Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl THE_BOSS'un eski model ayakkabıları.... Kedinin baygınlık geçirmiş durumu...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl THE_BOSS'un eski model ayakkabıları.... Kedinin baygınlık geçirmiş durumu... hahaha çatladım valla.ne iş boss
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl bu işte bir yanlışlık var ben o ayakkabıyı Taurus' un ayağında görmüştüm:)))) THE_BOSS çizme giyiyor
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl bu işte bir yanlışlık var ben o ayakkabıyı Taurus' un ayağında görmüştüm:))))THE_BOSS çizme giyiyor
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar bu işte bir yanlışlık var ben o ayakkabıyı Taurus' un ayağında görmüştüm:))))THE_BOSS çizme giyiyor Aman taurus duymasın ilyada,zaten o garibim kedinin bayıldığı falan yok gördüğün gibi düpedüz mefta olmuş...
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl Aman taurus duymasın ilyada,zaten o garibim kedinin bayıldığı falan yok gördüğün gibi düpedüz mefta olmuş... Sankim mutlu ölmüş gibi bir ifade var kedinin yüzünde ama
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Sen çatla emi bana uyuz olursun..!!Sana neler yapacağım.. Aynen iLyAdA Ablası... Taurusda görsün Sedelina'nın durumunu.!! Nasıl Sedelina bedavaya işi götür ne güzelde ayakların ve ayakkabıların... sedelina o topuklar sonradan mı oluştu yoksa hep varmıydı?? Sankim mutlu ölmüş gibi bir ifade var kedinin yüzünde ama Arkadaşım biliyorsun zehirli gazla ölenlerin yüzünde genelde böyle bir ifade olurmuş çünkü solunum yaparak zehirlendikleri için pek anlamazlar zehirlendiklerini
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 17 yıl THE_BOSS'un eski model ayakkabıları.... Kedinin baygınlık geçirmiş durumu...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.