Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl kadınları çok karmaşık biliyorum bi tanım yapamıyorum bu yüzden her açıklama benim için önemli saygılarımla
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Kadın ve tek cümle.. Biraz zor olacak ama deniyelim.. Kadını güzel yapan Tanrı; sevimli yapanda şeytandır.. VİCTOR HUGO Kadının kötüsü kadar kötü, iyisi kadar da iyi bir yaratık yoktur.. EURİPİDES Demişler..Buradan hareketle; İçinde,en iyiyi ve en kötüyü barındırabilen ve hakedene bunlardan birini sunabilen,olmazsa olmazımız..
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Kadınları tarif etmek için tek cümleye bile gerek yok tk kelimede yeterli '' boşver ''
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl niye evde kaldığın ...oturup siyah beyaz düşündüğün belli oldu...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl niye evde kaldığın ...oturup siyah beyaz düşündüğün belli oldu... Evde kaldığımı kim söyledi
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl haksızmıyım arkadaşlar bununla evlenilirmi ayrıca daha evli değilim nişanlıyım
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl dimek hala kurtulma şansı var.. Bana bulaşan bidaha zor kurtulur
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl haksızmıyım arkadaşlar bununla evlenilirmi Evlenilmez siddet kullanma egilimi de var
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl kadınlar: Asırlar boyu erkekleri olduklarından iki kat büyük gösteren sihirli ayna vazifesi gördüler...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl kadınlar: Asırlar boyu erkekleri olduklarından iki kat büyük gösteren sihirli ayna vazifesi gördüler... Ama genelde erkekler aynaya bakmazlar
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl hadi canım sende... sen hala burdamısın...benim elektrikler gidip geliyor...çıldırıcam
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl az önce geldim pc açıktı zaten bizde kesilmiyor ama sizin evde kesiliyor olmasın belkide ben kesiyorumdur
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl sen hala burdamısın...benim elektrikler gidip geliyor...çıldırıcam kısa devre yapmışsındır
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl az önce geldim pc açıktı zaten bizde kesilmiyor ama sizin evde kesiliyor olmasın belkide ben kesiyorumdur biliyodum zati kısa devre yapmışsındır senlen didişince normaldir
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl erkeksiz bir kadın bisikletsiz balığa benzer... canem iyimisin sen...çok saçmalar gördüm seni..
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl erkeksiz bir kadın bisikletsiz balığa benzer... Erkeksiz bi kadın hiçbişeye benzemez
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.