Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hülya Avşar ile magazin muhabiri Seyhan Erdağ arasındaki tartışma, günün konusu oldu... İki yıl önce Türkpetrol reklamında rol aldığı basın toplantısında tartışan Hülya Avşar, Seyhan Erdağ ile Antalya’da karşılaştı... Boşandığı eşi Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç ile aynı otelde yeni yıla giren Hülya Avşar, Seyhan Erdağ’ın, ”Bu gruba Sadettin Saran da dahil olacak mı” sorusuna sert tepki gösterdi. Avşar, muhabirin kendisiyle ilgili haber yapmasını yasakladığını belirterek röportajı noktaladı. Kameralar önünde ikili polemiği dönüşen bu tartışma, ”gazeteci-sanatçı” arasındaki ”mesafenin” nasıl bir çırpıda yerle bir edildiğini de gözler önüne serdi... Ve, bu tartışma hiç şık kaçmadı...

Arkadaşlar bazı kimsler bu kavgadan bu tartışmadan bir şeyler kazanıyor yada gündem yaratıyor ama neden se biz türk milleti olarak bunlara dur diyemedik neden acaba !!!! dur diyebilmemiz için neler yapmamız gerekiyor artık tv bakmaktan bile sıkılmaya başladım sizler sıkılmadınız halen ortak bir şeyler yapabilirmiyiz bu konu hakkında yardımlarınızı ve görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim saygılar

Gönderi tarihi:

50 küsür tv kanalı var. bunların arasında her zevke her kültüre hitap eden oldukça kaliteli kanallar var.

yapılacak şey çok ama çok çok basit. Böyle olanları izlememek.

ya da :

anfide sevgili hocamız ders sırasında bize hangi kanalları izlediğimizi sormuştu. bizde bir sürü kanalı söyledik. kimi show tv dedi kimi star, kimi national, kimi cnbc-e

hocamız ben çok daha iyi ve zevkli bir kanal daha biliyorum demişti.

ne diye sorduk.

kumanda aletinin üstünde kanal numaralarının üstünde çok güzel kırmızı bir tuş var "off" yazıyor üstünde basın ona en güzel kanalı bulursunuz , çıkıp dolaşabiliyorsunuz, müzik dinleyebiliyorsunuz, sohbet edebiliyorsunuz, okuyabiliyorsunuz

demişti.

Gönderi tarihi:

o tür programları izlemezsin olur biter...benim haberim bile yoktu...sayende öğrenmiş oldum...sen neden önemseyipte bu konuyu buraya taşıdın.önce onu sor kendine sonra neden dur diyemediğimizin cevabını bul...

Gönderi tarihi:
o tür programları izlemezsin olur biter...benim haberim bile yoktu...sayende öğrenmiş oldum...sen neden önemseyipte bu konuyu buraya taşıdın.önce onu sor kendine sonra neden dur diyemediğimizin cevabını bul...

Önemsemek değil hiç te öenmli benm için sadece şunu düşünüyorum bu olayı büyütenler için bu olayı buraya getirdim hangi tv kanalın haberlerine baksan bu olay çıkıyor bazktığın talk showlarda önüne kesinlikle çıkıyor ve bu olay türkiyenin haber saati kuşağına girbilcek kadar bir büyük olay mı asıl konu bu ...... anlatabildiysem ne mutlu bana tv kapatmak en doğru seçim ama ben neden tv mi kapatıyorum başkaları kendine çeki düzen vermiyor dur denilmemeli mi siz ce bir şey yapmak lazım mı?

Gönderi tarihi:

Türkiyede marjinal kanallar disinda kalan,TRT de dahil diger kanallarin belirli bir misyonu vardir.Yani o kanallar sadece reyting amacli degillerdir.Günün her saatinde müzik,dizi filmler,sözüm ona kadin programlari,hele en son yayina baslattiklari cinsellikle ilgili basrolünü malum olmak üzere Hülya Avsar'in yürüttügü tartisma programindaki kalitesizlik,müzik yetmezmis gibi birde üstüne üstlük Ibo show,Bülemt Ersoy show vs vs.,lerle dolu olan malum TV.kanallarindaki tartisma programlarinin gece yarilarina sarkitilmasindaki amac sizce ne olabilir.Ceviz Kabugu kac kanal degistirdi neden acaba,simdiki kanalda ise yine gece yarisi program yapmak zorundadir.Bunlari reyting amaci ile böyle yapiliyor diye ileri sürmek veya kabul etmek bence biraz safdillik olur.Türk ulusu resmen uyutulmaktadir,ve üzülerek söylemem gerekirse ulusumuz uyutulmayi sevmektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

böyle başa böyle traş.müşterisi olmasa kanallarda böyle haber ve programları gündeme sokmaz.durum gerçekten içler acısı,bu programları yapanlar içinde seyredenler içinde. tam bir kısır döngü.tv yöneticilerinin sorumsuzluğu işleri bu noktalara kadar getirdi ve seviye gittikçe düştü.reiting ölçümleri meydanda.hangi programların hangi gruplarca tercih edildiği izlendiği biliniyor.kaliteli yayınlar yapan az sayıda kanallarda mevcut,onlarında seyredilme oranlarını biliyoruz.necip milletimizemi kızalım,para kazanma hırsıyla ortalamayı halkın en eğitimsiz kısmına göre tutturan televizyoncularamı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.