Φ azeriboy Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 turkler niye(neden) azeri dili ile dalğa kecirler(geciyorlar) en qicik olduum şey benim dilimle dalqa gecilmesidiir
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 turkler niye(neden) azeri dili ile dalğa kecirler(geciyorlar) en qicik olduum şey benim dilimle dalqa gecilmesidiir Sizinkiler neden bizim konuşmamızla dalga geçiyorsa ondan.. (Ahıskalı iş arkadaşım söyledi,onun yalancısıyım) Şaka bir yana;dalga geçmek ağır bir laf arkadaşım.Sadece telaffunuzun bize değişik ve hoş gelmesinden kaynaklanıyor bu.Yani dalga geçmiyoruz,sadece kullanıyoruz..
Φ Rastlantı Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 kesinlikle ama kesinlikle dalga geçme değil. Azeri dili bize gerçekten çok sempatik geliyor. Bütün olay bu, yani komik olduğu için dalga geçme kesinlikle söz konusu değil.
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Tabiki dalga geçmek değil sempatiklik ön planda hatta bizim küçük azeri ilimiz bilem var neresi mi tabiki Bayburt Tıpkısının aynısı Bizim bi abi var Bayburtlu espri yaparak "dedem daha önceden azerbeycana gitmiş" diyor ..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 turkler niye(neden) azeri dili ile dalğa kecirler(geciyorlar) en qicik olduum şey benim dilimle dalqa gecilmesidiir Arkadaşların da dediği gibi dalga geçmek değil.. Çok hoş ve sempatik gelio, hoşumuza gidio
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Hoşuna gidebilemez Natii..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gidebileybıl Yeşim Hele top kapıdan geçti diolar ya..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Top kapıdan mı geçti.. Puahaha.. Anlamadım ama gülüyorum.. Kıss o ne demek.. Futbol maçında gol oldugu, yaani top filelerle buluştugu an ona top kapıdan geçti diolar.. Anladın mı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Futbol maçında gol oldugu, yaani top filelerle buluştugu an ona top kapıdan geçti diolar.. Anladın mı Kaleciye de gapıcı diyorlar..
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 bir de inmek yerine düsmek kullaniyorlarmis sanirim,dolmustan düs/in gibi..cok hosuma gidiyor
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Futbol maçında gol oldugu, yaani top filelerle buluştugu an ona top kapıdan geçti diolar.. Anladın mı Bağırmadan konuş lütfen.. Sen öğretmen olma sakın.. Döfersin yavruları.. Neçe yaşın var kıss Nati..
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Cok yahsi bi dildir... ben azericeyi cok sevirem...
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 ben en çok zırtıllamaya bitiyorum hani çok konuşma gibilerinden... zırtıllama...
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Anlamadım neçe yaşın ? ne Kaç yaşındasın demek.. Aman sanki bilmiyorum bende hee.. Sen estikçe.. fazla zırtıllama..
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Uygunsuz kelimeler yüzünden ve kişisel tartışma nedenleri ile başlık kapatılmıştır...
Önerilen İletiler