Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:
turkler niye(neden) azeri dili ile dalğa kecirler(geciyorlar) en qicik olduum şey benim dilimle dalqa gecilmesidiir

Sizinkiler neden bizim konuşmamızla dalga geçiyorsa ondan..:w00t::D (Ahıskalı iş arkadaşım söyledi,onun yalancısıyım) Şaka bir yana;dalga geçmek ağır bir laf arkadaşım.Sadece telaffunuzun bize değişik ve hoş gelmesinden kaynaklanıyor bu.Yani dalga geçmiyoruz,sadece kullanıyoruz..;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Tabiki dalga geçmek değil sempatiklik ön planda hatta bizim küçük azeri ilimiz bilem var :) neresi mi tabiki Bayburt

Tıpkısının aynısı :)

Bizim bi abi var Bayburtlu espri yaparak "dedem daha önceden azerbeycana gitmiş" diyor ..:)

Gönderi tarihi:
turkler niye(neden) azeri dili ile dalğa kecirler(geciyorlar) en qicik olduum şey benim dilimle dalqa gecilmesidiir

Arkadaşların da dediği gibi dalga geçmek değil.. Çok hoş ve sempatik gelio, hoşumuza gidio :)

Gönderi tarihi:

Gidebileybıl Yeşim :D

Hele top kapıdan geçti diolar ya.. :D

Gönderi tarihi:
:blink:

Top kapıdan mı geçti..:w00t: Puahaha..:lol: Anlamadım ama gülüyorum.. Kıss o ne demek..:unsure:

Futbol maçında gol oldugu, yaani top filelerle buluştugu an :D ona top kapıdan geçti diolar.. Anladın mı -_-

Gönderi tarihi:
Futbol maçında gol oldugu, yaani top filelerle buluştugu an :D ona top kapıdan geçti diolar.. Anladın mı -_-

Kaleciye de gapıcı diyorlar..:)

Gönderi tarihi:

:rolleyes:

Bağırmadan konuş lütfen..-_-

Sen öğretmen olma sakın..<_<

Döfersin yavruları..:grin::crying:

Neçe yaşın var kıss Nati..:w00t:

Gönderi tarihi:
Anlamadım neçe yaşın ? ne :huh:

Kaç yaşındasın demek..:w00t:-_-

Aman sanki bilmiyorum bende hee..:grin:

Sen estikçe.. fazla zırtıllama..-_-:stuart:

• Admin
Gönderi tarihi:

Uygunsuz kelimeler yüzünden ve kişisel tartışma nedenleri ile başlık kapatılmıştır...

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.