Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İşte 2023 Honda Accord'u Neden Heyecanla Bekliyoruz, Nedeni?


Önerilen İletiler

  • Admin

İşte 2023 Honda Accord'u Neden Heyecanla Bekliyoruz, Nedeni?

Honda'nın popüler orta boy sedanı Accord, yakında yeni nesil güncellemesini alacak. Yeni modeli, bu yıl Kasım ayında bir ara kapağı kıracak. Ancak bundan önce Honda, yakında çıkacak olan bu sedanın ilk tanıtımlarını yayınladı. Ve teaser'lar ilerledikçe, sadece biraz ortaya çıkıyorlar ama çiğnemek için çok şey veriyorlar.

AA13xZho.img?w=768&h=407&m=6

2023 Anlaşması, 2022 Civic ve 2023 CR-V gibi daha yeni Honda modellerinin tasarım öğelerini benimseyecek. Bu, daha temiz bir iç düzen ile dışarıda daha şık bir tasarım anlamına gelir. Güç aktarma organları muhtemelen aynı kalacak, ancak Honda daha güçlü bir hibrit model vaat ediyor.

Yeni Honda Accord muhtemelen gelecek yılın başlarında bayilere ulaşacak. Ancak, yine de aynı şeyi beklemek isteyebileceğiniz birkaç neden var.

Yeni Honda Accord Daha Şık Bir Tasarıma Sahip Olacak
Honda Accord'un şu anki nesli oldukça yakışıklı. Tüm temelleri kapsıyor ve rakipleri arasında iyi görünümlü bir premium orta boy sedan olarak öne çıkıyor. Yenisi farklı bir tasarıma sahip olacak, ancak mevcut modelden gelişecek. Teaserlar, 2023 model yılı için daha keskin farlar ve daha büyük bir ızgara ile daha zarif bir burun ortaya koyuyor. Ön tampon temiz ve basit kalırken, kaputta ince kırışıklıklar var.

Yeni Accord'un arkası mevcut modelden tamamen farklı. Arka lambalar artık bagaj kapağının tüm genişliği boyunca uzanıyor. Bunlar, Honda logosuna yer açtıkları orta kısım hariç ince bir şeritle birbirine bağlanır. Buna ek olarak, bagaj kapağı dikkat çekici bir dudak spoyleri alırken, arka tampon da sade ve temiz bir tasarıma sahip.

Yeni Accord'un genel tasarımı hakkında daha fazla ayrıntı, ilk çıkışına yakın bir zamanda ortaya çıkacak. Bununla birlikte, 11. nesli için Honda'nın orta boy sedanının, mevcut modelden büyük bir ayrılmadan ziyade yumuşak bir evrimi olacağı açıktır.

2023 Honda Anlaşması Pratiklik ve Teknolojiyi Artıracak

Honda Accord'un mevcut nesli etkileyici bir kabin deneyimi sunuyor. Yapı kalitesinde üst sıralarda yer alır ve ayrıca özelliklerle yüklenir. Daha düşük döşemeler bile tüm temel olanaklarla terbiyeli bir şekilde donatılmıştır. Hemen hemen hiçbir Accord sahibi, kabinin içindeki boş alandan şikayet etmeyecektir. Bu orta boy sedanın yeni modelinin, kökten farklı bir şey yaparak onları değiştirmeye çalışmak yerine mevcut güçlü yanlarını geliştirmesi bekleniyor.

Honda tarafından yayınlanan teaserlar, 2023 Anlaşması'nın iç mekanı için daha temiz ve basit bir düzene doğru ilerlediğini gösteriyor. Ancak tasarım, markanın yeni Civic ve yeni CR-V gibi son modelleriyle aynı. Buna ek olarak Honda, bu orta boy sedanın yeni versiyonunun şimdiye kadarki en büyüğü olan 12,3 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine sahip olacağını söylüyor.

Sadece bu değil, ünitede Google yerleşik olacak. Ayrıca kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay bağlantısı elde etmesini bekleyin. Ek olarak, yeni Accord'un daha yüksek modellerinde büyük olasılıkla dijital bir sürücü ekranı ve birinci sınıf bir ses sistemi bulunacak.

Yeni Anlaşma Daha Güçlü Bir Hibrit Motor Alacak

Accord'un mevcut güç aktarma sistemi serisi üç motordan oluşuyor. Temel modeller, 1.5 litrelik, turboşarjlı dört silindirli bir motor alır. Bu ünite Sürekli Değişken Şanzıman ile birlikte gelir ve 192 beygir gücü ve 192 lb-ft tork üretir. Bu sedanın hibrit modelleri, iki elektrik motoruyla eşleştirilmiş 2.0 litrelik Atkinson çevrimli dört silindirli bir motorla birlikte gelir. Bu kurulumun birleşik sistem çıkışı 212 beygir gücüdür.

Bununla birlikte, partinin kreması 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motordur. Bu ünite, 273 lb-ft tork ile etkileyici bir 250 beygir gücü üretir. Bu motor, 10 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir ve mükemmel off-the-line hızlanma sağladığı bilinmektedir. Sonuç olarak, bu motor birçok Accord sahibinin tercihi oldu.

2023 Anlaşması'nın güç aktarma organları dizisiyle ilgili belirli ayrıntılar hala nispeten azdır. Ancak Honda, yeni modelin "daha duyarlı ve sürüşü eğlenceli bir hibrit güç aktarma organına" sahip olacağını söylüyor. Buna ek olarak, markanın daha yeni modellerinde daha hibrit merkezli bir seriye doğru bir kayma gördük. Bu, yeni Accord'un daha yüksek dereceleri için daha güçlü bir hibrit kurulum için 2.0 litrelik turboşarjlı motoru bıraktığına işaret edebilir. Bununla birlikte, daha düşük donanımlar muhtemelen mevcut modeldeki aynı 1.5 litrelik turbo ile devam edecek.

2023 Honda Anlaşması Etkileyici Güvenlik Sunmaya Devam Edecek

Accord'un mevcut nesli, Honda'nın gelişmiş güvenlik paketi ile standart olarak geliyor. 2023 modeli, model yelpazesinde bu sürücü yardımı ve güvenlik özelliklerini de sunacak. Honda Sensing olarak bilinen bu süit, otomatik acil frenleme, yoldan ayrılma azaltma, şerit merkezlemeli uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritte kalma yardımı ve trafik işareti tanıma gibi güvenlik teknolojilerinden oluşur. Ayrıca arka çapraz trafik uyarısı ve kör nokta izlemeyi de içerir.

Kaynak: HotCars

2023-honda-accord.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.