Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Madonna, 'Ben Gayim' TikTok videosuyla interneti şaşırttı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Madonna, 'Ben Gayim' TikTok videosuyla interneti şaşırttı

Eşcinsel ikonu Madonna'nın kendisinin eşcinsel olduğunu öne sürdüğü viral bir video, interneti kasıp kavurdu.

AA12NYiY.img?w=768&h=539&m=6&x=464&y=129

Şarkıcının Pazar günü TikTok hesabında yayınlanan bir videoda, "Özürsem Eşcinselim!" başlığının yanında bir çift pembe iç çamaşırı tutuyor. Video kesilmeden önce iç çamaşırını bir çöp kutusuna atmaya çalışıyor - ve kaçırıyor - kameradan dramatik bir şekilde uzaklaşıyor.

Milyonlarca kez görüntülendikten sonra Madonna, Pazartesi günü bir noktada Amerika Birleşik Devletleri'nde Google'da en çok aranan 1 numaralı konu oldu. Sosyal medya tepkilerle dolup taştı.

Videodaki en iyi yorumlardan biri, "Madonna'nın çıkışına tanık oldum mu, onun için iyi" diyor ve ardından "Madonna, on yıllardır tam anlamıyla biseksüeldi benim ahbaplarım" ve "Onun halkla ilişkiler ekibi çıldırıyor" diyor.

LGBTQ topluluğunun tanınmış müttefiki ve altı çocuk annesi, yönetmen Guy Ritchie ve aktör Sean Penn de dahil olmak üzere yalnızca erkeklerle uzun süreli ilişkiler içindeydi. Ancak yakın zamanda bir New York Moda Haftası şovunun ön sırasında biseksüel rapçi Tokischa'yı öptükten sonra sevgili söylentilerine yol açtı. Ayrıca bu yaz New York City Pride konserinde öpüştüler.

Hayranlar uzun süredir Madonna'nın biseksüel olduğundan şüpheleniyorlardı ve 1991'de LGBTQ yayını The Advocate ile yaptığı röportajda Madonna, "herkesin biseksüel doğası olduğuna" inandığını söyledi.

Moda tasarımcısı Isaac Mizrahi'ye Şubat ayında Madonna'nın 90'larda biseksüel olan aktris ve komedyen Sandra Bernhard ile ilişkisi soruldu. Andy Cohen'in “Watch What Happens Live!” adlı talk show programında bir röportaj sırasında. Mizrahi, Bernhard ve Madonna'nın bir noktada cinsel ilişkiye sahip olduğunu öne sürdü.

64 yaşındaki, onlarca yıldır queer topluluğunda önemli bir varlık olmuştur. Balo salonundan ilham alan - ve eleştirmenlerin iddiasına göre, benimsediği - 1990 şarkısı “Vogue”, LGBTQ alt kültürünün daha ana akım popüler kültüre sızan ilk örneklerinden biri haline gelen şeyde önemli bir rol oynadı. AIDS'e karşı mücadelede aktifti ve uzun süredir eşcinsel evlilik ve LGBTQ haklarını daha geniş bir şekilde savunuyor.

Ellen DeGeneres'e 2010 yılında verdiği bir röportajda eşcinsel gençler arasında intiharların artmasıyla ilgili alarmı çaldığını söyledi. "Eşcinsel topluluğu için olmasaydı, bir kariyerim olmazdı."

Madonna'nın kafaları karıştıran TikTok'u, sosyal medya çağında queerbaiting hakkında daha geniş tartışmalar arasında rastgele ortaya çıkarak cinsellikleri hakkında kafa karışıklığına neden olan bir ünlünün en son örneğidir. Madonna'nın videosu, Mitchell'in biseksüel olarak ortaya çıktığı gençlik draması “Pretty Little Liars”ta lezbiyen oynayan aktris Shay Mitchell'in yakın tarihli bir başka TikTok'una benziyor.

Kaynak: NBC News

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.