Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Florida'da Deniz Polisi Tarafından Takip Edilen Çılgın C7 Corvette Jet Tekne


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Florida'da Deniz Polisi Tarafından Takip Edilen Çılgın C7 Corvette Jet Tekne

Chevrolet Corvette, uzun ve zengin bir otomotiv geçmişine sahiptir ve tüm zamanların en sevilen spor otomobillerinden biridir. Birçoğu, Corvette'in adını hızlı bir deniz botu olan korvet savaş gemisinden aldığını fark edebilir. Şimdi, Corvette Florida'da su polisi tarafından yakın zamanda kovalanan Florida'daki bu çılgın C7 Corvette jet araba teknesi ile tam bir daire çiziyor.

C7 Corvette: Araba mı, tekne mi yoksa jet ski mi?

AA13cLAW.img?w=768&h=432&m=6

Miami bölgesine gidenler tuhaf bir manzarayla karşılaşabilirler: Su üzerinde yüzen bir C7 Chevy Corvette. Bu sıra dışı araç, egzotik arabalara benzeyen tekneler yapan JetCar şirketinin beyni. Son zamanlarda, Corvette jet araba botu, özellikle bir sahibinin Florida'da su polisi tarafından nasıl durdurulduğunu gösteren bir YouTube videosu yayınladıktan sonra büyük ilgi görüyor.

JetCar, ikonik Amerikan spor arabasına benzemek için C7 Corvette jet araba teknesini tasarladı. Şirket açıkça söylemese de, C7 Corvette jet araba botu, Motor1 tarafından detaylandırıldığı gibi jet ski olmaya oldukça yakın. Corvette şeklindeki gövdenin altında 4 silindirli, 4 zamanlı, 1.8 litrelik Yüksek Çıkışlı Yamaha Deniz Motoru bulunuyor. Bu, teknenin 65 mil / saat maksimum hıza ulaşmasını sağlar.

Merak ettiyseniz, C7 Corvette teknesi amfibi değil. Bir Corvette spor arabanın gövdesine sahip, ancak sadece su üzerinde çalışabilir.

Florida'daki su polisi, C7 Corvette jet araba teknesini çekti

YouTube videosunda da görebileceğiniz gibi, C7 Corvette jet araba botu oldukça gerçeküstü. Suda gezinir ve bazen havada yüzüyormuş gibi görünür. Gerçek bir Corvette arabası gibi, teknenin tekerlekleri var, ancak tekerlekler hareket ederken dönmüyor.

Videodaki sürücü Corvette jet araba teknesiyle çok eğleniyordu, ancak Florida Yaban Hayatı Komisyonu helikopteri, sirenleri parlayarak onu yukarıdan kovalayınca eğlencesi yarıda kaldı. Sürücü bağırdı, “Polislerden kaçıyoruz! Kaçıyoruz! Hemen arkamda bir helikopter var!" Daha sonra hızla ilerledi ve "Tamam, onlarla yarışacağız bebeğim! Hadi gidelim!"

Kısa bir süre sonra, bir su polisi botu araştırmak için Corvette jet araba botunu çekti. Şoför açıkladı, "Evet, yani temelde, sadece büyük, eski bir jet ski - tıpkı gerçekten garip bir şekil gibi." Polis daha sonra ruhsat ve belgeleri istedi. Polis biraz düşündükten sonra onu serbest bıraktı. Sürücü daha sonra bağırdı, “Ben özgür bir adamım. Davayı yendik!”

Corvette jet araba teknesi satın alınabilir veya kiralanabilir

AA13cJra.img?w=768&h=432&m=6

Müşteriler, C7 Corvette jet araba teknesini satın alabilir veya kiralayabilir. Satın alma fiyatı 46.000 $ ile 55.000 $ arasında değişirken, kiralama ücreti en az bir saatlik kullanım ile saatte 350 $ 'dır.

C7 Corvette jet araba botu, sürücü ve yolcunun yan yana oturduğu iki koltuklu bir üstü açılır arabadır. Suyun üzerindeyken müziğin sesini duyurmak için dört premium hoparlöre sahip yerleşik bir Bose ses sistemi vardır. Diğer özellikler arasında ön cam silecekleri, farlar, navigasyon/kıç lambaları ve arka lambalar bulunur.

Kaynak: MotorBiscuit

corvette-4629064.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.