Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Barack ve Michelle Obama Evliliklerinin 30. Yılını Kutluyor

Barack ve Michelle Obama resmi olarak 30 yıldır evliler ve bu olayı kutlamak için çift, Instagram'da birbirlerine fışkıran yıldönümü haraçlarını paylaştılar - aynı zamanda tatilde daha önce hiç görülmemiş bazı enstantaneler yayınladılar.

61 yaşındaki eski Başkan ve 58 yaşındaki First Lady, 3 Ekim 1992'de evlendi ve şimdi, otuz yıl sonra, hala birlikte ve aşıklar.

Her biri Pazartesi günü başarıyı anmak için kendi hesaplarına gitti ve Barack, karısına yürekten bir mesajla 'daha iyi bir yaşam arkadaşı isteyemeyeceğini' yazdı.

AA12xOFb.img?w=768&h=1023&m=6&x=467&y=13

AA12xXMe.img?w=768&h=1156&m=6&x=339&y=67

AA12xsjV.img?w=470&h=238&m=6

AA12xxlV.img?w=470&h=238&m=6

"Miche," diye başladı. '30 yıl sonra, neden tamamen aynı göründüğünden emin değilim ve ben görünmüyorum.

"O gün piyangoyu kazandığımı biliyorum - daha iyi bir hayat arkadaşı isteyemezdim. Mutlu yıldönümleri, tatlım!'

Gönderisinde, kendisi ve 30 yaşındaki eşinin birlikte olabilecekleri kadar mutlu göründüklerini gösteren bir dizi fotoğraf vardı.

Bir tanesi onları Hawaii'de bir kumsalda gösterdi. Yakın zamanda çekilmiş gibi görünse de, gezinin ne zaman gerçekleştiği belli değil.

Birlikte bir kayanın üzerine otururlarken, Barack, tatlı bir çırpıda başını Michelle'in omzuna yasladı.

Michelle ten rengi bir eşofman ve beyaz bir tişört giyerken, Obama haki pantolon ve uzun kollu siyah bir polo tişört içinde rahat görünüyordu.

Başka bir fotoğraf, düğüm attıkları gün birlikte poz verdiklerini gösteriyor.

Michelle, omuzları açık, karmaşık çiçek süslemeli ve arkada büyük bir fiyonklu çarpıcı, beyaz, V yakalı bir gelinlik giyerken, yeni evliler siyah beyaz resimde kulaktan kulağa gülümsediler. .

AA12xVFD.img?w=768&h=932&m=6&x=61&y=204&

AA12xxm1.img?w=768&h=552&m=6&x=285&y=114

Görünümü beyaz bir duvak ve ışıltılı elmas küpelerle eşleştirdi. Barack, beyaz bir papyonlu siyah bir smokin seçti.

Michelle ayrıca, kocasına ilişkilerini 'macera' olarak adlandırdığı sevgi dolu bir notu paylaşmak için Instagram'a gitti.

Sevdiğim adama mutlu yıllar, diye fışkırdı. 'Bu son 30 yıl bir maceraydı ve yanımda olduğun için minnettarım. İşte birlikte bir ömür. Seni seviyorum, @BarakObama.'

Gönderisinde onun ve Barack'ın Hawaii gezisinden başka bir fotoğrafı vardı. Bu sefer ikisi de ayakkabılarına tutunmuş ve kameraya doğru sırıtarak kumun üzerinde durdular.

Barak ve Michelle ilk olarak 1989'da her ikisinin de çalıştığı Sidley Austin adlı bir Chicago hukuk firmasında bir araya geldi.

O zaten orada çalışıyordu ve Barack başladığında, ona ipleri göstermesi istendi.

"Çünkü ben Harvard'a, o da Harvard'a gitti ve firma, "Ah, bu iki kişiyi bir araya getireceğiz" diye düşündü, diye açıkladı ABC'ye.

Barack ayrıca 2007'de Oprah Magazine'e ilk tanıştıkları gün hakkında şunları söyledi: 'Hayatımın en şanslı döneminde, [Michelle] benim danışmanım olarak atandı. Ne kadar uzun ve güzel olduğuna şaşırdığımı hatırlıyorum.'

AA12xsk2.img?w=768&h=658&m=6&x=442&y=131

AA12xEEf.img?w=768&h=1035&m=6&x=188&y=10

AA12xXMM.img?w=768&h=522&m=6&x=148&y=150

Eski Başkanın Michelle'e çabucak aşık olduğu söylendi, ancak ilgisizdi.

AA12xxm7.img?w=470&h=657&m=6&x=116&y=52&

'Ona çıkma teklif ettim. Reddetti. diye sormaya devam ettim. Reddetmeye devam etti," dedi Oprah'a.

Michelle, 2018 yılında kaleme aldığı Becoming adlı kitabında, "Benim tecrübelerime göre, yarı zeki herhangi bir siyah erkeğe takım elbise giydirirsiniz ve beyazlar çılgına dönme eğilimindeydi," diye hatırlıyordu.

'Uyutmayı hak ettiğinden şüpheliydim. Bir kez olsun onu çıkmak isteyeceğim biri olarak düşünmedim. Bir kere, şirkette onun akıl hocasıydım.

"Ayrıca yakın zamanda flört etmeyi tamamen bıraktığıma yemin etmiştim, buna çaba sarf edemeyecek kadar işle meşguldüm."

Sonunda onu bir randevuya çıkmaya ikna etti - öğle yemeği yediler, bir film izlediler ve Baskin Robbins'te dondurma aldılar ve ikisi çabucak vurdular.

Kısa süre sonra bir ilişkiye girdiler ve Barak daha sonra 1991'de akşam yemeğinde Michelle'e evlenme teklif etti; soruyu sorduğunda Barack'ın baro sınavını geçmesini kutluyorlardı.

Garson elinde tatlı ve tepsiyle geldi. Ve bir yüzük vardı," diye hatırladı Michelle, ABC'ye, "tamamen şok olduğunu" da sözlerine ekledi.

Ertesi yıl Chicago'daki Trinity Birleşik İsa Kilisesi'nde resmen karı koca oldular.

24 yaşındaki Malia ve 21 yaşındaki Sasha adlı iki kızı birlikte karşılamaya devam ettiler.

Çiftin yıldönümlerini birlikte geçirip geçirmediği belli değil; Michelle geçenlerde New York'taydı, Barack Batı Yakası'nda kızlarını ziyarete gidiyordu.

AA12xsqo.img?w=470&h=653&m=6&x=336&y=73&

AA12xVFV.img?w=768&h=817&m=6&x=231&y=120

AA12xsk9.img?w=768&h=511&m=6&x=306&y=119

Geçen Cumartesi, Los Angeles, California'da Malia ve Sasha ile yemek yerken görüntülendi, ancak hala orada olup olmadığı belli değil.

Michelle'e gelince, son birkaç hafta içinde Big Apple'da birçok kez görüldü. En son, Perşembe akşamı Adalet Albie Ödülleri sonrası parti için The Mark oteline gelirken yakalandı.

Michelle ve Barack mükemmel bir çiftin özeti gibi görünse de, eski First Lady daha önce onların da sorunları olduğunu kabul etmişti.

"Barack'ı pencereden dışarı atmak istediğim zamanlar oldu. Ve bunu söylüyorum çünkü duyguların yoğun olacağını bilmelisiniz,' diye itiraf etti podcast'inin 2020 bölümünde.

'Ama bu bıraktığın anlamına gelmez. Ve bu dönemler uzun sürebilir. Yıllarca sürebilirler.'

Kaynak: DailyMail

michelle-obama-1129160.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.