Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl Admin Jackass: The Movie (2002) Acaba Film Hakkında Ne Yazabilirim Diye Çok Düşündüm... Aptalca, Delice, ******, Göze Alınmayacak, Gülünç, Eğlendirici şeyleri deneyen bir grup dublör veya akrobat çevirdiği ilginç bir belgesel diyeceğim... Bazıları ********* bulmuş, bazıları enteresan, bazıları katıla katıla gülmüş, bazıları ise neden bu insanların böyle şeyleri denediğini hiç anlamamış... Kendine eziyet vermeyi film yapmayı hiç anlayamamışlar... Mutlaka seyredin diyorum ... Ben inanılmaz buldum... ama iğrençte buldum... nasıl mı? seyredin göreceksiniz ve anlayacaksınız ne dediğimi... Çocuklardan uzak tutun derim... Yönetmen: Jeff Tremaine Oyuncular: Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Chris Pontius, Jason Acuna, Preston Lacy, Dave England Director Jeff Tremaine turns the MTV show "Jackass," in which Johnny Knoxville and his fellow stunt-loving pranksters perform daring and strangely idiotic feats, into a full-length film. Knoxville and his friends -- including Tony Hawk and Spike Jonze -- are willing to do anything to amuse themselves and those around them. They wander Japan in panda outfits, wreak havoc on a golf course, perform stunts involving live alligators and more. Director: Jeff Tremaine Cast: Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Chris Pontius, Jason Acuna, Preston Lacy, Dave England
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.