Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl bu linkdeki tema ise hem sade hemde hoş bi görüntüsü var programı kurun mause ile sağ tıkla özelliklere gir temalardan royaleyi seçin hadi kolay gelsin
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl gerçekten çok güzel bir tema hasta oldum ellerine sağlık. bu arada yeniyim umarım herkes için hayırlı olur . herkese iyi çalışmalar
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 16 yıl Bunu indirmek için nereye tıklıyoruz bulamadım,,Kusura bakmayın yaşlılık........ciyyakkk yardımm
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 16 yıl Link göremezsiniz çünkü telif haklarıyla ilgili olarak yönetici arkadaşlarca link kaldırılmış..
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 16 yıl arkakdaslar bısı sorucam bn herhangı bı tema kurdugumda başlat wındows klasık seklındekı başlat olarak kalıyo ve duzelmıyo yardımlarınızı beklıyorum
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 15 yıl bu linkdeki tema ise hem sade hemde hoş bi görüntüsü var programı kurun mause ile sağ tıkla özelliklere gir temalardan royaleyi seçin hadi kolay gelsin bakalım nasıl bişey
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.