Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Medya Patronu Murdoch'un New York Post'u, Cumhuriyetçilerin Donald Trump'tan Son İyileşebileceği hakkında acımasız bir kapak bastı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Medya Patronu Murdoch'un New York Post'u, Cumhuriyetçilerin Donald Trump'tan Son İyileşebileceği hakkında acımasız bir kapak bastı

AA13WpWJ.img?w=768&h=432&m=6&x=419&y=83&

Fox News'in milyarder sahibi, 2022 ara seçimlerinden bir gün sonra gazetelerini eski Başkan Donald Trump'ı kızartmak için kullandı.

Rupert Murdoch'un New York Post gazetesinin kapağı, tuğla bir duvara yumurta şeklinde bir Trump ile "Trumpty Dumpty" başlıklı bir Perşembe kapağı basıyor. Alt başlık, "Don (bir duvar inşa edemeyen) büyük bir düşüş yaşadı - GOP'un tüm adamları partiyi tekrar bir araya getirebilir mi?" Dedi.

John Podhoretz'in yazdığı haberin çevrimiçi başlığı "Donald Trump Cumhuriyetçi ara sınavlarını böyle sabote etti" idi ve "Toksik Trump" takma adını önerdi.

Podhoretz, "Salı gecesi sonuçları, Trump'ın modern Amerikan tarihinin belki de en derin oy itici gücü olduğunu gösteriyor" dedi. "İngiliz siyasi figür Oliver Cromwell bir keresinde, hoş karşılanmalarını aşan ve ülkeyi mahveden diğer İngiliz politikacılar hakkında 'Tanrı adına, gidin!' demişti. Yo, Zehirli Trump: Scram."

Murdoch'ın Wall Street Journal'ı da ara sınavlarda Trump'ın rolü üzerine bir başyazı yazdı.

Başlık, "Cumhuriyetçi Parti'nin En Büyük Kaybedeni Trump'tır" yazıyordu. "Şimdi 2018, 2020, 2021 ve 2022'de flop oldu."

Yayın kurulu, "Trumpy Cumhuriyetçi adaylar, açıkça kazanılabilir eyaletlerde sandıkta başarısız oldu. Bu, Bay Trump'ın gelecek hafta yapacağı 'çok büyük duyuru' öncesinde öngördüğü şey olamaz" dedi. "2016'da pek sevilmeyen Hillary Clinton'a karşı beklenmedik zaferinden bu yana, Bay Trump mükemmel bir seçim yenilgisi kaydına sahip. GOP, düşük onay derecesi nedeniyle 2018 ara sınavlarında ezildi. Bay Trump'ın kendisi 2020'de kaybetti. Daha sonra Gürcistan'ın 2021 ikinci tur seçimlerini parti liderlerini yenilgiyi bir şekilde tersine çevirmemekle suçlayarak sabote etti."

AA13WnoS.img?w=768&h=849&m=6&x=380&y=221

Kaynak: Raw Story

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

“Fox News, WSJ ve NY Post genelinde koordineli çaba”: Rupert Murdoch, “en büyük kaybeden” Trump'ı terk etti

AA13XDWG.img?w=768&h=518&m=6&x=89&y=79&s

Sağcı milyarder Rupert Murdoch'un medya kuruluşları, Cumhuriyetçi Parti'nin GOP tarafından gösterilen hayal kırıklığı yaratan bir ara sınavdan sonra eski Başkan Donald Trump'tan devam etmesi için yalvarıyor.

Fox News, The New York Post ve The Wall Street Journal'ın da aralarında bulunduğu Murdoch'un yayın organları, Trump'ı olumsuz manşetlerle patlatırken, Cumhuriyetçi Florida Valisi Ron DeSantis'i partinin geleceği olarak öne çıkardı.

Çarşamba günü Florida valisine "DeFuture" adını veren New York Post, Perşembe günü onu "Trumpty Dumpty" olarak etiketleyen acımasız bir kapakla devam etti.

Köşe yazarı John Podhoretz, "Kendisinin ya da partisinin ya da her ikisinin de ulusal seçmenler tarafından dövüldüğü üç düz ulusal çeteleden sonra, onun stantlarının bile gerçeği kabul etme zamanı geldi: Zehirli Trump, bir kutu Baskının siyasi eşdeğeridir" dedi. eşlik eden bir başyazıda. "Salı gecesi sonuçları, Trump'ın modern Amerikan tarihinin belki de en derin oy itici gücü olduğunu gösteriyor. Bu ara sınavlarda kaybetmenin en kesin yolu, Trump tarafından onaylanan bir politikacı olmaktı. Bu abartı değil."

