Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

Oyuncular: Charlie Vickers, Nazanin Boniadi, Maxine Cunliffe, Morfydd Clark, Lloyd Owen, Beau Cassidy, Tyroe Muhafidin, Maxim Baldry, Thusitha Jayasundera, Robert Aramayo, Leon Wadham, Alex Tarrant, Owain Arthur, Dylan Smith, Anthony Crum, Geoff Morrell, Amelie Child-Villiers, Joseph Mawle, Cynthia Addai-Robinson, Lenny Henry, Peter Tait, Benjamin Walker, Megan Richards, Kip Chapman, Simon Merrells, Charles Edwards, Will Fletcher, Markella Kavenagh, Daniel Weyman, Peter Mullan, Trystan Gravelle, Augustus Prew, Sophia Nomvete, Ian Blackburn, Ismael Cruz Cordova, Fabian McCallum, Sara Zwangobani, Ema Horvath

Türü: Fantazi

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, J. R. R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi romanına ve eklerine dayanan bir Amerikan fantastik televizyon dizisidir. Göstericiler J. D. Payne ve Patrick McKay tarafından Prime Video yayın hizmeti için geliştirilen dizi, Tolkien'in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nden binlerce yıl önce, Orta Dünya'nın İkinci Çağında geçiyor. Amazon Studios tarafından HarperCollins ve New Line Cinema ile işbirliği içinde ve Tolkien Estate ile istişare içinde üretilmiştir.

Amazon, Yüzüklerin Efendisi'nin televizyon haklarını Kasım 2017'de 250 milyon ABD Doları karşılığında satın aldı ve en az 1 milyar ABD Doları değerinde beş sezonluk bir yapım taahhüdü verdi. Bu, onu şimdiye kadar yapılmış en pahalı televizyon dizisi yapacaktı. Payne ve McKay, Temmuz 2018'de işe alındı. Dizi, öncelikle İkinci Çağ tartışmasını içeren Yüzüklerin Efendisi'nin eklerine dayanıyor ve Tolkien'in torunu Simon Tolkien, dizinin gelişimi için danıştı. Amazon'un Tolkien Malikanesi ile yaptığı anlaşmanın gerekliliklerine göre, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit film üçlemelerinin devamı değil. Buna rağmen, yapım benzer yapım tasarımı, filmlerdeki karakterlerin daha genç versiyonları ve her iki üçlemenin de müziklerini yapan Howard Shore'un ana teması kullanılarak filmleri çağrıştırmayı amaçladı. Bear McCreary dizinin müziklerini besteledi. Büyük bir uluslararası oyuncu kadrosu işe alındı ve sekiz bölümlük ilk sezonun çekimleri, filmlerin çekildiği Yeni Zelanda'da Şubat 2020'den Ağustos 2021'e kadar gerçekleşti. Bu süre zarfında COVID nedeniyle birkaç ay üretime ara verildi. -19 salgın. Amazon, gelecek sezonlar için prodüksiyonu, ikinci sezonun çekimlerinin Ekim 2022'de başlaması beklenen Birleşik Krallık'a taşıdı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, ilk iki bölümüyle 1 Eylül 2022'de gösterime girdi. Sekiz bölümlük ilk sezonun geri kalanı 14 Ekim'e kadar devam ediyor. Eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı, görselleri ve müzikal notası için özellikle övgü aldı, ancak temposu için bazı eleştiriler aldı.

guc-yuzukleri.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Sonunda izledim. Önce bir sıkıcı buldum ama sonradan açıldı diyebilirim kaçırmayın. 

Prime'ın Milyar dolarlık serisi, kanal için büyük bir kumar. Tolkien'in Fantezi Destanının İkinci Çağı'nda geçiyor Böylesine sevilen bir mülk için başından beri, yaratıcı lisansı için her zaman kargaşayla karşılaşacaktı. Bir hayranın gözünden çok iyi anlayabileceğiniz, sevilen irfan çıkışlarıyla bu seri ile tam bir hasat olacaksınız. Bu seri, seri boyunca 1000'lerce yıllık bir zamanı kapsamayı amaçlamaktadır.

Fan, kitapların yerleşik tarihi ile büyümüşlerse çıldırtıcı bulacaktır. Ama affedebilirseniz, zaman çizelgelerinin liberal değişimi ve hatta geleneksel karakterlere ve ırklara yapılan değişiklikler, bir fantezi dizisi olarak. Seriyi kendi özellikleriyle incelemeye başlayabilirsiniz.Peki Prime'ın burada elinde ne var? Bu kesinlikle fanteziye yeni başlayanlar ve Tolkien'in Dünyası için hoş görünümlü bir dizi. , ve ilgi çekici karakterlerin bazı ilginç tohumlanması ve araziyi dolduran beş ırkın tanıtımı.

Cüceler, Elfler, Harfootlar ve çeşitli topraklardaki Erkekler ve Kadınlar. Ancak en büyük yakınma, ilerleme hızıdır. Birinci bölüm, diziyi tamamen terk eden birini gerçekten bırakabilir. İlerleme hızının bu dünyanın ve yarışların destansını yansıttığını söyleyebilirsiniz. Ancak üzerinde duracak gerçek bir anlatı bakış açısı olmadığı için, ilk bir saatlik bölümün ardından tarihin en uzun dizi fragmanlarından birini izlemiş olduğunuzu hissediyorsunuz. Galadriel, kitaplardan ve filmlerden (burada genç günlerinde) tanınan bir 'Yüzüklerin Efendisi' karakteri olan baş savaşçı Elf olarak ilk bakış açımız olarak hareket ediyor.

