Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2022 2 yıl Admin Kadın, Giydiği Cadılar Bayramı Kostümü İçin Terk Edildi Cadılar Bayramı hızla yaklaşırken, TikTok'taki bir kadın, eski erkek arkadaşı tarafından Cadılar Bayramı kostümü yüzünden nasıl terk edildiğinin hikayesini izleyicilerle paylaşmaya karar verdi. Kadın, eski erkek arkadaşının orijinal kostümünün “uygunsuz” olduğuna inandığını ve başka bir erkekle kostüm değiştirdikten sonra onu aldatmakla suçladığını iddia ediyor. 'Uygunsuz' Cadılar Bayramı kostümü yüzünden erkek arkadaşı tarafından terk edildi. 25 yaşındaki Pia Blossom, 200.000'den fazla kez izlenen bir TikTok videosunda, Cadılar Bayramı'nda eski erkek arkadaşı tarafından terk edilme nedenini açıkladı. Blossom, izleyicilerle "Neredeyse Cadılar Bayramı geldi, bu yüzden size bir Cadılar Bayramı kostümü yüzünden terk edildiğim zamanı anlatayım dedim." Blossom, kendisinin ve birkaç kız arkadaşının dışarıda kızlar gecesi geçirdiklerini ve yerel bir barda bir kostüm partisine katıldıklarını söylüyor. Yüzünde ve göğsünde sahte kan ve siyah taytla elde edilmiş bir Playboy tavşanı kostümü giydiği bir görüntüsünü paylaşıyor. Blossom, "Söz konusu kostüm bu," diyor. Kostümün arka kısmının oldukça açık olduğunu ve TikTok kurallarına aykırı olduğu için resim ekleyemediğini de sözlerine ekledi. Blossom fotoğrafı Instagram'da paylaştığında, çok yeni erkek arkadaşı kostümü hakkındaki fikrini onunla paylaşmaya karar verdi. Blossom, "Bana kelimenin tam anlamıyla 'gerçekten onu giyiyor musun?' gibi bir mesaj attı. "Ben, 'Biliyorum! Bu harika!" Blossom'ın erkek arkadaşı ona kostümünün "uygunsuz" olduğunu söyledi ve onu herkesin içinde giymesinden hoşlanmadığını dile getirdi. “Bu noktada arkadaşımın evindeydim ve 'Ondan biraz tozluk ödünç alabilir misin? Ve tayt yerine tayt mı giyeceksin?” Ancak Blossom, kostümünün boşa gitmesini istemedi. "Ve kostümümü mahvedecek misin? Numara!" diyor. Erkek arkadaşı o gece parti bittikten sonra onu bardan almakta ısrar etti, bu yüzden aynı kostümle arabasına bindiğinde onun heyecanlanmayacağını biliyordu. Bardayken Blossom, dev bir güneşli yumurtayı andıran bir kostüm giymiş bir adama rastladı. Blossom, “Ben bir yumurta olmak istiyorum” diyor. "Bu adamla gerçekten sarhoş konuştum ve 'Aman tanrım, kostümüne bayıldım, bir yumurta olmana bayıldım' dedim. Adam, Playboy tavşanı kostümünü sevdiğini Blossom ile paylaştı ve ona kostümleri değiştirmek isteyip istemediğini sordu. Blossom, tavşan kostümünü barda bir yumurta kostümüyle değiştirdi. Blossom hevesle kabul etti, adamın yumurta kostümünü vücudunun üst yarısına giydi ve altına giydiği tek parça streç giysiyi adama verdi. Instagram hikayesine yeni kostümü içinde bazı sevimli enstantaneler göndermeye karar verdi. “Yanlışlıkla, erkek arkadaşım buna bayılacak çünkü artık serserilerim yok, göğüslerim yok, ben bir yumurtayım!” diyor. Fotoğrafı yayınladıktan sonra Blossom, telefonunu bir süreliğine çantasına koydu. Mola vermek için dışarı çıktığında, erkek arkadaşının onu defalarca aramaya çalıştığını fark etti. "Bu yüzden, beni bir asansör ya da iyi bir şey yapamayacağını düşünerek onu geri aradım ve telefona cevap verdim ve 'BU KİMİN KOSTÜMÜ?! Daha sonra Blossom'ı kendisini aldatmakla suçladı. "Sapık olacak, 'SANA BU KOSTÜMÜ VERMEK İÇİN HANGİ ADAMLA UYDUSUN?' gibi" Blossom erkek arkadaşına kostümü nasıl aldığını açıkladı ve orijinal kostümünden daha az açık olduğu için hoşuna gideceğini düşündü - onu dinlemeyi reddetti. Blossom, "Kapatıyorum, telefonumu kapatıyorum, arkadaşlarımla dışarıdaki geceme devam ediyorum, onu bir daha hiç görmedim ve sonra insanlara ayrıldığımızı çünkü başka biriyle yattığımı söyledi" diyor Blossom. "Nedense, yumurta kostümü için biriyle yattığıma dair bir anlatısı vardı." TikTokers, Blossom'un hikayesine yorumlarda tepki gösterdi. “Senin için şanslı bir kaçış gibi görünüyor !!!!!” bir kullanıcı yorum yaptı. Başka bir kullanıcı, "Gerçek yüzünü bu kadar erken göstermesi ne güzel, ne tatlım" diye yazdı. “Onun kaybı haha! Harika görünüyordun!!" bir kullanıcı daha eklendi. Kaynak: YourTango
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.