Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ABD askerlerinin drone sürüsüne karşı eğitimini gösteren video, savaşların geleceğiyle ilgili bilgi sunuyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

ABD askerlerinin drone sürüsüne karşı eğitimini gösteren video, savaşların geleceğiyle ilgili bilgi sunuyor

Ordu eğitiminin geleceği burada; ve California, Fort Irwin'deki Ulusal Eğitim Merkezi'nde rotasyonun daha önce zor olduğunu düşündüyseniz, şimdi 40 silahlı insansız hava aracıyla savaşmayı içeriyor.

AA11MSnw.img?w=768&h=405&m=6

Brik. Eğitim merkezinin komutanı General Curtis T. Taylor, 11 Eylül'de, 11. Zırhlı Süvari Alayı tarafından 1. Zırhlı bir birliğe simüle edilmiş bir saldırının bir parçası olarak gökyüzünde uçan 40 adet dört pervaneli drone sürüsünü gösteren bir videoyu tweetledi. Bölüm.

Taylor Twitter'da, "Bu sabah gün doğumunda, hepsi kameralarla, MILES [çoklu entegre lazer nişan sistemi] ve 1AD tarafından hazırlanan savunmaya 11. "Dronlar, gelecek savaşın ilk savaşında bugün topçu silahları kadar önemli olacak."

Taylor'ın bahsettiği “MILES” teçhizatı, Ulusal Eğitim Merkezi'ndeki personel ve ekipman için ölüm ve zayiatı simüle eden sistemdir. Ulusal Eğitim Merkezi, Ordunun başlıca eğitim yerlerinden biridir ve askerlerin Çin veya Rusya gibi yakın bir düşmana karşı bir savaş da dahil olmak üzere çeşitli savaş senaryolarında eğitim alarak konuşlandırmaya hazırlanabilecekleri 1.000 mil kareden daha fazlasını sunar. Üssündeki ev sahibi birim olan 11. Zırhlı Süvari Alayı, eğitim merkezinde saldırgan birim olarak görev yapar ve çeşitli düşmanları simüle eder.

Brig, “Onları savaş alanı simülasyon sistemimize entegre etmek için çalışıyoruz ve onları kullanmayı amaçlıyoruz” dedi. General Taylor. "Orada çok büyük bir potansiyel var."

Taylor, eğitim merkezinin hem Ukrayna'da hem de özellikle Dağlık Karabağ'da mevcut çatışmalarda dronların nasıl kullanıldığını yakından takip ettiğini söyledi.

"NTC'nin mantrası, bir sonraki savaşın ilk muharebesini kazanmak için formasyonlar hazırlamaktır ve baktığımız şey şudur: Bir sonraki savaşın neye benzeyeceğini doğru bir şekilde tasvir ediyor muyuz?" dedi Taylor. "Ölümcül insansız hava araçlarının bir sonraki savaşın büyük bir parçası olacağına ve orta seviye düşmanlar için asimetrik bir avantaj sunacağına inanıyoruz."

Düşman insansız hava araçlarının oluşturduğu tehdit, IŞİD'in 2017'deki Musul savaşı sırasında Irak birliklerine havan mermisi atmak için ucuz, ticari olarak satılan insansız hava araçlarını kullandığı 2017'den bu yana çok yol kat etti. O zamandan beri hem Irak hem de Suriye'deki ABD askerleri dronlar tarafından saldırıya uğradı. Bu olayların çoğundan İran destekli militan gruplar sorumlu tutuldu.

Eylül 2019'da İran, Suudi petrol işleme tesislerine yönelik bir sürü saldırısının bir parçası olarak 18 insansız hava aracı kullandı ve ABD ordusunun Suudi Arabistan'a daha fazla asker göndermesine neden oldu.

Kısa süre önce ABD Merkez Komutanlığı başkanı olarak emekli olan emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Kenneth McKenzie Jr., isyancıların Irak ve Afganistan'da yol kenarı bombalarını kullanmaya başlamasından bu yana dronları askerler için en büyük tehdit olarak defalarca tanımladı.

T.X., "İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana ABD askerleri yukarı bakmak zorunda kalmadı" dedi. Hammes, emekli bir Deniz Piyadeleri subayı ve Ulusal Savunma Üniversitesi'nde kıdemli araştırma görevlisi. “Şu anda gördüğümüz şey, sürekli gözetim çağına geçiş.”

Drone teknolojisinin hızla yayılması, ABD ordusunu yeni karşı önlemler aramaya zorladı. Military.com, ilk olarak, Temmuz 2019'da, amfibi hücum gemisi USS Boxer'daki deniz piyadeleri, en az bir İran insansız hava aracını gemi Hürmüz Boğazı'ndan geçerken düşürmek için kum buggy bozucularını kullandı.

