Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Kadın, Kendisini ve 2 Çocuğunu Terk Eden 7 Yıllık Kocasına Karşı Dürüst Tepkisini Paylaştı

AA13StYV.img?w=710&h=354&m=6&x=82&y=82&s

Yıkılan karısı, TikTok'ta izleyicilere yedi yıllık kocasının onu terk ettiğini ve "her şeyde" engellediğini söyleyen duygusal bir video yayınladı.

Lindsey Paige, "zehirli" evliliğinin sonu hakkında samimi bir şekilde konuşurken gözleri dolu ve üzgün.

Videonun altına "Kocam beni 7 yıl sonra terk etti, yani 1. gündeyiz" diyor.

Kocasının yıllar süren iniş çıkışlardan sonra onu terk ettiğini ortaya koyuyor.
"Kendimi sorumlu tutuyorum. Yaptığım bir şey yüzünden burada oturuyorum," diyor Lindsey video başlarken.

O "bir şeyin" ne olduğu hakkında ayrıntı vermiyor, ancak son yedi yılın onun suçu olmadığını söylemeye devam ediyor.

"Eğer bu kadar uzun süre toksik bir evlilik içindeyseniz, sonunda belki de sorun sizdeymiş gibi hissetmeye başlarsınız ama değilsiniz. Evliliğimin sona ermesinin nedeni ben değilim” diyor.

Lindsey gözlemcilere, iki gün önce kocasının onu terk ettiğini ve onu her şeyden engellediğini ve şimdi ona ulaşamadığını söylüyor.

Gözyaşlarını tutarken yalnız olduğunu açıklıyor

"Ailem yok, arkadaşlarım yok, arayabileceğim, konuşabileceğim ya da burada bana duygusal olarak yardım edebileceğim tek bir kişi yok" diye ekliyor.

Kocanın gidişini bu kadar incitici yapan şey, iki kızı birlikte paylaşmaları ve onu bir gecede bekar bir anne yapmalarıdır. Lindsey, tüm evliliğinin geçimini kendisinin sağladığını paylaşarak, kendisinin ve kızlarının iyi olacağına dair izleyicilere güvence veriyor.

Lindsey, 'varsayılan' ebeveyn olmanın evliliğe zarar verdiğini söylüyor.
Bu videoda ve sonraki güncellemelerde Lindsey, bir kadının ihtiyaçlarının çocuk sahibi olduktan sonra nasıl ihmal edilebileceğine dikkat çekiyor.

"Evliliğimizde bana bir kez bile çıkma teklif edilmedi. Randevu yok… 'Seni seviyorum' yok… sarılmak yok” diyor izleyicilere.

Hatta inatçı eşinin evlendiklerinde bile parmağına yüzük takmadığını bile iddia ediyor. Konuyu açıklamak için elini kaldırıyor ve boş bir yüzük parmağını gösteriyor.

Başka bir videoda Lindsey, diğer kadınları, eşlerinden destek almadan aileleri için ağır kaldırmanın tehlikeleri konusunda uyarıyor.

"Anneler her zaman varsayılan ebeveyndir" diyor.

"Dışarı çıkıp soluklanacak kişi anne değil. Arabasına binip gezmeye gidecek kişi anne değil" diye ekliyor.

Lindsey'nin açıklamaları tüm aileler için geçerli olmayabilirken, yorumlardaki anneler sözleriyle yankılandı.

Videodaki en üst yorumda "Yalnız değilsin" yazıyor.

"Erkekler kadınların tam olarak ne yaptığını asla anlamaz" diye yazıyor bir başkası, "Biz temeliyiz."

Diğerleri Lindsey'i ve izleyen herkesi boşanmasını olumlu bir sonuç olarak görmeye çağırdı.

Bir kişi, “Boşanmak her zaman BÜYÜK bir şeydir! Hiçbir mutlu evlilik boşanmayla bitmez, daha mutlu zamanlara geçmek için boşanırsınız.”

Başka bir gözlemci kendi deneyimlerini ve sonuçlarını paylaştı, “Karım 25 yıl sonra beni terk etti. O zaman bilmiyordum ama başıma gelen en iyi şey olduğu ortaya çıktı. Güçlü kal."

Herkes, maddi olarak katkıda bulunmayan, duygusal olarak uygun olmayan bir kocayla toksik bir ilişki bırakmanın en iyi sonuç olduğu konusunda hemfikir görünüyor.

Kaynak: YourTango

mother-3477164.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.