Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Fransada Bir Amerikalı - An American in Paris (1951)

Bu aralar eski filmlere daldım... Yıllar önce seyrettiğim Pariste Bir Amerikalı filmini tekrar seyrettim... Gene Kelly tekrar hatırladım... Vincente Minnelli nin ne kadar akıllı bir yönetmen olduğunu hatırladım... Amerikalı oportünüst bir ressam olan Jerry Mulligan (Gene Kelly) şehirde çok iyi yönetilen bir galeride bulunmaktadır. Taaaki Bir Fransız kadını olan Leslie Caron aşık olana kadar... Tabiki film ya kadın Jerry'nin en iyi arkadaşının nişanlısıdır. 7 Ockar ödülü bulunan bu filmi bulursanız kaçırmayın derim...

Yönetmen: Vincente Minnelli

Oyuncular: Leslie Caron, Nina Foch, Gene Kelly, Oscar Levant

post-2-1167874919.jpg

Opportunistic American artist Jerry Mulligan (Gene Kelly) -- once a struggling painter -- lives in the City of Light enjoying the patronage of a well-heeled, amorous American gallery owner. Until, that is, he meets and falls desperately in love with a willowy French street urchin (Leslie Caron, in her big-screen debut) who happens to be engaged to Mulligan's best friend. Seven Academy Awards went to this tour-de-force movie musical.

Director: Vincente Minnelli

Cast: Leslie Caron, Nina Foch, Gene Kelly, Oscar Levant

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.