Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Siyah bir kadın Twitter'da Siyah bir adamın fotoğrafını çalarak düzenlediğini ve Kylie Jenner'ın fotoğrafının yanına koyarak insanların yorum yazmasına neden olduğunu açıkladı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Siyah bir kadın Twitter'da Siyah bir adamın fotoğrafını çalarak düzenlediğini ve Kylie Jenner'ın fotoğrafının yanına koyarak insanların yorum yazmasına neden olduğunu açıkladı

Kadın, Kylie Jenner'ın güzel görünmesi için adamın fotoğrafını düzenlediğini söylüyor
Sosyal medya, insanların başkalarıyla bağlantı kurması için yeni bir yol olarak icat edildi. Ne yazık ki, zorbalık gibi şeyler hesaba katılmadı. Sosyal medya, farklı bir bağlantı kurma yolu olmasının yanı sıra, aynı zamanda zorbalık için farklı bir yol. TikTok'ta bir Siyah kadın, Siyah bir adamı kendisini aşağılamakla suçladıktan sonra viral oldu.

Cinsiyet savaşları Twitter'da en çok tartışılan konulardan biri haline geldi. Birkaç yıl önce Twitter, en iyi sosyal platform olma eşiğindeydi. Günümüzde Twitter, insanların hangi duruşta olduğunu tartışmak için oraya gitmesiyle tanınıyor. Çoğu zaman, erkeklere kadınlara karşı kaynar. Ancak, devam eden sayısız başka tartışma var. Bir kadın, bir tartışma için kullanıldığının bir görüntüsünü bulduğunda üzüldü.

TikTok'ta Siyahi bir kadın, Siyahi bir adamın fotoğrafını bir tartışmayı çözmek için kullanmasından bahsetti. Görünüşe göre, konuşma Siyah kadınlar ve Beyaz kadınlar hakkındaydı. Sonuç olarak, adam yukarıdaki fotoğraftaki kadının fotoğrafını kullanarak Kylie Jenner'ın fotoğrafının yanına koydu. Kadına göre bu, Kylie'nin daha iyi görünen kadın olduğunu söylemek için yapıldı. Ancak bu Siyah kadın, erkeği erkeksi görünmesi için filtreler kullanmakla suçlarken Kylie normal görünüyordu. Bunu akılda tutarak, kadın bu adamı TikTok'ta aradı ve olanları detaylandırarak neredeyse gözyaşlarına boğuldu.

Kadın, erkeğin Kylie Jenner'ın güzel görünmesi için fotoğrafını düzenlediğini söylüyor

Kaynak: HipHop Vibe

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.