Wall Street Journal'ın yazı kurulu daha da sertti ve Trump'ı "Cumhuriyetçi Parti'nin en büyük kaybedeni" olarak damgaladı ve 2018, 2020, 2021 ve 2022'deki seçimlerde başarısız olduğu için onu devirdi.

"Bu nasıl kırmızı dalga değil?": Fox News, GOP ara sınav başarısızlığının "nasıl açıklanacağı" ile başa çıkmakta zorlanıyor
Editör, "Donald Trump seçimleri kaybetmek üzere olmadığında Demokratlar ne yapacak? Merak etmek zorundayız çünkü Salı günü Demokratlar, eski Başkan'ı merkezi bir kampanya konusu yapmayı yeniden başardılar ve Bay Trump da bunu yapmalarına yardım etti" dedi.

Fox News uzmanları da giderek artan bir şekilde Trump'ı patlattı ve DeSantis'i GOP'un geleceği olarak lanse etti.

Muhafazakar yorumcu Marc Thiessen Salı gecesi Fox News'e yaptığı açıklamada, Cumhuriyetçiler nihayetinde Senato'nun kontrolünü ele geçiremezlerse, "Donald Trump bize üst üste iki kez Senato'ya mal oldu" diye şikayet etti. "2020'de seçmenler Trumpizmi reddetmedi. Onlar Trump'ı reddettiler" diyerek, partiyi seçilemeyen 2020 inkarcılarını aday göstermekle ve "tarihi bir fırsatı çarçur etmekle" suçladı.

Eski Trump Beyaz Saray basın sekreteri Kayleigh McEnany bile, Cumhuriyetçilerin Gürcistan'daki Senato ikinci tur seçimlerini kazanma şanslarına müdahale etmemek için Trump'ı "büyük duyurusunu" bu ay ertelemeye çağırdı ve DeSantis'in Cumhuriyetçi adayı Herschel Walker için kampanya yürütecek kişi olması gerektiğini önerdi. .

Fox News'de "Sanırım stratejik hesaplamalar yapmalıyız" dedi. "Vali DeSantis, bence dün gece olanlar göz önüne alındığında eyalete hoş gelmeli. Bakmalısın sahadaki gerçeklere bakmalısın. Ve Herschel Walker, Senato'yu kazanmalıyız. Bu bu, millet. Senatoyu kazanmam lazım."

The Washington Post'a göre, bu mesaj ara sınavlardan bu yana Fox istasyonlarında yankılandı.

Fox Business Network sunucusu Stuart Varney, "Trump geçmişte kaldı" dedi.

Fox News dijital manşetleri benzer şekilde Trump'ı "en büyük kaybeden" olarak adlandırırken, DeSantis'i "yeni Cumhuriyetçi Parti lideri" olarak selamladı.

İlişkili

"Bu geceki en büyük kaybeden": Trumpworld, MAGA ara sınav başarısızlığı konusunda "katatonik"
Fox News yazarı, uzun süredir Trump müttefiki olan Jason Chaffetz, DeSantis'i "Amerika Birleşik Devletleri'nin bir sonraki başkanı olmak için muhtemelen önde gidenlerden biri - önde olmasa da - ilan etti.

Chaffetz, Trump'ı ara sınav öncesi bir mitingde Florida valisine "Ron DeSanctimonious" dediği için kınadı.

"Oylar kapanmadan önce bile Ron DeSantis'e ateş etmeye başlamak için mi?" diye sordu Chaffetz. "Donald Trump bundan hoşlanmayacak ama size söylemeliyim ki konuştuğum insanlar 'Donald Trump'ı seviyoruz. Ron DeSantis gibi.' Benim duyduğum bu."

New York Times'tan Maggie Haberman, mesajı "Fox News, WSJ ve NY Post arasında koordineli bir çaba" olarak nitelendirdi.

"Murdoch holdingleri DeSantis için her şeyi yapıyor" diye tweet attı.

Murdoch'un imparatorluğunu nasıl yönettiğini bilen bir kişi CNN'e "Bu bir kaza değil" dedi.

MSNBC sunucusu Joe Scarborough Perşembe günü yaptığı açıklamada, Trump'a sağdan saldıran manşetleri sıralayarak, "Bu adamın gitmesini istiyorlar" dedi.

Kaynak: Salon

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.