Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Amerika da Utah Eyaletinde Bir Kadın Oğlunun Çocuğuna Taşıyıcı Annelik Yapıyor

56 yaşındaki Utahlı bir kadın, gelini çocuk taşıyamaz hale geldikten sonra oğlunun bebeğine hamile kaldı.

Nancy Hauck, bir bilgisayar bilimcisi olan 32 yaşındaki oğlu Jeff Hauck ve Cambria'nın hayat kurtaran bir histerektomi geçirdikten sonra 30 yaşındaki eşi Cambria için vekil olmayı teklif etti.

Çift, IVF yoluyla iki takım ikizleri olmadan önce altı yıldır gebe kalmak için mücadele ediyordu.

Ama yine de ailelerini genişletmek istiyorlardı ve Nancy, bir sonraki bebeklerini taşıması gereken kişinin kendisi olduğunu 'hissi'ne kapmıştı.

Nancy, doktorlar ona gebelikte taşıyıcı olabilecek kadar sağlıklı olduğunu söylediğinde şaşırdı - çünkü onun yaşında bunun mümkün olmasını beklemiyordu.

AA128J03.img?w=768&h=494&m=6

Aile, Ocak 2022'de hormon tedavisine başladı ve döllenen embriyoyu Şubat ayında bir kliniğe transfer etti. Çalışırken ayın üzerindeydiler.

Şimdi Nancy biyolojik torununu bekliyor ve doğum yapmak için sabırsızlanıyor.

Utah, St. George'da bir yönetici olan Nancy şunları söyledi: "56 yaşında hamile kalacağımı ya da bunun mümkün olacağını hiç düşünmemiştim, ama bu en güzel şey."

"Bunu hiç planlamamıştım ama Cambria'nın travmatik doğumundan kısa bir süre sonra, onların bebeğini taşımam gerektiği hissine kapıldım.

"Onlara istekli olduğumu söyledim... ama çok yaşlı olacağımı düşündüm.

"Ama sürpriz sağlık görevlileri sağlıklı olduğumu ve yapabileceğimi söylediler ve işte buradayım.

“Hamilelik oğlumu taşımaya çok benziyordu ama biraz daha midem bulandı.

“Kocam, Jeff ve Cambria hamilelik boyunca inanılmazdı.

"Oğlumun kızını taşırken kendimi çok güçlü hissediyorum."

Bir dans stüdyosunun sahibi olan Cambria, "Nancy'nin bunu bizim için yapması çok küçük düşürücü.

"Bizim ve ailemiz için çok şey feda ediyor ve biz sadece minnettar hissediyoruz.

"Nancy'nin tatlı kızımızı taşımasını izlemek çok mucizevi ve güzeldi.

"Şaşırtıcı olmaktan başka bir şey değil ve çok fazla ışık ve zarafetle dolu.

"Hamileliğin bir parıltıyla geldiğini söylüyorlar ama Nancy'ninki tam bir deniz feneri."

Jeff şunları söyledi: "Ailem için bu tür bir fedakarlık yapmaya istekli, özverili ve sevgi dolu bir anneye sahip olduğum için minnettarım.

"Dört yılı aşkın kısırlık tedavisi deneyiminden, sürecin ne kadar karmaşık olabileceğini biliyordum ve bizim için bir bebek taşımasının mümkün olduğundan şüpheliydim - ama teklif etmesi bile beni çok duygulandırdı.

"Bütün yolculuk beni hayretler içinde bıraktı. Anneme hayranım - bu deneyim boyunca onun nezaketi, sevgisi, gücü, tutumu, bilgeliği ve özverisi alçakgönüllü ve tanık olmak güzeldi."

AA128yig.img?w=768&h=450&m=6&x=328&y=197

Nancy, hormon tedavisine Ocak 2022'de başladı ve bir optometrist olan kocası Jeff'in babası Jason 59'un yardımıyla 12 hafta boyunca her gün kendine enjekte etti.

“Bebeğimin üzerinden 26 yıl geçtiği için biraz korkutucuydu” dedi.

"Kan testinden hemen önce işe yaradığını hissettim ve bir test yaptım ve pozitif çıktı.

Onlara söylemek için sabah ilk iş Jeff ve Cambria'yı aradım.

"Birkaç gün sonra hamile olduğumu kesin olarak öğrendiğimizde ayın üzerindeydiler."

"Hamileliğim diğer hamileliklerime benziyordu ama benim biraz daha hastalığım oldu."

“Diğer çocuklarım, onlara ilk söylediğimde sağlığım için biraz endişeliydi.

"Ama şimdi hepsine ısındılar."

Nancy'nin torunu 5 Kasım'da doğacak ve odada Jason, Jeff ve Cambria ile birlikte doğacak.

Nancy, “Bunların hepsi büyük bir inanç sıçraması oldu” dedi.

Kaynak: Talker

pregnant-2635034.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.