Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

'Dünyanın En Tehlikeli Oteli' ve Biz Burada Kalmaya Hayır Diyoruz


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

'Dünyanın En Tehlikeli Oteli' ve Biz Burada Kalmaya Hayır Diyoruz

Çoğu insan için, satın alınabilirliğin yanı sıra, ideal otellerinin karşılaması gereken oldukça standart ölçütler vardır - erişimi kolay olmalı, diğer şeylere elverişli bir şekilde yakın olmalı, rahat olanaklara sahip olmalı ve hepsinden önemlisi güvenli olmalıdır. Kontrol etmek üzere olduğumuz bu otel, bunların hiçbiri değil.

TikTok hesabı @dtrzxl, rahat otel konaklamalarından veya tipik turist tuzağı etkinliklerinden memnun olmayan bir ekip tarafından yönetiliyor. Sık sık dünyadaki en uç yerlerden bazılarını ziyaret eder ve keşfederler. Doğal olarak, bu adamlar dünyadaki en tehlikeli oteli fethetmek zorunda kaldılar ve bu da Kızartma Tavası Kulesi olurdu. Bir zamanlar önemli bir deniz feneriyken, artık Kuzey Karolina kıyılarının 35 mil açığındaki uluslararası sularda eko-turistlere ev sahipliği yapıyor ve "eğlence" ancak orada başlıyor.

Köpekbalıkları mı? Sadece helikopter veya tekne ile mi erişilebilir? Sürekli fırtınalar mı? Döndüğün her yerde paslanan bir yapı mı? Bu... aslında şimdiye kadar duyduğumuz en tehlikeli otel olabilir! Bu adamları ve güvenilir ev sahiplerini zorlu koşullara göğüs gerdikleri için takdir ediyoruz - bu kadar cesur olmazdık! Bu sadece bir serinin başlangıcı ve daha uzun olduğu için tüm videoları buraya eklemeyeceğiz, ancak ilgilenirseniz ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci bölümlerin linklerini burada bulabilirsiniz.

Korkutucu görünse de FPT'nin ziyaretçileri arasında iyi bir itibarı var! @rusty3613, "Buna gittim, kalmadım, çevresinde balık tuttum, Kuzey Carolina kıyılarında, Richard federal hükümetten bir anlaşma yaptı" dedi. @jenjen3256, "Ben her zaman burada dalarım. Gerçekten tehlikeli değil. Güzel deniz yaşamı, kısa tekne yolculuğu" dedi. Belki, ama... biz yine de bir gecelemeyi es geçeceğimizi düşünüyoruz.

FPT gerçekten harika - şu anda deniz yaşamı için korunan bir resif alanı ve sahibi Richard, onu yenilemeye çalışıyor. Web sitelerinden: "Bugün, Kızartma Tavası Kulesi ™, Atlantik Okyanusu'ndaki denizcilere güvenlik sağlamak, çevre araştırmaları ve eğitim çalışmaları ve onlara barınak sağlamak amacıyla kuleyi restore etmek için aynı yüce hedefleri paylaşanlar için bir sevgi emeğidir. deniz yaban hayatı için doğal bir ekosistem." Orada kalmaya hazır hissetmiyorsanız bile, onları okuyun ve isterseniz misyonlarını desteklemek için bağış yapın!

Kaynak: WanderWisdom

oil-rig-2191711.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.