Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri.
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri. bana taa kendisiymişsin gibi geldi emme pilemiçemm... :)
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl kısım normalde o üyelik benimdi ama kankime devrettim onu.şimdi kankiimle beraberis ona verdim yani. bundan sonra artıkın burada kankamla beraberiz. bu arada crossfade dinliyorum nabr??? klibi
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl kısım normalde o üyelik benimdi ama kankime devrettim onu.şimdi kankiimle beraberis ona verdim yani.bundan sonra artıkın burada kankamla beraberiz. bu arada crossfade dinliyorum nabr??? klibi intikamm ruhlu arkadaşım...acı çektirmek için mi yapiyisin bunu bana anlamiyim kii... !! 40 saniyelik pişi insanın kursağında kalıyo hevesii...!!!
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl kanka hoşgeldin ne kuluyon kıs bu arada pilmem içimden külmek keldi o sıra artık külmem... ama sana gülerim yine... ya bu arada ne hoş karşılama oldu....burda kafa kafaya verdik mannaklaşıoruz
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl yaavv kanki ben burada kafayı yiyorum yav.Şimdi düşünüyorum acaba sabaha kadarmı burada kalsam yoksa yarın akşama kadarmı hiç kalkmasam diye...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl kalkamassın tabe burası mannak dolu keşke benim evde de net olsa da..........ben de sabahlasm
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl yaavv kanki ben burada kafayı yiyorum yav.Şimdi düşünüyorum acaba sabaha kadarmı burada kalsam yoksa yarın akşama kadarmı hiç kalkmasam diye... o neden? bu mannaklarla başetçeksen eğerküü sen bülürsün :)
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl kalkamassın tabe burası mannak dolu keşke benim evde de net olsa da..........ben de sabahlasm dün saat 3:30 a kadar burdaydım....ama sağlık açısından pek iyi değil...bir bağımlılık yapiyi ikincisi de insan uyuyamiyi oda ertesi gün uykusuzluk oluyii
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl dün saat 3:30 a kadar burdaydım....ama sağlık açısından pek iyi değil...bir bağımlılık yapiyi ikincisi de insan uyuyamiyi oda ertesi gün uykusuzluk oluyii eet haklısın Hoşgeldin.. Kankisi bişe bilmiyormuş..!! Bişey bilmeyene bişeyler öğret... ben biliyorum blade bilmiyo yanlış anladın herhal
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Valla Benim ketıl ile Fincanımı aldım odama.Sabaha kadar kahve içmeyi plan lıyorum.Eğer kalan varsa kalsın.Kahvve ısmarlıyabilirim.Bol KAfeinli............Vampir oldum zaten kaç gündür geceleri uyuyamıyorum
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Valla Benim ketıl ile Fincanımı aldım odama.Sabaha kadar kahve içmeyi plan lıyorum.Eğer kalan varsa kalsın.Kahvve ısmarlıyabilirim.Bol KAfeinli............Vampir oldum zaten kaç gündür geceleri uyuyamıyorum zaman dün olsaydı seve seve kahvenden içerdim...ama yarın okulum var... o yüzden sabahlayamam... inşallah şöle sonradan içeriz kahveyide
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl zaman dün olsaydı seve seve kahvenden içerdim...ama yarın okulum var... o yüzden sabahlayamam... inşallah şöle sonradan içeriz kahveyide Herzaman bekleriz.Üniversitedir Kesin.Bu Sabah İş uzayacak Gibi....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl yeni gelenlerin masallahi var ne hizlilar ya Yakın Arkadaşlarım Bana Speedy Gonzales Derler....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yakın Arkadaşlarım Bana Speedy Gonzales Derler.... bende taz memnun oldum gonzales... banada çizgi film karakteri olarak taz dediler hep bi de şirine :) ama tazmanya canavarı nı çok sefiorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.