Ancak, uzun zamandır unutulmuş düşman 'Sauron'un hala serbest olduğunu araştırmak ve kanıtlamak için bir görevdeki savaşçı arkı, dünyayı gerçekten tanıtması gereken bir bölümde ağır ilerliyor ve çok fazla zaman alıyor. Günümüzün dünya yayın pazarında dikkat çekmek için rekabet eden modern bir dizi ile yapmayı göze alamayacağınız bir hata. En azından, kelimenin tam anlamıyla gökten düşen gizemli bir yabancının girişi ile sizi bir uçurum askısıyla bırakıyor, Muhtemelen bu yüzden, sizi Birinci Bölüm'ün kamburunu aşmak için aynı anda Bölüm 2'yi yayınladılar. İkinci bölüme geçerek, genel dizi yönü hakkında daha fazla fikir ediniyoruz. Büyük bir karanlığın ve düşmanın toprağa dönüşü ve büyük olasılıkla ittifakların yapılacağı harika Dünya inşa sahneleri.

Cüce mağaralarının 'Khazad-dum' Kindom'unun tanıtımı. Cüceler ve Elfler gibi iki farklı kültür (ve ayrıca yabancı arkadaşlar Elrond ve Durin arasındaki bir sahne) arasında kesinlikle bir vurgu ve yani bazı test edici ve ilgi çekici diyalog alışverişi. Büyük ve tehlikeli dünyayı keşfeden, en ilgi çekici bakış açılarının başladığı ve dizinin canlanmaya başladığı Harfoots kabilesi kızlarının (Elanor Brandyfoot ve Poppy gururlu arkadaş) olduğu sahnelerin yanı sıra muhtemelen burada. güzel bir Dünyada, aksi takdirde steril bir etkileşimde dünyaya gerçekten bir pencere açan sahneler. Ama sizi şaşırtacak kadar çok şey var, sadece bu konuda Tolken kitaplarını evde bırakmış olacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Bu seriye şimdiye kadar 10 üzerinden 6 puan verdim

İzlemeye devam edeceğim ve 20 yıl sonra cevapları umarak sonunda hayallerime kavuşabilmek çok güzel ve nereye gideceğini ilk 2 bölümü izledikten sonra merak ediyorum.

Bu, Tolkiens'in çalışmasına çok yakın ve hatta benzerleri hakkında biraz bilgi alıyor, morgoth ve hatta sauron'dan söz ediyor (Bu kitap veya benzerliği hakkında hiçbir şey bildiğimden değil) çok yavaş bir başlangıç.
 Gerçekten kısa saçı almıyorum ve ilk iki bölümde daha fazla aksiyon görmeyi çok isterdim, böylece kendimi tamamen şımartabilirim.

 Sesin iyi olduğunu hissediyorum ama umarım biraz ateş vermek için Peter Jacksons filmlerinden daha fazla orijinali tanıtırlar.
Bu, şu anda ikinci çağda olduğu için daha hobbit bir havası var ve bize olayların daha büyülü fantazi tarafını gösteriyor.
LOTR'den önce elfler ve erkekler arasındaki savaştan önceki boşlukları dolduruyor ve paylara cevap veriyor.

 Sadece olayların hızıyla ilgilenmiyorum, onun bir dizi olduğunu biliyorum ama şu anda cesur hissetmiyor, yavaş ve şu anda içinde galadriel'in onu istemesi dışında cesur karakterler yokmuş gibi geliyor yol.

 Sadece orta dünyayı temizleyen elfler ve orkların hızlı bir savaşını gösteriyor ve giriş bölümündeki ilk savaşta bize biraz daha fazla şey verebileceklerini hissediyorum. Zırh giymiş elfler gibi sahneler, gökyüzünü oklarla dolu kılıçlar .ork kafalarının savaşta uçup gitmesi gibi sahneler, bu sadece elfler ve orkların hızlı bir sahnesi,
 Açıkça yavaş başladığını ve bir doruğa ulaşacağını söyleyebilirim, sadece benim fikrim ve 20 yılın büyük hayranıyım. 🎬. Görünüşe göre bize karakterleri tanıtmaya başlamak için küçük bir cgi küçük bir kostümle başlamak için birkaç fragman veriyorlar ve her sahnede bir hareket dokunuşu olduğunu fark ettiler, ancak şu anda bu yeterli değil ve bir tür hareket olduğunda bu yeterli değil. çok kısa yaşadı.

 Yüzüklerin Efendisi'nde tüylerimizi diken diken eden şey karakterlerin vücut diliydi ve orada savaşa susamışlığımız buna tekrar ihtiyacımız var. Yüzüklerin Efendisi bir fanteziydi ama yine de ona çok savaş kana susamış bir çekiciliği vardı, ona bir Harry potter hissi vermeye başlamamak için dikkatli olmalıyız. Bu, savaş

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.