Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2022 2 yıl Admin Adam, Takma Kirpiklerinizin Kendi Kirpikleriniz Gibi Görünmesini Sağlayacak Bir Yöntem Gösteriyor Daha önce hiç takma kirpik almadım. Yapacağımdan şüpheliyim, bu yüzden onları profesyonelce yaptırmanın maliyetine bakmak zorunda kaldım. Vay, Şili. Randevunun 120-150 dolar arasında olduğu ve bunları 3-4 haftada bir yaptırmanız gerektiği gerçekten doğru mu? İYİLİK. Şimdi, onları nasıl DIY yapılacağına dair milyarlarca hile olduğunu anlıyorum. Ve bu @scortezzbeauty tarafından kesinlikle biraz parlamayı hak ediyor. Bu, yorumları okumak için beni her zaman çağıran türden bir video. Bununla birlikte, birisi bunun, sahte kirpiklerin üstüne değil altına yapıştırıcı uygulayarak da sağlanabileceğini söyledi. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, kullandığınız yapıştırıcı türünün – ve bunu uygulamak için kullandığınız aletin – tüm bunlarda daha da büyük bir rol oynaması gerektiğini düşünüyorum… değil mi? Byrdie, kullanılacak en iyi yapıştırıcılardan bazıları hakkında bir makale yayınladı. Burada okuyabilirsiniz. Arielle ile YouTuber ayrıca Duo Brush On Adhesive'ı bağırdığı bir video (burada) yaptı. Görünüşe göre, hangisinin büyük bir artı olduğunu düşündüğüm açık bir şekilde devam ediyor. Ne yapmaya karar verirseniz verin, verdiği ipuçlarının kirpik takmış gibi görünmeyip aslında onları uzatmış gibi görünmesini sağlayacağını gösterdi. Madeni paralarınızı çantanızda tutmak için bir tüyo daha. Bunun için her zaman şükretmelisin. Kaynak: Bellatory
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.