Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Şevvalime gelsin Allah için topic açmaya da değer değilmi Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Pandora beni can evimden vurdun ne diyim sana hiç bilmem canım ellerine sağlık harika bir resim kendime bi tanede ben hediye ediyim bari Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 vay bee ne kadar çirkin aman allahım hayallerim yıkıldı Şaka şaka sen şimdi beni eve de almazsın yarın bak nejat çok yakışıklı cici nejat güzel nejat Alıntı
Φ overdosenos Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 yaaaa o adam harbi yakısıklı herif heee zevkliymişiniz tebrik ederim sizi ben de kız olsam asık olurdum heralde ama nice guzel kızlar var bize bakmazlar ve aptal olurlar ya bu adaletsizlik ne demiş atilla ilhan "Ne kadınlar sevdim, zaten yoktular!" cok guzel soz ya ben galiba mukemmeli aklımda kurdum kızları birlestirdim ve onu sevdim! Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Karçiçeği m senin için sanırım karşıdan senin geldiğini gördü ne yapar ederimde kendimi bu kıza hissettiririm diye düşünüyor olabilirmi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Karçiçeği m senin için sanırım karşıdan senin geldiğini gördü ne yapar ederimde kendimi bu kıza hissettiririm diye düşünüyor olabilirmi ya şevval varya mahfettin beni.bir insan bu kadarda yakışıklı olmazki canım ya.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 işte ikinizi nihayet yakalayabildim şevval hanım siz ellide kaçın basından benden kaçmaz Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ne oluyo burda bakiiyim şevval yaaa karçiçeği bitirdin beni şimdi kıskandım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ne oluyo burda bakiiyim şevval yaaa karçiçeği bitirdin beni şimdi kıskandım bizimkilerden uzak dur yada en azından brad den..... nejat konusunda bişi diyemem artık şevvalle aranızda kara verin Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ne oluyo burda bakiiyim şevval yaaa karçiçeği bitirdin beni şimdi kıskandım TANİA ne oluyor. hani bana bırakmıştın nejatı. hani kalbine gömüyordun sevgini. hatırlamıyorsan kendi doğum günü kutlamalarına bi bak bakalım.. alla allaaa... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 TANİA ne oluyor. hani bana bırakmıştın nejatı. hani kalbine gömüyordun sevgini. hatırlamıyorsan kendi doğum günü kutlamalarına bi bak bakalım.. alla allaaa... ama ben kıskandım Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 kıskanacak bişiy yok. altı üstü bi nejat işte.. sen işine bak. telefon çalıyor bak.. millet senden hizmet bekliyor. şimdiii gelelim şevvale. onu nasıl ikna edebilirim ki acaba. şevval burdamısn bacım.. söyle kaç para istiyorsun Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ya kızlar ben ne diyim size bakın adamın yanındakine şevval yani kendi tercihi ben napıyım kgkirlangic ve TANİA HAYDE bu durumda sanırım yapacak bişey yok resim herşeyi anlatıyor değil mi Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ya kızlar ben ne diyim size bakın adamın yanındakine şevval yani kendi tercihi ben napıyım kgkirlangic ve TANİA HAYDE bu durumda sanırım yapacak bişey yok resim herşeyi anlatıyor değil mi umut dünyası dedikleri bu olsa gerek... şevvalim bacım bak o taaaa nezamandı biliyorsun değilmi? geçti artık... dost acı söyler bitti uyan artık... alooooo... (bu arada karçiçeği sende az değilsin yani) Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir.Amerikalılar anlatmaya başlar : -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk.Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra Türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya: -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık.Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 KIZLAR BRAD'E BAYILDIM AMA NEJATIN FOTOĞRAFLARINI AÇAMIYORUM BU ARADA BU FIKRANIN KONUYLA NE ALAKASI VAR ANLAYAMADIM BEN ????? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 işte en sevdiğim halleriyle Nejat İşler... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 kendimle birlikte sevenlerine gelsin Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 işte ikinizi nihayet yakalayabildim şevval hanım siz ellide kaçın basından benden kaçmaz bu kim nejatın yanındaki? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 ben aldım üstüme şevval... alala benim resimler neden çıkmamış...başka koyalım bari...tüh... ilk böyle sevmiştim... sonra böyle böyle sevmeye devam ettim... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 walla cerenimoo ben onun en sadık fanlarından biriyim nişantaşında kitap sattığı zamanlarıda biliyorum hatta kuzenlerimle beraber çokda kitap almışızdır kendisinden biz kendisini sevmeye devam edelim sevilmek ona çok yakışıyor bu arada yanındaki Şevval Sam Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 hmm ok.ben fanı değilim de kız kardeşim bayılıyor.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 keşif eskiye dayanıyor sizin desene... evet yanındaki şevval sam da...sadece şevval değil... şaka bir yana gülbeyazdaki karakteriyle,oyunculuğuyla ve dizininde gözümdeki torpilinden olsa gerek çok sevmiştim nejat işleri.... :)sevmekteyim ve sevmeye de devam edeceğim gibi görünüyor... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 kendisiyle yapılan röportajları okuma şansın olursa eğer onu sevmekte pekde haksız olmadığımızı görebilirsin Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Nediyim Allah tamamına erdirsin:) artık kim hayırlısıysa... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.