Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Vücudunun Yüzde 85'i dövme olan kadın "insanlar benim şeytan olduğumu düşünüyor" diyor

El Paso, Teksas - Ağır dövmeli bir kadın, benzersiz şekilde değiştirilmiş görünümü nedeniyle şeytani olarak etiketlendi.

AA12mkV2.img?w=768&h=512&m=6&x=744&y=66&

Instagram'da Sarah Sabbath'ı kullanan 28 yaşındaki model ve dövme sanatçısı Sarah Castillo, insanlar bu yüzden onu şeytani olarak etiketlese bile görünüşünü seviyor.

Dövme yolculuğuna 14 yaşında başladı ve vücudunu modifiye etmek için 15.000 dolardan fazla harcadı.

Şimdiye kadar kulaklarını sivriltmiş, gözlerine dövme yaptırmış, alnında yara izi, burun deliklerinde büyük ölçülü delikler, labret ve yıldız çiçeği piercingleri, alın ve göğüs implantları ve rinoplasti yaptırmış.

Sarah görünüşünü sevse de Mirror'a son derece dindar annesinin pek de hayran olmadığını itiraf etti - ve tek kişi o değil.

Sarah, "İnsanlar benim şeytani ya da kötü biri olduğumu sanıyorlar ama öyle değilim" diyerek, "Bildiğim kadarıyla satanizm bir tür din ve benim uyguladığım bir din değil. insanlar bekliyor, bana böyle isimler takmanın uygun olduğunu düşünüyorlar."

Habere göre Sarah'nın annesini en çok rahatsız eden tamamen yabancıların yaptığı varsayımlar. Ancak dövme endüstrisinde "yasal bir işi" olduğunu ve "çok kibar bir insan" olduğunu bilmek, kızının kişiliğini kabul etmesine yardımcı oldu.

İnsanların görünüşüne verdiği tepkilerden bahseden Sarah, "Olumlu ve olumsuz geri bildirimler alıyorum, bazı insanlar benim süper havalı olduğumu düşünüyor ve bazıları da iğrenç olduğumu düşünüyor" dedi.

Ama yabancıların görüşleri Sarah'nın endişelendiği bir şey değil. “İnsanların beni sevip sevmemesi umurumda değil” dedi.

"Artık eskisinden daha fazla kendim olduğumu hissediyorum çünkü dövmelerim ve modifikasyonlarım beni rahat ve kendinden emin hissettirdi."

Kaynak: Tag24 News

tattoos-1209589.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.