Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl Allahu teala nerde kimin karsısına dogru insanı cıkarır bilinmez demi herkesin nasibi bi yerlerdedir bunu netle alakası yok gayette dogal hem Allahu Teala mıneu ablamızın mutlulugunu da sonsuza kadar sürdürsün oda netten tanısıp evlenmiş insallah onlar için en güzel günler olur bebekleride saglıklı olur...AMİN Amin canım çok tşk ederim
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl Nerede buluyorlar bana da süleyin sana tavsiye etmem sands'cım
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl ben evlilik olayını biraz kadere bağlıyorum.. nerde karşına çıkacağı belli olmaz nette de çıkabilir ama adım atmadan bekarlar iyi düşünsünler diyorum...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl sana tavsiye etmem sands'cım niye benım basım kel mi ayrıcana güzel bir işim arabam ve evimde var kariyerimi anlatmaya hacet bulmuyorum
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl niye benım basım kel mi ayrıcana güzel bir işim arabam ve evimde var kariyerimi anlatmaya hacet bulmuyorum bu işler birilerini bulmakla olmuyor arkadasım kader kısmet
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl niye benım basım kel mi ayrıcana güzel bir işim arabam ve evimde var kariyerimi anlatmaya hacet bulmuyorum bilmem kel mi bu saydığın özelliklere bakacak olursak senin şimdiye kadar çoktan evlenmiş olman lazımdı ters giden başka şeyler olmalı
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl valla yaw demek ki baska bişi var büyü mü yaptılar yokusam bana gözlere mi geldim amanın aman
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl valla yaw demek ki baska bişi var büyü mü yaptılar yokusam bana gözlere mi geldim amanın aman ya göze gelmişin vah vah merak etme ya herkesin karsısına dogru kişi dogru yerde cıkar
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl adres yok yani ben ne dogrular teptim aklım basıma gec geldi ama bu tepişlerde belki asıl kısmet için olmusturda ben farkında değilimdir :S
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl adres yok yani ben ne dogrular teptim aklım basıma gec geldi ama bu tepişlerde belki asıl kısmet için olmusturda ben farkında değilimdir :S yok yok merak etme gelir nasibin
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl mıllet hep netten evlenıyor demekki,bende dıyodum meydanda nıye erkek kalmadıı
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl mıllet hep netten evlenıyor demekki,bende dıyodum meydanda nıye erkek kalmadıı bence bunu nedeni internet herkesi rehin aldı kimse pc başından kalkmıyo o işlerde buraya kaldı
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl umudumu yitirmedim netten olur yitirme belki senin de karsına burda ii biri cıkar
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl valla yaw demek ki baska bişi var büyü mü yaptılar yokusam bana gözlere mi geldim amanın aman olabiler ben ne dogrular teptim aklım basıma gec geldi ama bu tepişlerde belki asıl kısmet için olmusturda ben farkında değilimdir herşeyde vardır bir hayır
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl sosyal ortam olmazsa, olan sosyal ortamlarda da herkes suratsız olursa, iş internete falana filana düşer, bence yanlış, ama bazı durumlarda gerekli tabi. insan yalnız kalamaz ki...
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl ya netten evlenmek bana biraz yanlış geliyo açıkçası. tanımıyosun.msnde konuşmaylada nereye kadar ve nekadar tanırsın bir insanı bilmiyorum ama şahsen netten tanıştığım biriyle asla evlenmem. inmi cinmi belli değil..sanala sanal olarak bakıyorum okadar ama arkadaşlarımıda yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl ya netten evlenmek bana biraz yanlış geliyo açıkçası.tanımıyosun.msnde konuşmaylada nereye kadar ve nekadar tanırsın bir insanı bilmiyorum ama şahsen netten tanıştığım biriyle asla evlenmem. inmi cinmi belli değil..sanala sanal olarak bakıyorum okadar ama arkadaşlarımıda yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın Hayatta iki seyi değiştiremezmişsin birincisi ölecegin gün ikincisi evlenceğin kişi diğerleri duayla değişiyormus oyle duydum ve evlenceğin insanında nerde karsına cıkcagı hiç belli olmaz
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl [i]verdinaz orası öyle tabiki ama nette tanıştığın adam ya bi caniyse ahahah şaka tabi ama olabiliyor.. korkarım ben anneee [/i]
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl [i]verdinaz orası öyle tabiki ama nette tanıştığın adam ya bi caniyse ahahah şaka tabi ama olabiliyor.. korkarım ben anneee [/i] Tabiki güven olmaz korkmaktada haklısın ya herkesin kısmeti vardır bulanlara ne mutlu sözüm yok onlara ama özenti olupda illede netten bulcam derse millet o zaman vay basına gelenlere derim......
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl gittigidiyor'a ebay e hatta iphone nun sitesine bile baktım yok sanırım flashget rapidshare olayına dalmam lazım feysbuk bile kar etmiyorken
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl gittigidiyor'aebay e hatta iphone nun sitesine bile baktım yok sanırım flashget rapidshare olayına dalmam lazım feysbuk bile kar etmiyorken Hala bulamadın mı yazık sana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.