Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri. :shuriken:

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

kısım normalde o üyelik benimdi ama kankime devrettim onu.şimdi kankiimle beraberis ona verdim yani.

bundan sonra artıkın burada kankamla beraberiz.

bu arada crossfade dinliyorum nabr??? :D klibi :D

Gönderi tarihi:
kısım normalde o üyelik benimdi ama kankime devrettim onu.şimdi kankiimle beraberis ona verdim yani.

bundan sonra artıkın burada kankamla beraberiz.

bu arada crossfade dinliyorum nabr??? :D klibi :D

intikamm ruhlu arkadaşım...acı çektirmek için mi yapiyisin bunu bana anlamiyim kii... !! :devil: 40 saniyelik pişi insanın kursağında kalıyo hevesii...!!!

Gönderi tarihi:

yaavv kanki ben burada kafayı yiyorum yav.Şimdi düşünüyorum acaba sabaha kadarmı burada kalsam yoksa yarın akşama kadarmı hiç kalkmasam diye... :P

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

kalkamassın tabe burası mannak dolu :D

keşke benim evde de net olsa da..........ben de sabahlasm :(

Gönderi tarihi:
kalkamassın tabe burası mannak dolu :D

keşke benim evde de net olsa da..........ben de sabahlasm :(

dün saat 3:30 a kadar burdaydım....ama sağlık açısından pek iyi değil...bir bağımlılık yapiyi ikincisi de insan uyuyamiyi :) oda ertesi gün uykusuzluk oluyii :D

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
dün saat 3:30 a kadar burdaydım....ama sağlık açısından pek iyi değil...bir bağımlılık yapiyi ikincisi de insan uyuyamiyi :) oda ertesi gün uykusuzluk oluyii :D

:D eet haklısın :D

Hoşgeldin.. :clover:

Kankisi bişe bilmiyormuş..!! Bişey bilmeyene bişeyler öğret... B)

ben biliyorum blade bilmiyo yanlış anladın herhal :D

Gönderi tarihi:

Valla Benim ketıl ile Fincanımı aldım odama.Sabaha kadar kahve içmeyi plan lıyorum.Eğer kalan varsa kalsın.Kahvve ısmarlıyabilirim.Bol KAfeinli............Vampir oldum zaten kaç gündür geceleri uyuyamıyorum

Gönderi tarihi:
Valla Benim ketıl ile Fincanımı aldım odama.Sabaha kadar kahve içmeyi plan lıyorum.Eğer kalan varsa kalsın.Kahvve ısmarlıyabilirim.Bol KAfeinli............Vampir oldum zaten kaç gündür geceleri uyuyamıyorum

zaman dün olsaydı seve seve kahvenden içerdim...ama yarın okulum var... :) o yüzden sabahlayamam... :):clover:

inşallah şöle sonradan içeriz kahveyide :);)

Gönderi tarihi:
zaman dün olsaydı seve seve kahvenden içerdim...ama yarın okulum var... :) o yüzden sabahlayamam... :):clover:

inşallah şöle sonradan içeriz kahveyide :);)

Herzaman bekleriz.Üniversitedir Kesin.Bu Sabah İş uzayacak Gibi....

Gönderi tarihi:
yeni gelenlerin masallahi :blushing: var ne hizlilar ya :P

Yakın Arkadaşlarım Bana Speedy Gonzales Derler.... :D:D:D:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.