Zıplanacak içerik

Bu Kadın Eşarbı Eteğe Dönüştürüyor - Anladık Anladık Sizde Yapmak İstiyorsunuz

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bu Kadın Eşarbı Eteğe Dönüştürüyor - Anladık Anladık Sizde Yapmak İstiyorsunuz

AA11E56R.img?w=768&h=682&m=6

İlk bakışta, bu videoyu (@iam_luus tarafından) göstermem garip görünebilir, çünkü mutlak en iyi sezondan (bence) sonbahardan sadece birkaç hafta uzaktayız. Bunu gündeme getiriyorum çünkü bunun gibi bir moda tüyosu muhtemelen yaz mevsimi için daha uygun gibi görünüyor ama… şey, kendimi biraz daha geride bırakıyorum. Önce videoyu izleyin, sonra onun hakkında bir şeyler yazacağım.

Temelde bize normal bir ole atkıdan Malaya peştemâli yapmanın iki farklı yolunu gösteriyor gibi görünüyor, değil mi? Sana tamamen katılıyorum. Yine de burada yayınlamak istedim çünkü… dışarısı soğuk olacak diye bu, saronları ve minicik etekleri sallayamayacağınız anlamına gelmez.

Sonbaharla ilgili en iyi şeylerden biri, giyim eşyalarını üst üste koymak için imza mevsimidir. Böyle bir stilin altına opak taytlarınız, jeggingleriniz ve hatta deri pantolonlarınız, kıyafetlerinize biraz “öfke” eklemenize yardımcı olacaktır.

Öyleyse, bu ipucunu aklınızın bir köşesine yazın. Biraz eteğe dönüşen bir fuların kıyafetinizi nasıl tamamen değiştirebileceğini asla bilemezsiniz. Tamamen daha iyisi için.

Kaynak: Bellatory

silk-3670576.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.