Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerika Texas Eyaletinde Bir Balıkçı Nadir Görülen Leopar RedFish Yakaladı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amerika Texas Eyaletinde Bir Balıkçı Nadir Görülen Leopar RedFish Yakaladı

Her redfish benzersizdir ve bir Gulf Coast spot-kuyruğunun birkaç ekstra noktayı spor etmesi o kadar da sıra dışı değildir. Ancak Ryan Hernandez'in geçen ayın sonlarında Güney Teksas Sahili'nde yakaladığı leopar redfish, kendi sınıfına giriyor.

AA11Nchk.img?w=768&h=549&m=6

Balıkta o kadar çok leke vardı ki, daha çok bir kırmızı balık ile benekli bir alabalık arasında bir haç gibi görünüyordu - bu, Bubba'nın Güney Teksas Sporcusu Facebook'ta balığın fotoğraflarını paylaştığında sosyal medyada birçok yorumcuya işaret etti.

Bir yorumcu, "Sanırım annesi bir grup benekli alabalıkla takılıyor olmalı," dedi.

Hernandez de araya girdi ve balığın her iki yanında 300'den fazla lekeye sahip olduğunu söyledi. Balıkları Teksas, Corpus Christi'den çok uzak olmayan Upper Laguna Madre'de bulunan Bird Island Basin'de yakaladıklarını da sözlerine ekledi.

Bir leopar kırmızı balığını hiç görmediyseniz veya duymadıysanız, yalnız değilsiniz. Yüzbaşı Danny Alvarez, o gün oğlu Eric Alvarez ve geniş ailelerinden bazılarıyla birlikte Hernandez'e rehberlik ediyordu ve o, yaklaşık 50 yıldır Laguna Madre ve çevresindeki kıyı sularında balık tutuyor. Bu süre zarfında kim bilir kaç tane kırmızı yakaladı ve şahsen hiç böyle bir kırmızı balık görmedi. Alvarez'in hikayeyi anlatma şekli, kırmızı balığın ilk başta benekli bir alabalık olduğundan oldukça emindi.

AA11Nodg.img?w=768&h=739&m=6

Alvarez, Saltwater Sportsman'a “İlk gördüğümde, 15 ya da 20 metre öteden tüm lekeleri gördüm ve büyük bir alabalık gibi görünüyordu” dedi. “Dostum, bu iyi bir alabalık” dedim. Onunla savaşmaya devam etti ve [balık] olta almaya devam etti ve bir kez yaklaştığında, 'Aa, bu alabalık değil: Bu bir kırmızı balık. ”

Güzel leopar redfish, marinada herkesin dikkatini çekti.

Alvarez, nadir bulunan kırmızı balığı bir kez ağladıklarında, gemideki herkesin büyülendiğini de sözlerine ekledi. Alvarez, çoğu balıkçının kırmızı balıkla ilişkilendirdiği tipik donuk bakır tonları yerine, bunun "cildin üst yarısında turkuaz bir kabuk gibi gerçekten parlak bir renge sahip olduğunu" söyledi. Güzeldi."

İndikten sonra Hernandez, leopar kırmızı balığını monte ettirebilmek için tutmaya karar verdi. Saltwater Sportsman'a göre, toplam nokta sayısına gelince, Hernandez ve gemideki başka bir olta balıkçısı balığın sadece bir tarafında yaklaşık 311 nokta saydı. Diğer taraftaki noktaları saymaya bile tenezzül etmediler.

Alvarez, "Muhtemelen bir daha onun gibisini görmeyeceğim," dedi.

Kaynak: Outdoor Life

fish-5917864.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.