Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl Merhaba, Türkçe Yasasý'na destek için kamuoyu oluþturma amacýyla sürdürmüþ olduðumuz e-imza etkinliðinde, atýlmýþ olan imza sayýsý þu anda 7.500'lerde... Daha önce imza atmýþ olduðunuzdan dolayý size tekrar ulaþýyoruz ve bu kampanyayý çevrenize yaymanýzý rica ediyoruz. Bu konuda ne kadar çok bilinç oluþturabilirsek Meclis'ten bu kararýn çýkmasý da o kadar hýzlý olur. Þu anda oluþum olarak türkçe tabela ve yabancý dilde eðitim etkinliklerine yoðunlaþmýþ durumdayýz. Ankara'da belediyeler ziyaret edilecek ve iþ yerleri ziyaret edilerek, Türkçe yerlere Onur Belgesi, yabancý yerlere de Rica Belgeleri býrakýlacak. Bu etkinlik tamamlanýr tamamlanmaz, Türkçe masamýzýn hazýrlayacaðý yabancý dilde eðitim dosyalarý ile birlikte pilot olarak seçilecek bir okulda bilinçlendirme çalýþmalarý yapýlacak. Bu etkinliðimiz uzun soluklu olacak... Nasýl ki Türkçe Öðretim'den Ýngilizce Öðretim'e geçiþ birkaç günde ya da ayda olmadýysa, ayný þekilde Türkçe Öðretime de, bütün okullarda birkaç günde geçileceðini beklemiyoruz. Ancak bu geçiþ süreci tamamlana kadar bütün gücümüzle mücadele edeceðiz... Saygýlarýmýzla Yeniden Vatan ve Hürriyet Birligi Türkce yasasina destek kampanyasi E-imza etkinligi: http://www.vatanbir.org/imza
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.