Zıplanacak içerik

Hayranların 10/10 Oyladığı ve 'Ölmeden Önce Görmeniz Gereken' 10 Film

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Hayranların 10/10 Oyladığı ve 'Ölmeden Önce Görmeniz Gereken' 10 Film

Büyüklük ölçeğinde on üzerinden on puan alan harika filmler mi arıyorsunuz? Redditor u/nicfran500, "Bana 10/10 olduğuna inandığınız ve ölmeden önce izlenmesi gereken bir şey önerin" yazdı. Redditors, belirli bir sırayla kovayı tekmelemeden önce bu filmleri yanıtladı ve mutlaka görülmesi gereken on film olarak adlandırdı.

1. Kıyamet - Apocalypse Now (1979)

AA12s3cU.img?w=768&h=432&m=6

TheRogIsHere, "Şimdi Kıyamet. Bir filmin üretim başarısızlıklarının (düzensizlik, kaos, sürekli aksilikler, iç çatışma) konunun bu kadar özgün bir tasvirinin (Vietnam Savaşı) nedeni olduğu başka hiçbir film yapılmadı.”

“Sonuç her yönden mükemmel: senaryo, oyunculuk, müzik, ses, kurgu, set tasarımı vb.” Dutchfootball38, “Çok iyi!” dedi. Heydanu, “Evet! Coppola bükücüye gittim ve Apocalypse'i izledim. Duvall inanılmazdı!”

2. Kuzuların Sessizliği - Silence of The Lambs (1991)

Brentd87, “Kuzuların Sessizliği (1991)” yazdı. Orijinal poster Nicfran500, “Bir klasik!” Diye yanıtladı. JustanobnoxiousINFP, “Büyük bir korku filmi insanı olmasanız bile harika bir film. Kesinlikle yutturmaca kadar yaşıyor!” Cthulhuite, “İki kızım da bu filmi hiç izlemedi. Sanırım bunu düzeltmenin zamanı geldi.”

3. Sil Baştan - Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

AA11uqE5.img?w=768&h=431&m=6&x=591&y=151

Heyecanlı bir Redditor, Eternal Sunshine of the Spotless Mind'ı yayınladı! Druemyrabell, "Köpeğime baş karakterden sonra Clementine adını verdim ve kişiliği Clementine'e T'de uyuyor. O şu anda 17 yaşında ve hala orada asılı duruyor ve bu film hala her izlediğimde beni duygulandırıyor."

ElDiosDelDebate, “Gördüğüm en güzel filmlerden biri” diye itiraf ediyor. Celticvenom, “Kötü bir ayrılıktan sonra izlemek, çok ihtiyaç duyulan arınmayı sağladı” diye yazdı. Redditor Newmoon_phoenix "BEN ÇOK!"

4. Truman Şov - The Truman Show (1998)

Bir Redditor, “Truman Show, filmde yapılan en iyi sosyal alegorilerden biri. Filmi bitirdiğinizde bir aydınlanma yaşarsınız ve bu, üzerinde düşünülmesi gereken bir şeydir.” Bonfiresmoke, "Truman Show harika ve bugün içinde bulunduğumuz sosyal medya takıntılı toplum için daha da iyi bir mesaj."

Ohjeezrick93, "Bu filmi en başından beri sevdim, ancak zaman/hayat ilerledikçe, bir şekilde daha iyi oldu ve zamanının daha da önünde oldu" dedi.

5. Geliş - The Arrival (2016)

AA12BcKN.img?w=768&h=432&m=6&x=579&y=111

Bir Redditor, “Gördükten sonra haftalarca düşündüğüm nadir film: Varış. Bana nasıl hissettirdiği, senaryo ve oyunculuk, atmosfer, skorla ilgili sorunuza cevap vermek için mi? Beni mutlu ediyor ve üzüyor, aşkın, ailenin ve zamanın doğası hakkında düşünmemi sağlıyor, bu da beni biraz daha düşündürüyor. Bu, daha önce hiç görmediğim, son derece nadir görülen bir film.”

Egdirdle, “Yeni görmeye başladığım bir kızla Arrival'ı izledim. İkimiz de bunun klasik bir "NetFlix ve sakin ol" olacağını biliyorduk. Filmin içinde olduğum için hiçbir şey yapmak istemedim!! Haha, bu bizim son randevumuz oldu, lol.”

6. Goodfellas - Sıkı Dostlar (1990)

PumpkinKing109, GoodFellas ile yanıt verir. ThRedditörler, tek yanıtın filmden alıntılar olduğu önerisini çok iyi alıyorlar. Tamam-Kahvaltı1

“Unutun ittttt!” gibi şeyler yayınlayın. Catdad23, "Ve sonra sosu karıştırmayı unutmayın!" Asteinberg101, “Gidip kağıtları alacağım, kağıtları alacağım” diye ekliyor.

7. The Grand Budapest Hotel - Büyük Budapeşte Oteli (2014)

AA12BzwX.img?w=768&h=432&m=6&x=242&y=74&

Whistlerite, “Grand Budapest Hotel bir başka iyi otel” diyor. Pah2000, “Bunu tekrar tekrar izleyebilirim!” diye yanıtlıyor. GetChilledOut, "Kara kurt sahnesi, bir filmdeki en sevdiğim sahnelerden biri!" Trombley7, “Film müziği de harika” diye ekledi.

8. Children of Men - Son Umut (2006)

Foureyedinabox, “İnsanların Çocukları; Ufacık bir umut ışığı sağlarken insanlığın geleceği hakkında sizi üzen çok temelli bir bilim kurgu.” LouSanous, “Tüm zamanların en iyi filmleri arasında yer alıyor ve bu tartışmalı bir ifade değil” dedi.

9. 12 Angry Men - 12 Kızgın Adam (1957)

Ztarz22, “12 Kızgın Adam! Muhtemelen tüm zamanların en sevdiğim filmi, o filme tepeden tırnağa bayılıyorum.” Holiday-Tradition-46, "Eski filmleri sevmeyen arkadaşlarıma bunun bir istisnasını yapmalarını söylüyorum."

Detaylandırdılar, “Başka eski filmleri izlemek zorunda değiller, 12 Kızgın Adam'ı yakalayın. Ve filmden o kadar eminim ki onlara 15 dakika sonra beğenmezlerse durdurabileceklerini söylüyorum.”

10. No Country for Old Men - İhtiyarlara Yer Yok (2007)

AA12aw8z.img?w=768&h=432&m=6

Bir Redditor, “Yaşlı Adamlara Yer Yok, çok derin bir son ve dünyanın nasıl çalıştığı hakkında çok şey söylüyor” diyor. Littleferrhis şöyle yazdı: “Coen Kardeşler [filmleri] hakkında sevdiğim şey, ayarlarını nasıl kullandıklarıdır. Her filminde olduğu gibi kültürden, tavırlardan ve özellikle de içinde geçtiği insanların aksanlarından sızıyor.”

“Coen Kardeşler hakkında sevdiğim şey, ayarlarını nasıl kullandıklarıdır. Her filminde olduğu gibi kültürden, tavırlardan ve özellikle de içinde yer aldığı insanların aksanlarından süzülür.

Reddit bu listeyi tuttu mu yoksa on üzerinden onluk bu listede temsil edilmeyi hak eden daha iyi filmler var mı?

Kaynak: Wealth Of Geeks

cinema-4609877.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.