Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

darkstardesktopbig7ft1vz3xj.jpg

bu linkdeki tema ise hem sade hemde hoş bi görüntüsü var programı kurun mause ile sağ tıkla özelliklere gir temalardan royaleyi seçin hadi kolay gelsin

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

paylaşım için teşekkürler

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

gerçekten çok güzel bir tema hasta oldum ellerine sağlık. bu arada yeniyim umarım herkes için hayırlı olur . herkese iyi çalışmalar

• 2 yıl sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bunu indirmek için nereye tıklıyoruz bulamadım,,Kusura bakmayın yaşlılık........ciyyakkk yardımm

Gönderi tarihi:

Link göremezsiniz çünkü telif haklarıyla ilgili olarak yönetici arkadaşlarca link kaldırılmış..;)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkakdaslar bısı sorucam bn herhangı bı tema kurdugumda başlat wındows klasık seklındekı başlat olarak kalıyo ve duzelmıyo yardımlarınızı beklıyorum

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

darkstardesktopbig7ft1vz3xj.jpg

bu linkdeki tema ise hem sade hemde hoş bi görüntüsü var programı kurun mause ile sağ tıkla özelliklere gir temalardan royaleyi seçin hadi kolay gelsin

bakalım nasıl bişey

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.