Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

http://www.youtube.com/watch?v=glNgDPIOa7o

ARKADAŞLAR BU PARÇAYI MUTLAKA DİNLEYİN BEN BAŞKA BİŞEY DEMİORUM SİZDE GÖRCEKSİNİZ ZATEN BEN BAYILDIM....BANA Bİ ARKADAŞIM ATTI BENDE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN;)

Gönderi tarihi:

Çağlar..hernedense üniversite yıllarımı hatırladım izlerken...hoş... :clover: hassas bir yapı...acaba şarkısının ve kendisinin internette dolaştığını bilmek onda nasıl bir duygu yaratacak??zira şarkıyı da yarım bıraktı..pekte söylemeye niyeti yoktu...unutmaya çalıştığı belli...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ewet öle ama çağrıda ma*yak bi ses var...zaten okuduğu böl. 1.olarak girmiş bi insan...bende değerlendirmek istedim:)kendi yerine kavuşması lazım;)

• 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
gerçekten mükemmel kendimi zor tutum

gerçekten mükemmel

içime garip bi şeyler oldu

anlayamadım.

bende çok garip hissetmiştim ilk dinlediğimde arkadaşlar ÇAğrı dUranın yeni parçalarını buldum yeni konuda sizlerle paylaşacağım. ilginize tşkler.

Gönderi tarihi:

yahu ben tılıyorum butonu o kadar vıdeo arasından hangısı?

bende anasayfa gıbı bırsey acılıyo

yanı kısacası ben bulamadımmm:)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
yahu ben tılıyorum butonu o kadar vıdeo arasından hangısı?

bende anasayfa gıbı bırsey acılıyo

yanı kısacası ben bulamadımmm:)

ordaki linkten dinleyebilirsiniz arkdaşlar söyleyen ÇAĞRI DURAN---^^ BEN AŞKI SENDE YİTİRDİM^^

umarım yardımcı olabildim:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.