Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aprilia Electrica eğlenceli, ekonomik bir elektrikli motosiklet konseptidir


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Aprilia Electrica eğlenceli, ekonomik bir elektrikli motosiklet konseptidir

Otomobil endüstrisi, ulaşım sektörünün EV'lere yönelen tek parçası değil. Motosiklet şirketleri de bu yöne doğru gidiyor. LiveWire markasıyla Harley-Davidson gibi bazıları diğerlerinden biraz daha önde. Ancak diğerleri arasında Honda ve Can-Am gibi diğerleri planlarını ortaya koyuyor. İtalyan markası Aprilia, bundan sonra Electrica olarak adlandıracağımız "ELECTRICa" adlı geleceğin elektrikli motosikleti fikriyle onlara katıldı.

Klasik konsept modasında, özellikler yok denecek kadar azdır. Ancak Aprilia, Electrica'nın bütçesi kısıtlı ve bisiklet kullanmaya yeni başlayanlar için oldukça ulaşılabilir ve eğlenceli bir motosiklet olarak tasarlandığını belirtti. Görünüşe göre oldukça küçük ve hafif olması gerekiyordu. Elektrikli bir bisiklet olduğundan, geçiş yapmak için birden fazla vitese sahip değildir ve bu, bir bisiklet veya scooter'dan bu bisiklete geçişi kolaylaştırmak için gidonlarda hem ön hem de arka fren kontrollerinin bulunmasına izin verir. Alçak sele ve biraz dik sürüş pozisyonu oldukça rahat olmalı ve yeni biniciler için de ayarlanması kolay olmalıdır.

AA13VG9M.img?w=768&h=432&m=6

Tasarım, deniz mavisi vurgularıyla gerçekten göze çarpıyor. Bu bir trim, açısal bisiklet. Aprilia, diğer teklifleri gibi üçlü far grubunu da not ediyor.

Ne yazık ki Aprilia, Electrica gibi bir bisikleti ne zaman indirimde görebileceğimiz konusunda hiçbir bilgi vermedi. Konseptler açısından oldukça gerçekçi görünüyor, bu nedenle bir üretim varyantının yakın olabileceğini umuyoruz. Ne olursa olsun, elektrikli motosiklet pazarı önümüzdeki birkaç yıl içinde oldukça ilginç hale gelecek.

Kaynak: Autoblog

Aprilia-Electrica-electric-bike.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.