Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Elon Musk'ın isteklerini yerine getirmeye çalışan Twitter Çalışanları Yerlerde Uyumaya Başladı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Elon Musk'ın isteklerini yerine getirmeye çalışan Twitter Çalışanları Yerlerde Uyumaya Başladı

Twitter, Tesla, Inc. (NASDAQ: TSLA) CEO'su Elon Musk, mikroblog platformunda yakın zamanda paylaşılan bir fotoğraftan da anlaşılacağı gibi, işleri tersine çevirmek için çabalıyor.

AA13Ni8m.img?w=768&h=422&m=6&x=179&y=180

Ne Oldu: Twitter'da ürün yönetimi direktörü Esther Crawford, ofis mobilyalarının arasında yerde uyku tulumuna sarılı halde uyurken görüldü, görünüşe göre burası bir konferans odasının parçasıydı, fotoğraf ürün müdürü Evan Jones tarafından tweetlendi. Twitter Alanları için. Elon Twitter'da patronunuzdan bir şeye ihtiyacınız olduğunda tweet'i yazdı.

Crawford'un kendisinden daha fazla açıklama, Jones'un tweet'ini retweetlediğinde ve "Ekibiniz son teslim tarihlerini belirlemek için 24 saat zorlarken, bazen #SleepWhereYou Çalışırsınız" yazısıyla geldi.

Ayrıca zor şeyler yapmanın zaman ve enerjiden ödün vermeyi gerektirdiğini söylemeye devam etti.

"Dünyanın dört bir yanında yeni bir şeye hayat vermek için çaba sarf eden takım arkadaşlarım var, bu yüzden onlara görünmek ve takımı engellememek benim için önemli" diye ekledi.

Crawford, Twitter'ın büyük bir ticari ve kültürel geçişin ortasında olduğu için, insanların ürün, tasarım, mühendislik, hukuk, finans ve pazarlama dahil olmak üzere "tüm işlevlerini yerine getirdiğini" söyledi.

Ailesine anlayışları için teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı ve yaptığı çalışmalardan dolayı takdirini dile getirdi. “Twitter ölçeğinde yeni şeyler inşa etmek çok zor. Crawford, “Bu işi teknolojideki en iyi insanlardan bazılarıyla birlikte yaptığım için şanslıyım” dedi.

Neden Önemli: Durum, Musk'ın Tesla ve SpaceX gibi diğer girişimlerindeki çalışmalarını andırıyor. Eski çalışanlardan ve iş arkadaşlarından, milyarderin uzun saatler çalıştıktan sonra işyerinde nasıl uyuduğu ve meslektaşlarının müsait olmasını talep ettiği garip zamanlarda nasıl ortaya çıktığı hakkında birkaç referans var.

Musk, Twitter'da dizginleri eline aldığından beri, ister işten çıkarmalar, ister mavi onay işareti için aylık 8 dolarlık abonelik planının uygulanması veya platformun yenilenmesiyle ilgili tartışmalar olsun, işler çılgın bir hızla ilerliyor.

Cumartesi günü Musk, Twitter'ın yakında tweet'lere uzun biçimli metin ekleme yeteneği ekleyeceğini ve not defteri ekran görüntülerinin saçmalığına son vereceğini tweetledi. Bunu, her türlü içerik için içerik oluşturucudan para kazanma izleyecek, diye ekledi.

Kaynak: Benzinga

twitter-2815914.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.