Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri. bana taa kendisiymişsin gibi geldi emme pilemiçemm... :) Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kısım normalde o üyelik benimdi ama kankime devrettim onu.şimdi kankiimle beraberis ona verdim yani. bundan sonra artıkın burada kankamla beraberiz. bu arada crossfade dinliyorum nabr??? klibi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kısım normalde o üyelik benimdi ama kankime devrettim onu.şimdi kankiimle beraberis ona verdim yani.bundan sonra artıkın burada kankamla beraberiz. bu arada crossfade dinliyorum nabr??? klibi intikamm ruhlu arkadaşım...acı çektirmek için mi yapiyisin bunu bana anlamiyim kii... !! 40 saniyelik pişi insanın kursağında kalıyo hevesii...!!! Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Hoş Bulduk Sağolun Arkadaşlar. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Hoş Bulduk Sağolun Arkadaşlar. :P Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kanka hoşgeldin ne kuluyon kıs bu arada Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kanka hoşgeldin ne kuluyon kıs bu arada pilmem içimden külmek keldi o sıra artık külmem... ama sana gülerim yine... ya bu arada ne hoş karşılama oldu....burda kafa kafaya verdik mannaklaşıoruz Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 yaavv kanki ben burada kafayı yiyorum yav.Şimdi düşünüyorum acaba sabaha kadarmı burada kalsam yoksa yarın akşama kadarmı hiç kalkmasam diye... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kalkamassın tabe burası mannak dolu keşke benim evde de net olsa da..........ben de sabahlasm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 yaavv kanki ben burada kafayı yiyorum yav.Şimdi düşünüyorum acaba sabaha kadarmı burada kalsam yoksa yarın akşama kadarmı hiç kalkmasam diye... o neden? bu mannaklarla başetçeksen eğerküü sen bülürsün :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kalkamassın tabe burası mannak dolu keşke benim evde de net olsa da..........ben de sabahlasm dün saat 3:30 a kadar burdaydım....ama sağlık açısından pek iyi değil...bir bağımlılık yapiyi ikincisi de insan uyuyamiyi oda ertesi gün uykusuzluk oluyii Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 dün saat 3:30 a kadar burdaydım....ama sağlık açısından pek iyi değil...bir bağımlılık yapiyi ikincisi de insan uyuyamiyi oda ertesi gün uykusuzluk oluyii eet haklısın Hoşgeldin.. Kankisi bişe bilmiyormuş..!! Bişey bilmeyene bişeyler öğret... ben biliyorum blade bilmiyo yanlış anladın herhal Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Valla Benim ketıl ile Fincanımı aldım odama.Sabaha kadar kahve içmeyi plan lıyorum.Eğer kalan varsa kalsın.Kahvve ısmarlıyabilirim.Bol KAfeinli............Vampir oldum zaten kaç gündür geceleri uyuyamıyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Valla Benim ketıl ile Fincanımı aldım odama.Sabaha kadar kahve içmeyi plan lıyorum.Eğer kalan varsa kalsın.Kahvve ısmarlıyabilirim.Bol KAfeinli............Vampir oldum zaten kaç gündür geceleri uyuyamıyorum zaman dün olsaydı seve seve kahvenden içerdim...ama yarın okulum var... o yüzden sabahlayamam... inşallah şöle sonradan içeriz kahveyide Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 zaman dün olsaydı seve seve kahvenden içerdim...ama yarın okulum var... o yüzden sabahlayamam... inşallah şöle sonradan içeriz kahveyide Herzaman bekleriz.Üniversitedir Kesin.Bu Sabah İş uzayacak Gibi.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 yeni gelenlerin masallahi var ne hizlilar ya Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 yeni gelenlerin masallahi var ne hizlilar ya Yakın Arkadaşlarım Bana Speedy Gonzales Derler.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yakın Arkadaşlarım Bana Speedy Gonzales Derler.... bende taz memnun oldum gonzales... banada çizgi film karakteri olarak taz dediler hep bi de şirine :) ama tazmanya canavarı nı çok sefiorum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 hogeldin bl@de ben baharrr Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Hoş bulduk bahar memnun oldum Sende yenisin galiba.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.