Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2022 Admin Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2022 ASAP – As Soon As Possible - Mümkün Olan En Kısa Sürede ASAIC – As Soon As I Can - Mümkün Olduğunca Çabuk LOL – Laugh Out Loud - Yüksek Sesle Gülüş ASL – Tell me your Age,Sex and Location - Bana Yaşını, Cinsiyetini ve Yerini Söyle TU – Thank You - Teşekkür Ederim GM – Good Morning - Günaydın GE – Good Evening - İyi Akşamlar GN – Good Night - İyi Geceler JFY – Just For You - Sadece Senin İçin MTUK – More Than You Know - Bildiğinden Daha Fazlası OSLT – Or Something Like That - Veya öyle bir şey ACC – Actually - Aslında ACE – Excellent or Great - Mükemmel veya Harika AFS – Always Forever and Seriously - Daima, Sonsuza Kadar ve Ciddiyetle APP – Application - Uygulama AUO – I don’t know - Bilmiyorum AW – Any Way - Herhangi Bir Şekilde B4 – Before - Önce BBS – Be Back Soon - Yakında Döneceğim BBL – Be Back Later - Daha Sonra Döneceğim BBN – Be Back Never - Geri Dönmeyeceğim BBT – Be Back Tomorrow - Yarın Döneceğim BF – Boy Friend - Erkek Arkadaş - Sevgili GF – Girl Friend - Kız Arkadaş - Sevgili BFF – Best Friend Forever - Sonsuza Kadar En İyi Arkadaş BOT – Back On Topic - Konuya Geri Dön BBZ – Babes - Hatunlar CYL – Catch You Later - Daha Sonra Görüşürüz D8 – Date - Tarih veya Randevu DAM – Don’t Ask Me - Bana Sorma DAQ – Don’t Ask question - Soru Sorma DARL – Darling - Sevgilim DAT – That - O DDT – Don’t Do That - Bunu Yapma F9 – Fine - İyi FBF – Facebook Friend - Facebook Arkadaşı G2E – Go To Eat - Yemeğe Çıktı G8 – Great - Harika GTH – Go To Hell - Cehenneme Git H2CUS – Hope To See You Soon - Yakında Görüşmek Üzere HAGL – Have A Good Life - İyi Yaşamlar HAGD – Have A Good Day - İyi Günler HAGN – Have A Good Night - İyi Geceler HAGE – Have A Good Evening - İyi Akşamlar HAND – Have A Nice Day - İyi Günler HBU – How About You - Sen Nasılsın HDU – How Dare You - Nasıl Cesaret Edersin HEY – Hello, Hi - Merhaba - Naber HF – Have Fun - İyi Eğlenceler HHOJ – Ha Ha, Only Joking - Tamam Tamam Şaka Yapıyorum HHOK – Ha Ha, Only Kidding - Tamam Tamam Şaka Yapıyorum HHVF – Ha Ha, Very Funny - Ha Ha Çok Komik hm… – Thinking - Düşünüyorum I IAS – In A Second - Bir Saniyede IB – I’m Back - Geri Döndüm IHS – I Hope So - Umarım Öyledir IIL – I’m in Love - Aşığım IK – I Know - Biliyorum J4F – Just For Fun - Sadece Eğlenmek İçin J4L – Just For Laugh - Sadece Gülmek İçin J4U – Just For You - Sadece Senin İçin JLT – Just Like That - Aynen Öyle K – Okay - Tamam KL – Cool - Havalı B4 – Before - Önce M/F – Are you Male or Female - Erkek misin yoksa kadın mı IDK – I Don’t Know - Bilmiyorum L8 – Later - Sonra L8ER – Later - Sonra ME2 – Me Too - Ben de N – And - Ve N2G – Need To Go - Gitmek Zorundayım NOPE – No - Hayır O7 – Salute - Selamlamak OOPS – If you make a mistake, you can say - Bir hata yaparsanız, söyleyebilirsiniz OYE – Listen up - Dinle PPL – People - İnsanlar PRO – Professional - Profesyonel PLZ – Please - Lütfen PM – Private Message - Özel Mesaj Q&A – Question and Answer - Sorular ve Cevaplar RI8 – Right - Sağ veya Doğru S2U – Same to You - Sizin İçinde Öyle Olsun SRY – Sorry - Üzgünüm THANQ – Thank You - Teşekkürler THANX, TNX, TX – Thanks - Teşekkür THN – Then - Sonra TTLY – Totally - Tamamen TTUL – Talk To You Later - Seninle Sonra Konuşuruz TTUS – Talk To You Soon - En Kısa Zamanda Konuşuruz U – You - Sen UR – Your - Sizin W/ – With - İle W/O – Without - Olmadan W/E – Whatever - Her Neyse W8 – Wait - Bekle WC – Welcome - Hoş Geldiniz W^ – What’s up - Naber XLNT – Excellent - Mükemmel X_X – Dead - Ölü Y – Why - Niçin YEAH, YH – Yes - Evet SD – Sweet Dreams - Tatlı Rüyalar WTF – What The F**k - Ha Si *t*r BTW – By The Way - Bu Arada BRB – Be Right Back - Hemen Döneceğim JK – Just Kidding - Şaka Şaka zzz – Sleeping - Uyumak FYI – For Your Information - Bilginize FB – Facebook - Facebook WTH – What The Hell - Ne Oluyor Be LMK – Let Me Know - Bana Bildir OMG – Oh! My God - Aman Tanrım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.