Φ tuna Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2005 canlarım; dış ticaretle ilgili ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlarımla paslaşmak istiyorum.. saygılarımla.... Alıntı
Φ noxchi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 canlarım; dış ticaretle ilgili ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlarımla paslaşmak istiyorum.. saygılarımla.... Selam , Dış Ticaret konusunda ne bilmek ya da öğrenmek istiyorsun bildirirsen yardimci olmaya calisirim. Calismalarinda basarilar. Alıntı
Φ farkas Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 canlarım; dış ticaretle ilgili ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlarımla paslaşmak istiyorum.. saygılarımla.... Bu konuda bende yardımcı olabilirim. Dilersen dış ticaretciler olarak kuruduğumuz yerde de daha detaylı bilgilere sahip olabilirsin. www.ticarette.biz Alıntı
Φ ycesur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 merhaba arkadaşlar, dış ticaret son sınıf ögrencisiyim. Bir bilgisayar firması için çinden bilgisayar parçaları getireceğiz. bu ürünler için gümrük ile ilgili bilgi verirmisiniz. Teşekkürler iyi çalışmalar. Alıntı
Φ Tuana Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Ben dış ticaret bölümünden mezun oldum, ingilizcem iyi ama staj haricinde henüz bir deneyimim yok. Piyasa hakkında bilgi edinmek istiyorum. Mağazacılık-tekstil sektöründe markalaşmış büyük kurumsal şirketlerde (LCW,Mudo, Beymen vb..)ithalat uzman yardımcısı olarak işe başlarken ücret beklentim ne olmalıdır? Ya da bu alanda hangi sektöre yönelmek hangi bakımlardan faydalı olacaktır? Bu konularda bilgi sahibi olan deneyim sahibi kişilerin fikirlerini ve bilgilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler... Alıntı
Φ chineseelosh Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 merhaba ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim çin dili ve edebiyatı okuyorum bu bölümü seçmemdeki tek amaç babama işinde dil konusunda yardımcı olmaktı fakat şimdi babam bana kndi işimi kurmamı söylüyor fakat fazla bi bilgim yok fransaya çine gidip gelmem gerekiyormuş bana dış ticaretle ilgili ve dış pazarlarla ilgili bilgileri nereden bulacağım konusunda fikir verebilirmisiniz herkese iyi geceler şimdiden teşekkür ederim Alıntı
Φ noxchi Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 canlarım; dış ticaretle ilgili ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlarımla paslaşmak istiyorum.. saygılarımla.... Dış Ticaret Uzmaniyim, Her konuda paslasabiliriz. Iyı calismalar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.