&h=354&m=6

Erkek arkadaşının ailesiyle keyifli geçmesi gereken bir yolculuk, bir kadın için gözyaşlarıyla sona erdi - hepsi zalim annesi sayesinde.

Hikayesini Reddit'in "Am I The A--hole" alt dizininde paylaştı ve burada internetteki kullanıcılar hayatlarındaki bir çatışma hakkında tavsiye istiyor.

Kadın, annesi tarafından küçük düşürüldükten sonra erkek arkadaşını terk ettiği için hatalı olup olmadığını sormak için alt dizine gitti.

Erkek arkadaşının annesi ondan hiç hoşlanmadı ama yolculuktan önceki davranışları bardağı taşıran son damla oldu.
Annesi Becky, ona, kocasına, çocuklarına ve diğer önemli kişilere bahar tatili için Cabo'ya uçmaları için para ödedi - Becky'nin ona yıllar boyunca nasıl davrandığı olmasaydı, heyecan verici bir yolculuktu.

"Ailemin mavi yakalı işleri hakkında her zaman küçümseyici sözler söyler ve benim alanım hemşireliktir" diye yazıyor.

Yine de geziye katıldı - sonuçta bedavaydı - ama bu bile Becky'nin ters bir hareketi oldu. Herkes birinci sınıf bilet alırken, bir otobüs bileti olan tek kişi kadındı.

"Bana alıştığımı ve ücretsiz bir otobüs bileti olduğunu söyledi, bu yüzden gittiğim için minnettar olmam gerekiyor" diye yazıyor.

Havaalanında, o uzun ekonomi kuyruğunda gözyaşlarını tutmakta zorlanırken beklerken, herkes hızlı check-in işlemlerini yapmak için yola çıktı.

Sıranın en başına geldiğinde, biletinde kontrol edilmiş bir bagaj bulunmadığı için bagaj ücretini kendisinin ödemesi gerektiğini fark etti.

"Kayıtlı bagaj ücretini ödemek üzereyken annesinin kendini beğenmiş yüzüne baktım. Ve tüm hayal kırıklığımı görevliye bıraktım ve ağlamaya başladım" diye yazıyor.

Uçuş görevlisi sonunda, onu takdir etmeyen bir aileyle gitmemesini söyledi ve sonunda konuşması için ihtiyaç duyduğu tüm cesaret buydu.

"Bana nasıl davranıldığına çok üzüldüm ve havaalanındaki erkek arkadaşıma annesinin bana nasıl davrandığı konusunda ağlamaya başladım" diye yazıyor.

Onu hemen orada terk etti ve davranışları için annesine seslendi.

"Erkek arkadaşım, bunu annesine nasıl yapacağımı ve tatilden son anda geri döndüğümü ve [nasıl] herkesin zamanını ve parasını boşa harcadığımı söyleyerek telefonumu havaya uçurdu" dedi.

Reddit, eylemlerinde haksız olmadığını kabul etti.

En iyi yorumlardan biri, çanta kontrol görevlisinin ona gitmesini söylemekte nasıl tamamen haklı olduğuna dikkat çekti.

“NTA, check-in yapan bayan haklıydı. Uçağa binmiş olsaydınız, tüm tatil boyunca size bu şekilde davranılırdı. Kendiniz için ayağa kalkmak kesinlikle doğru karardı” diye yazdılar.

Ancak "para israfı" açısından yorumcu, orijinal posterin bunların hiçbirini yaptığına katılmıyor.

“Para israfına gelince, biletin bedava olduğunu söyledi ve eminim otel konaklamalarınız için fazla para harcamamıştır. Boşa zaman harcamaya gelince, erkek arkadaşın sana karşı çıkmayacaksa, onunla bir ilişki için kendi vaktini yeterince harcadın."

"Her türlü tatil için mutlu olman ve bir otobüs biletini hor görmemen gerektiğini söyleyecekler ama annesi sana anlamlı bir şekilde kaba davranıyor."

Kaynak: YourTango

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.