“Her zaman görülebileceğiniz fikri etrafında bütün bir işletim sistemi kurmalısınız. Ve eğer her zaman görülebilirseniz, her zaman vurulabilirsiniz" dedi Hammes. "Böyle bir ortamda nasıl manevra yaparsın?"

Rusya, Şubat ayı sonlarında Ukrayna'ya tam ölçekli saldırısını başlatmasından bu yana, Ukraynalılar, Rus tanklarını, topçu parçalarını, mühimmat depolarını ve diğer hedefleri yok etmek için Türk yapımı Bayraktar TB2 insansız hava araçları da dahil olmak üzere çeşitli insansız uçakları başarıyla kullandılar.

Taylor, “Bütün bunların şeffaf bir savaş alanına yönelik bir eğilimin parçası olduğunu düşünüyoruz ve savaş düşmanlarının geleceği, savaş alanının derinliğine uzanan ticari ve ulusal sistemler aracılığıyla tespit edebilecek” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri ayrıca Ukrayna'ya tüplerden ateşlenen ve bir operatör tarafından manevra yapılabilen veya altı mil uzaktaki hedeflere saldırmak için otonom olarak uçabilen Sustalı intihar uçağı sağladı.

Stratejik ve Uluslararası Çalışmalar Merkezi'nde kıdemli bir araştırmacı olan Benjamin Jensen, "Taktik bir aşamada şu anda idrak ettiğimiz şey, eğer bu oldukça ucuz dronlara sahipsem, bunu büyütebilir ve hassas ateş gücü sağlayabilirim" dedi. “Uçak ve topçu sistemlerini başka görevler yapmak için serbest bırakan bir taktik çatışmada.”

Ukrayna'daki savaş, bu tür küçük insansız hava araçlarının yaşayabilirliğini giderek daha fazla göstermiş olsa da, bunları birleşik bir silah stratejisinin parçası olarak kullanmak hala zor.

“Ateş ve manevrayı nasıl entegre edeceğimizi biliyoruz. Şimdi, ateşle manevrayı ve bu tür toplu saldırıları nasıl entegre edeceğimizi biliyor muyuz?” Jensen'e sordu. “Bütün bu hava sahasını yönetebilmek de çok önemli. Yüzlerce insansız drone ekliyorsanız, bunların hepsini entegre etme ve yönetme yeteneğine ihtiyacınız var.”

Taylor'a göre, "öğrendiğimiz şey, insansız hava aracı sürüsü gibi bir şeyin hala birleşik silahlı mücadelenin bir parçası olduğu."

Taylor, “Yeniden ayarlanması gereken birçok temel asker becerisi var. Düşmana konsantre bir hedef sunmamak için yayılmanız gerekir. Ve savaş kabiliyetiniz için en hayati olan unsurları maskelemeniz gerekiyor.”

Drone'lara ve drone sürülerine karşı savunma önlemleri söz konusu olduğunda Jensen, "Şu anda dronun görme yeteneğini yemlemek ve sınırlamak en iyi seçeneğinizdir. Daha gelişmiş elektromanyetik karşı önlemlere kadar ucuz bir şişirilebilir manken kadar basit bir şeye sahip olabilirsiniz.”

New America Vakfı'nın stratejisti ve kıdemli üyesi Peter Singer'a göre, "insansız bir sürüye karşı savaşmak için sistemlerini ve iletişimlerini bozmak ve bunaltmak için elektronik karşı önlemleri, SAMS'den güdümlü turlara kadar her şeyi kullanarak onları vurmak için kinetik tepkiler kullanabilirsiniz. hatta diğer dronlar ya da 'boom'dan ayrılın' ve arkalarındaki insanların peşinden gidin."

İHA'ların savaş alanında ne kadar hızlı çoğaldığı göz önüne alındığında, askerler, gökyüzündeki küçük, silahlı dronların saldırılarıyla nasıl başa çıkacaklarını eğitmeye alışmalıdır.

Task & Purpose Inside Norveç'in mahsur kalmış bir Hava Kuvvetleri Osprey'ini kurtarmaya yönelik karmaşık planına ilişkin son gelişmelerABD ordusunun bir sonraki savaş için çok daha fazla top mermisine, rokete ve füzeye ihtiyacı varOrdu generali, Amerikalıları hizmet liderlerini azarlamak için savaşamayacak kadar şişman veya suçlu ilan ediyorBu video mükemmel 'tepki alanının temiz' olmasının neden önemli olduğunu gösteriyor Video, paraşütçülerin çarpışmadan hemen önce yedek paraşütünü çekerek felaketten kıl payı kurtulduğunu gösteriyor

Kaynak: Task AND Purpose

drone-2014-Movie-Poster.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.